Moto Survivali juunikuu kursus
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Moto Survivali juunikuu kursus
Sel nädalavahetusel (4. - 5. juunil) toimuvale Moto Survivali põhikursusele on tekkinud 2 vaba kohta. Registreerumine ja lähem info: http://www.emmk.ee/survival/
-
- Tsikkel: 1200NTX
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Moto Survivali juunikuu kursus
hmmm ... võib-olla, et sekundite küsimus, aga minu kahesele regamisele pole veel kinnitus- või juhismeili tulnud. Reede õhtupoolikul sai registreeritud ja nv makse tehtud. Võimalik, et selleks ajaks ei olnud veel pankadevahelised asjad näha, kui hommikune post tehti. Ühesõnaga, neid kahte vaba kohta ei pruugi vist ikka olla
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Kui keegi tahab tahab Tallinnast laup. hommikul (4.juun) mitmekesi minna siis palun andke teada 556 559 25
Edit: või siis kui juba on kamp minemas ja pole 1 ratas liiast
Üks kolmene punt on täiesti liikumas sinnapoole. Võib ju üritada trehvata Järve keskuse juures või siis Laagri Maksimarketi parklas.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Üks kahene punt saab laupäeva hommikul kokku Saue viadukti juures (kaugelt kandi mehed )...
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere XT1200 ZE
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 20 korda
Olen ka minemas ja Laagri Maksimarketi parkla sobiks v.hästi . Mis kell?
Kuna 9:15 on kohapealne kogunemine, siis võiks igaks juhuks arvestada nii, et umbes 09:00 oleks kohal. Väike varu ei tee kunagi paha.
Mõni kogenum inimene võiks pakkuda, kaua Laagrist Mihkli külalistemajani sõidab.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
Google Maps näitab 1t25 min sõitu Maksimarketi juurest, ehk siis peaks sealt kuskil nii 07.30 välja sõitma, väike teederemondi varu ka...
-
Janci juhised kohaletulemiseks:
Sõita Haapsalust läbi Rohuküla poole, umbes 7 km peale linnasilti keerata Eigla bussipeatuse juurest vasakule (teeristis on teeviidad "Väike-Ahli 8" ja "Ungru koolikoht 1,5"). Sõita 3 km, Mihkli külalistemaja jääb vasakule tee äärde
Google maps pakkus mingi otsema tee, läbi Haapsalu läheb ilmselt kauem aga peaks olema parem tee. Olen praegu Eestist ära, aga vaatan neljapäeval kodus Garmini pealt järgi, siis panen uue posti. Ilmselt jääb väljasõit Maksimarketi juurest 07.00 ja 07.30 vahele
Kuzmitz kirjutas:Üks kahene punt saab laupäeva hommikul kokku Saue viadukti juures (kaugelt kandi mehed
)...
Kui kolmas liiga ei tee siis võtaks teiega punti, seltsis segasem. Mis kell kogunete viadukti juures ja kus täpsemalt?
Mitte ei viitsi Keilast tagasi Tallinna poole minna.
igaksjuhuks tel. 5014419
margoman kirjutas:Kuzmitz kirjutas:Üks kahene punt saab laupäeva hommikul kokku Saue viadukti juures (kaugelt kandi mehed
)...
Kui kolmas liiga ei tee siis võtaks teiega punti, seltsis segasem. Mis kell kogunete viadukti juures ja kus täpsemalt?
Mitte ei viitsi Keilast tagasi Tallinna poole minna.
igaksjuhuks tel. 5014419
Tere!
Seltsis ikka segasem! Me ilmselt saame kokku veidi peale viadukti sealsamas maantee ääres. Ma ise tulen reedel pealinna, teine mees stardib Rakverest, kus me mõlemad tegelikult pesitseme . Kella-aega hetkel ei oska öelda, aga seda saame ju näiteks reedel kokku leppida- mul ju su tel. nr olemas. Haapsalus peab pisikese kõrvalepõike tegema- ma viskan ühe seljakoti sugulaste juurde...
