Mitu liitrit 100 km kohta kütust võtab?

Teema algataja
reimps

Re: Mitu liitrit 100 km kohta kütust võtab?

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ma üritan (reeglina ikka õnnestunult või väga õnnestunult) alati nalja teha, kus võimalik. Kuigi päris elus olen 237-sentimeetrine kuri hälvik-mootorratturhiir ja joon looduskaitsealuste konnade verd hommikukohvi asemel.

Aga kui küsimus püstitatakse juba õpitud abituse vormis, st ise pole proovinudki, aga tahaks ikka hullult teada, ise vaeva nägemata, vot siis ma küll abivalmis ei viitsi olla. Oleks olnud raske enne teha täis paagiga 100 km tiir, täis tankida ja siis veel koduse ülesandena käia sellisel lehel nagu see siin (täitsa guugeldatav, muide)?
Ja alles siis, kui kütusekulu linnas üle 7L on, tulnud siia uurima, et oioi, mul läheb 7 liitrit, palju teil läheb, teeks statistikat ja paraadi?

Abivalmis osa ka lõppu:
gixxer võtab mul linnas 9-10 liitrit (750 kuubikut, 1990.a.), suurem neiu Itaaliast võtab samapalju. Pidureid ei kasuta. :bsmile:

EDIT: Tegelt ma ikka nii kurjalt plärtsuma ei tahtnud nüüd hakata, me kõik oleme algajad olnud. Ok, ma tegelikult olen senini suht pubekatasemel nii tsikliseljas kui päriselus.. Aga las ta jääb, täitsa hea huumor on ju :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”