suzuki intruder vs800 paugub
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
suzuki intruder vs800 paugub
eelmine aasta ilma vähimagi probleemita. mingist hetkest avastasin, et käivitamine pole alati paugust. käivitades parem mitte rutskat keerata.
põhi mure aga selles, et viimasel väljasõidul kotkapoegade jp-lt koju hakkas sindrinahk paukuma ja vahele jätma (vaevalt et tegu solvumisega , et talle õlut ei kallatud).
paugutab suvaliselt, vahel mitu valangut järjest, vahel veerand tundi vaikus.
Siit küsimus teadjatele: Kas viga võib olla küünaldes või tuleb hakata otsima ühte kahest elektri põhiveast (1.kontakt on tekkinud sinna kus seda olla ei tohi, või 2.seal kus kontakt peab olema , seda enam pole).
igasugused muud võimalikud kalad mis selliseid tundemärke tekitavad võiks ka siia üles riputada.
ette tänades neid kes viitsivad oma aega kulutada.
Re: suzuki intruder vs800 paugub
Vaata enne õhufiltri ja karbuss.kui paugutab siis see on rikkalik segu.mul on sama moodi kui shoki keerutan hommikul.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Minu masinaga vägagi sarnane mure. Sai ostetud kasutatud masin, paukus, kuna üks silinder ei tahtnud teisega samas mahus tööd ära teha. Sai pandud värskem kütus, küünlad vahetatud ka kallite kaasfoorumlaste abiga karburaatorid häälestatud, aga probleem tuleb vägisi tagasi. Aeglasel sujuval kiirendusel või ühtlase kiirusega sõites silindris jäävad mõned plahvatused ära, loksutab kohati nii, nagu mängiks gaasirulliga, samas töötab jälle mingi aja kenasti. Kütuse ja õhufiltrid veel vaatamata, aga saatsin juba spetsialistide hoolde, kuna hirm, et rikun nii sõites veel miskit päris ära.

rikkaliku segu versioon (mis iganes selle ka põhjustab) võib vist kaunis tõenäoline olla, sest viimased tankimised on kõik kuskil 140...150km tuuris (varasema 200 asemel). ise pidasin seda liigse keeramise tagajärjeks.
Sama probleemiga Kawa VN800 -l soovitati seguklapp ära reguleerida...
-
- Tsikkel: vn 1500
paukuma võib ajada ka omalt kohalt lahkuv summuti..
lihtsalt, et oleks veel variante ja segasem see pidu
käisin täna sõitmas 30km ei mingit paukumist. nädalalõpuks saan õhufiltrid kätte, siis annan teada, kas aitas.
-
- Tsikkel: Gold Wing 1500 SE
- Tänatud: 20 korda
Tundub , et Intrudereid on mingi viirus tabanud.Täpselt samad sümptomid avaldusid minu rattal nädalapäevad tagasi.Enne kui hakkasin ratast põhjalikumalt laiali lammutama (küünlad, õhufiltrid jms.) vahetasin bensiini ära.Igaks juhuks panin E98 sisse ja tundub et aitas.
Käisin kuulamas kuda see Kawa VN800 käib - "tõnn-tõdõnn-tõnn-tõdõdõdõnn-litaki-tõdõnn-litaki-tõdõnn. Algul läks käima, suri välja. Küünlaid maha võttes olid väga tahmased, sai ära puhastatud ja kontaktivahe korrigeeritud vähemaks - käis ühe pütaga, seejärel teised küünlad peale siis käis eelpool kirjeldatud rütmis, aga mõlema silindriga. Niipalju veel, et vahepeal paigaldati dbkillerid sumpa otstesse. Mõned päevad tagasi sõites oli minek olnud siuke ebaühtlane, kippus nõkutama. Eelmistel hooaegadel pole selliseid kalasid olnud, 2001a ratas.
-
Sain reedel enda oma töökojast targemate käest kätte ja paaril õhtul pärast tööd olen saanud nüüd väikese tiiru teha. Tundub et toimib. Töökojas sätiti klappe õigemaks, puhastati paaki, kuna seal oli mingi jura oma ringmänge mängind ja vaadati õhufiltrid üle, mis olid ka seal maal, et seda vajasid. Laupäeval plaan Rakverre ja tagasi sirutada, selle jupi peale peaks küll selge olema, kui miskit veel pahasti on, aga ilmselt ei ole enam midagi pakilist. Praegu olen ainult vaimustuses, et on üldse olemas töökojad, kus spetsialistid saavad selle ajaga ratta kombe, kui mina pean tööl kontoritooli soojendama

Kawa sai ka kenasti tööle - piisas uutest küünaldest.
daub kirjutas:Sain reedel enda oma töökojast targemate käest kätte ja paaril õhtul pärast tööd olen saanud nüüd väikese tiiru teha. Tundub et toimib. Töökojas sätiti klappe õigemaks, puhastati paaki, kuna seal oli mingi jura oma ringmänge mängind ja vaadati õhufiltrid üle, mis olid ka seal maal, et seda vajasid. Laupäeval plaan Rakverre ja tagasi sirutada, selle jupi peale peaks küll selge olema, kui miskit veel pahasti on, aga ilmselt ei ole enam midagi pakilist. Praegu olen ainult vaimustuses, et on üldse olemas töökojad, kus spetsialistid saavad selle ajaga ratta kombe, kui mina pean tööl kontoritooli soojendama
Ja ei ole paha,kui seda töökoda nimi teised VS VX VZ omanikud teavad?On vä?
Ja sulle edu ja sirge tee.
Arvan, et Daub ei pahanda, kui mainin, et tegemist oli vana hea Streetmotoga, kus põhirahval kogemust üle kümnendi.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Vaatamatta lubadustele pole nädala lõpus saabuma pidanud filtrid veel kohale jõudnud. seega pole minu800 veel meistri kätt tunda saanud .
Sellest hoolimatta tahtmine sõita suur ja laupäeval panin paagi uut 98 täis ja tuld. 160km ei mingit urinat ega paukumist , nagu antsu viiul. ei oska üldse enam arvata mis kamm see oli.
-
ment kirjutas:Ja ei ole paha,kui seda töökoda nimi teised VS VX VZ omanikud teavad?On vä?
Ja sulle edu ja sirge tee.
Eks eestlaslik kadedus lõi välja, et järgmine kord abi vajades järjekorrad liiga pikad ei oleks
harimal kirjutas:Arvan, et Daub ei pahanda, kui mainin, et tegemist oli vana hea Streetmotoga, kus põhirahval kogemust üle kümnendi.
Seda tema oli
Ja suure saladuskatte all ütlen siis, et Harimal oli see kes karburaatorite asja orkunnis ja neid seadistada viitsis

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.