Vargavastane kett vms

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Re: Vargavastane kett vms

Lugemata postitus Postitas miilits »

Eespool oli juttu trossist, kui vaja sellest lahti saada, võin aidata, ainult lõhkeaine peate ise kaasa tooma, kui mõni arvab, et see on köki-möki, siis pioneerid peaksid trossilõhkamise teooriat teadma.
Tahtsin öelda hoopis seda, et veidi muigega vaatan sõiduautode roolilukke (neid ilusaid pikki vardaid, mis peaksid ukseposti või millegi sarnase taha rooli keerates kinni jääma), neid ei ole ju vaja üdse lõhkuda, sest lihtsam on asjatundjal kiljotiinkääridega rool läbi lõigata, see ju pehmest materjalist ja kunagi hiljem see ära vahetada, aeg maksab sellise töö juures palju. Vanasti peeti parimaks käigukangi lukku, mille ellimineerimine pidi minimaalselt nõudma 45min, muidugi spetsialistil.
90-ndate alguses pandi minu tööauto VAZ-2109 pihta garaazist, ukselukk oli puutumata, läbi lõigati lukukobad, auto viidi ära teise masina kongis, garaazi panemist jälgis sohver teisest autost, auto viidi üle piiri, võib arvata, et koos lahkuva SA sõjaväelaste kaubaga, sest neid ei tohtinud meite selleaegne "piirivalve" kontrollida, auto leiti vähem kui aasta pärast Kiievist juba kolmanda omaniku käest, VIN-kood oli muutmata ja minu selleaegsed ülemused ei lasknud autole järgi minna. ARK-i selle partii autodest prooviti veel kahte võtta. Auto sai mul käes olla 6 päeva. Pärast olin sellega rahul, sest mulle anti kasutatud Toyota Corolla, masinate vahet teate ise paremini. Muide šamaan ütles mulle minu otsingute teostamisel, et ära pabista, ülemustelt sa selle eest palju võtta ei saa ja aasta pärast on auto leitud.
Ja siit vana tõde:"Lukk on loomavari."
Ärge ainult arvake, et ma ise sellise tööga tegelenud oleks. :bsmile:

Viimati muutis miilits, 30 Mai 2011, 06:30, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”