Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Antik
Tsikkel: rat-ta-ta

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Antik »

Te võite seda moraali siin jäädagi lugema... igaüks tahab ikka enda vigadest õppida...paraku... täna rulluiskudel kulgedes 13 km jooksul nägin päris palju tsikleid ja paraku neist 50% olid lühikestes riietes... andku minna... kulbiga ju juurde ei pane ja kes meist ikka läheb sõitma mõttega et ma nüüd kukun :wack:

mis puutub möödasõidule ja võpatusele... ma võpatan ka siis kui keegi 20ga must mööda kulgeb. ei vahi ju koguaeg peeglisse (kuigi olen tegelikult meeletu peeglisse vahtija, liigagi palju teinekord) ja keskmine autojuht ei tee seda samuti. seda enam kui sa seisad kuskil foori taga. seega igasugune ridade vahel sõitmine paneb inimesi korraks ehmatama, kuna roolis ei olda nii 100% liikluses kinni, kui seda tsikli roolis ollakse. autojuhi silmad ikka seda va foori tuld jälgivad. ei maksa isiklikult võtta. tagant tulija siiski peab tagama ohutuse. :bsmile:

kokkuvõtteks võiks öelda, et autojuht pole snaiper kes igal võimalikul hetkel tsikleid sihib :)

Yamaha YZF1000R Thunderace '96 (Hooajad 2007;2008) --> Kawasaki ZX9R Ninja '94 (Hooaeg 2009) --> Kawasaki ZX10R Ninja '05 (Hooajad 2010; 2011; 2012) --> Yamaha YZF-R1 '04 (Hooaeg 2013)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”