Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Hardy-hard kirjutas:Ma liigitan ennast suht hälvikute alla, kui hälvikud on need kes liiklusummikus autode vahelt läbi sõidavad.
Paar päeva tagasi Tartus oli üks hälvik kaubiku juht, kellele ei mahtunud pähe, et ma niimodi liiklusummikus tema ette sattusin. Nimelt hakkas autode rivi liikuma ja paratamatult liikuvate autode vahelt ma ei riski läbi pressida. Aga kaubiku juht arvas, et siis tuleb p*** hakata ju tsiklisti. Sõitis mulle seljataha (1-2) meetri kaugusel tagarattast. No muidugi hakkab see tsiklisti häirima, eriti kui sul on v2 mootor ja kui grammi võrra rutskat järgi lased, võrdub see kerge pidurdusega. Ainult ilma pidurituledeta. No mingi hetk ka nii juhtus ja kaubiku juht arvas tõenäoliselt, et ma tegin seda nimelt. Mispeale hakkas ta veel rohkem pressima. No šestikuleerisin talle üleõlavaatega ja pearaputusega, mispeale tema pressis lisarea tekkimisel minust mööda. Keeras mulle ette ja vajutas piduri põhja. Oleks mul vaba aega olnud, oleksin talle järgmise foori taga füüsilise noomituse teinud aga pidin enne ära keerama.No kus on inimesel mõistus kaubikuga tsiklit ähvardama?
Neid mehi parandabki ainult valju noomitus
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.