-
No nii, vaatasin siis kodus Garminist järgi, Mihkli külalistemaja ilusti sees olemas ja minu kodust Veskimöldrest (Laagri) näitab 1t 15 minutit sõitu, marsruut läbi Haapsalu. Seega võiks kõik saada peale viadukti kokku, ütleme nii 07.45, siis on aega ka vahepeal jalgu sirutada.
-
- Tsikkel: Yamaha T7
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 65 korda
Tervitused.
Osalen ka 4-5 juuni Survivalil. Kuna siin lepitakse logistikat kokku, siis lisan siia veel ühe võimaluse.
Kuna ma pole suurem asi vara ärkaja, siis otsustasin et lähen kohale juba reede õhtul.
Lisatasu ööbimise eest tuleb maksta Mihkli külalistemaja kodulehel oleva hinnakirja järgi kohapeal Survivali korraldajatele.
Kui keegi plaanib veel ühineda reede õhtul (hiljemalt 19.00 Tallinnast) siis igaks juhuks minu number ka: 51 67 883.
Enn kirjutas:No nii, vaatasin siis kodus Garminist järgi, Mihkli külalistemaja ilusti sees olemas ja minu kodust Veskimöldrest (Laagri) näitab 1t 15 minutit sõitu, marsruut läbi Haapsalu. Seega võiks kõik saada peale viadukti kokku, ütleme nii 07.45, siis on aega ka vahepeal jalgu sirutada.
Aga sätiks siis niimoodi, et 07.45 oleme juba seal ja stardime sel ajal." Akadeemilise 15 minuti" mehed võivad ju varem tulla
-
Kuzmitz kirjutas:Enn kirjutas:No nii, vaatasin siis kodus Garminist järgi, Mihkli külalistemaja ilusti sees olemas ja minu kodust Veskimöldrest (Laagri) näitab 1t 15 minutit sõitu, marsruut läbi Haapsalu. Seega võiks kõik saada peale viadukti kokku, ütleme nii 07.45, siis on aega ka vahepeal jalgu sirutada.
Aga sätiks siis niimoodi, et 07.45 oleme juba seal ja stardime sel ajal." Akadeemilise 15 minuti" mehed võivad ju varem tulla
Sobib
Igatahes käidud ja tehtud ning terve naha ja tsikliga tagasi tuldud .
Kuna lõpus toimus üleüldine vastastikune kiitmine (osalejad korraldajaid ja korraldajad osalejaid), siis kiidaks kogu kompotti
. Kogu nädalavahetus jättis ääretult hea tunde. Sai sõita natuke teistmoodi, kui igapäevaselt ja tsikli käitumismustrit tundma õppida erinevates tingimustes, mida igapäevaselt ette ei tule. Tore ja kasulik oli. Aitähh!
-
- Tsikkel: Yamaha T7
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 65 korda
Tervitused.
Ootused olid suured, kuna see üritus oli varasemalt teiste poolt juba üles kiidetud.
Kõik ootused täitusid ja rohkem veel.
Super luks on kohe peale sooritust saada tagasisidet tehtud vigade kohta - koolitajate kannatus samade eksimuste välja toomisel oli imestamist väärt.
Väga kasulik nädalavahetus heas seltskonnas uskumatu ilmaga, tuhat tänu koolitajatele, väga tänuväärne üritus.
Kahju ainult et nägusid bikeri foorumi kasutajanimedega kokku ei oska viia.
Tegin paar klõpsu ka, kuna midagi asjalikku sealt ei tulnud, siis riputasin ülesse ka mõne üksiku.
-
Minu poolt ka nii korraldajatele kui kogu seltskonnale palavad tervitused. Arvasingi et mõningad manööverdusprobleemid ei olnud mitte rattas kinni vaid hoopis kohas ja ilmas: edaspidi tulebki tagasipöörde sooritamiseks minna päikeselise ilmaga Haapsalu lennuväljale ja kõik tuleb väga hästi välja.
Minu suurim tänu. Kodus naine igatahes tüdines minu ürituse kiidulaulu kuulates lõpuks ära.
Arvan, et selline koolitus peaks kuuluma lubade juurde täpselt samuti kui seda on B-kati jaoks libedasõit.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.