põrusin eksamil
Re: põrusin eksamil
Eelnev mootoriga kaherattalise peal olemise kogemus 0.
Asusin eelmine aasta A-kati lubasid tegema. Sai kevadel alustatud , et enne suve läbi saaks selle kadalipu.
Esimesel linnasõidul sai vastasuunavööndis ära käidud, viimasel sai vales kohas tagasipööre sooritatud. See mis vahele oli ei kannata kirjutamist.
Et aru saada kui s**t õpilane ma tegelikult olen, siis peale kohustuslikku 10 ratta tundi saadeti koolist minema kui kõige lootusetum juhmard. Kästi ark-is aeg kinni panna ning jäädi lootma , et küll eksam mult sõiduisu võtab.
Eksami alguses närvis nagu joodikul kahe tsükli vahel. Platsi sõidul kästi kallaku peal kaks jalga maha panna, või sain ma ise valesti aru.
Igaljuhul esipidurit hoides ja gaasi-sidurit jebides sain vist tagurattalt natuke rohkem pöördeid välja kui vaja. Ülejäänud platsi uimasin läbi. Tegelikuilt vist ikka roomasin , et mitte mingil juhul kuhugi vastu puutuda. Kõrvalepõige ja pidurdus pole sellel platsil vist jalgrattaga ka nii aeglaselt tehtud. Ei mingit kriitikat. Ja siis tänavale . "Sõida Turu tänavalt üles Võru maantele", "Keera vasakule","Kiirust juurde", "Keera paremale" (Võru mnt-> lennuvälja suuans) , "Keera paremal"(Elva mnt. Tartu suunas)" ja "Aardla kaudu tagasi arki õuele" ---- peaaegu kogu vestlus, lõpp oli paar sõna pikem. Kõik ! Antud näide kummutab väite , et Kõiksevägevam hoiab joodikuid. Haruarve õnnistatakse ka kaineid juhte.
Nii õppesõit kui ekasm oli kooli rattal milleks 600cc bike. Oli küll vana ja väisinud aga platsisõidu manöörvreid väga mugav teha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.