Mootorratta tehnoülevaatus → Droit du seigneur
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Droit du seigneur
Kle mella ära klähvi. kelle poolt sa oled nüüd
a) ükski kord pole ükski ülevaatus minult sõita küsinud.
b) kui hakkab, siis on mul veel esialgu võimalus valida ülevaatuspunkte.
c) pidurite toimimist näeb ta kõrvaltvaatajana ka.
d) kirjutamata seadus on parem seadus kui päris seadus kusjuures ma ikkagi ei loe välja, et proovisõitu peab ülevaataja tegema
no ei anna oma ratast ja kõik
mitte midagi siin ilmas ei PEA. proovisõidu teen ikkagi mina ise. kui tahab, istub taga või vaatab kõrvalt. krt mida tal seal veel peale pidurite kontrollimise ja niisama kõvatamise teha on? Kõike on kõrvalt näha. Autoga ei käida ju ka ringi sõitmas.
Kohapeal seistes näeb ta ära kõik tava ja suunatuled, pidurikettad, rehvid, amordid, laagriloksud jms (lisaks veel sadulakatte, värvi, sportsummuti logo, sportkleepsud). Mida see proovisõit annab või tõestab talle? Kuidas ma saan feikida pidurdamist, kui ma ise sõidan? Miks autodele on stend ja motikatele pole? Las seisab kohapeal ja pidurdab kuskil rullide vahel, mitte ei katku sellega mööda tänavat ringi.
e) keera gaasi, kui tahad, aga ütle ka, et mis sul plaanis ning ära kruti kohapeal niisama piirajasse (polnud ju veel ülevaatust alustatudki).
Ma ei ole mingi kõva mees ja seaduserikkuja ja sellega ka halva eeskuju näitaja aga kuskil on piir. Vanal ajal olid ka sellised seadused, et mingi a la külavanem võis esimesel ööl peale abielu su naist n*kkuda, siis oli alles sinu kord. Mingites kivifoorumites käis su vaarisa ka seletamas, et "mismõttes ei andnud?". http://en.wikipedia.org/wiki/Droit_du_seigneur
cyberdyne - ikka täitsa 10€ on praegu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.