põrusin eksamil

Kasutaja avatar

Soss-Sepp
Tsikkel: VFR 800, 2002->2009

Re: põrusin eksamil

Lugemata postitus Postitas Soss-Sepp »

Minulgi oli raadiosaatjaga probeem. Tegin Pärnus eksamit ja laenasin ratta Bussipargi autokoolist. Sõiduõpetaja autoga järel ja ise ees ARKi poole minema. Ja terve tee sihuke vaikne ja rahulik sõit. Kohale jõudes õpetaja küsis, et kas ma ei kuulnud, kui ta mulle rääkis, et ma sõidaksin tee ...(enam ei mäleta kumma vasak/parem) pool ääres ja midagi veel. Oli ka vist aku tühjaks saanud. Aga ennem eksamit sain uue saatja ja eksamiga muret polnud. Aga kellel on muret nende kõrvaklappidega, siis soovitan kasutada kiivrusukka. Omale meeldib väga kuulata muusikat sõidu ajal ning varem, kui sukka ei kasutanud, siis oli kohati ikka jube nikerdamine, et kõrvaklapid normaalselt kõrva jääksid ja muusikat kuuleks. Kiivrit sai ikka vahel mitu korda peast ennem kistud, kui lõpuks asi toimima sai. Aga suka tõmbad pähe, vajadusel saad läbi selle veel kõrvaklappe sättida ning kiivrit peale tõmmates suht muretu.

-Vägivald ei ole lahendus, aga see aitab-

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”