Vargavastane kett vms

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Re: Vargavastane kett vms

Lugemata postitus Postitas makuke »

Läbi bikeri sain ise ühe mehe kontakti, kes saab lasta teha sellist trossi kus otsad on küljes. Pikkuse osas piire pole. Arvan et isik ei pahanda kui kontakti jagan: 5188121

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Kui keegi Virumaal trossiotsa pleissida tahab lasta, võib minu poole pöörduda.

Kasutaja avatar

margoman

Lugemata postitus Postitas margoman »

Kas keegi oskab õelda kust saaks osta nn. maa ankrut? vb on õige nimetus asjal teine.

Kasutaja avatar

rolex
Tsikkel: Suzuki 1400

Lugemata postitus Postitas rolex »

Motodepoos märkasin seda maa või põranda külge kinnitavat ankrut.

tasa ja targu
Kasutaja avatar

margoman

Mõtlen just sellist mida saab sügavale maasse taguda, nimelt tegemist pehme pinnasega, muld liiv.
Kust sellist leida võiks?

Kasutaja avatar

rolex
Tsikkel: Suzuki 1400

Lugemata postitus Postitas rolex »

See lahendatakse ju elementaarselt kaevad suure sygava augu armeerid ja betoneerid ära. Muruga ühel tasapinnal see väike 30x30 cm bteoonist kann ei tohiks segada sygavusega 80-xxx sygavus cm Samahästi võid sinna betooni sisse armeerida tarilapi konksu mis on paksemast metallist. See isegi odavam variant.

tasa ja targu
Kasutaja avatar

mythbuster
Tsikkel: Suzuki TL1000S-R

Lugemata postitus Postitas mythbuster »

Elektrikaubanduses, kus müüakse õhuliini tarvikuid, müüakse tõmbitsa ankruid... betoon plaat millest käib metall varras läbi.
Kaevata tuleks ta maasisse nii, et varda aas ainult maapeale jääb.

Axu

Lugemata postitus Postitas Axu »

Kirjelda veidi millist varrast sa maasse löömiseks tahad ja ma ütlen mis selle valmistamine sinu jaoks maksma läheb.

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Lugemata postitus Postitas miilits »

Eespool oli juttu trossist, kui vaja sellest lahti saada, võin aidata, ainult lõhkeaine peate ise kaasa tooma, kui mõni arvab, et see on köki-möki, siis pioneerid peaksid trossilõhkamise teooriat teadma.
Tahtsin öelda hoopis seda, et veidi muigega vaatan sõiduautode roolilukke (neid ilusaid pikki vardaid, mis peaksid ukseposti või millegi sarnase taha rooli keerates kinni jääma), neid ei ole ju vaja üdse lõhkuda, sest lihtsam on asjatundjal kiljotiinkääridega rool läbi lõigata, see ju pehmest materjalist ja kunagi hiljem see ära vahetada, aeg maksab sellise töö juures palju. Vanasti peeti parimaks käigukangi lukku, mille ellimineerimine pidi minimaalselt nõudma 45min, muidugi spetsialistil.
90-ndate alguses pandi minu tööauto VAZ-2109 pihta garaazist, ukselukk oli puutumata, läbi lõigati lukukobad, auto viidi ära teise masina kongis, garaazi panemist jälgis sohver teisest autost, auto viidi üle piiri, võib arvata, et koos lahkuva SA sõjaväelaste kaubaga, sest neid ei tohtinud meite selleaegne "piirivalve" kontrollida, auto leiti vähem kui aasta pärast Kiievist juba kolmanda omaniku käest, VIN-kood oli muutmata ja minu selleaegsed ülemused ei lasknud autole järgi minna. ARK-i selle partii autodest prooviti veel kahte võtta. Auto sai mul käes olla 6 päeva. Pärast olin sellega rahul, sest mulle anti kasutatud Toyota Corolla, masinate vahet teate ise paremini. Muide šamaan ütles mulle minu otsingute teostamisel, et ära pabista, ülemustelt sa selle eest palju võtta ei saa ja aasta pärast on auto leitud.
Ja siit vana tõde:"Lukk on loomavari."
Ärge ainult arvake, et ma ise sellise tööga tegelenud oleks. :bsmile:

Viimati muutis miilits, 30 Mai 2011, 06:30, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

margoman kirjutas:

Kas keegi oskab õelda kust saaks osta nn. maa ankrut? vb on õige nimetus asjal teine.

Kasutusel on sellised asjad nagu "kruvivai". Keerad kaks tükki kangiga maasse ja nende vahele kinnitad ratta. http://www.google.ee/search?q=kruvivaia ... =firefox-a
Need suht odavad aga peaks toruga pikemaks jätkama. http://www.alderman.ee/?id=121&lang=2

Tuttav tööriistapoe müüja märkis, et teatav kontingent akurelakate ostjaid on sellise moega et rauatööga nad küll ei tegele. :roll:

Tähelepanek ühe enda kaherattalise kadumisest; Luurajatena kasutati väikseid (7-10 aastaseid :shock: ) lapsi kes tegijatele infi andsid saagi asukoha kohta.

Kasutaja avatar

margoman

Axu kirjutas:

Kirjelda veidi millist varrast sa maasse löömiseks tahad ja ma ütlen mis selle valmistamine sinu jaoks maksma läheb.

mõtlen midagi sellist, et peksad maasse(ilma kaevamist kasutamata), maapinnale jääb ainult ots kuhu saab keti kinnitada ja kui seda nüüd maast kangutama hakata siis oleks vaia otsas sellised laiali minevad nagad mis ei laseks vaial maast välja tulla.

Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

margoman kirjutas:
Axu kirjutas:

mõtlen midagi sellist, et peksad maasse(ilma kaevamist kasutamata), maapinnale jääb ainult ots kuhu saab keti kinnitada ja kui seda nüüd maast kangutama hakata siis oleks vaia otsas sellised laiali minevad nagad mis ei laseks vaial maast välja tulla.

Tavaline lehmaketi vai :roll:
Ise tegin küll M12 keermelati jupist ja sinna otsa keevitusega M12 sisekeermega tõsteaas :bsmile:

Pilt
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

M12 keermelati murdmiseks pole isegi lõikurit vaja. :lol:

Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

ping kirjutas:

M12 keermelati murdmiseks pole isegi lõikurit vaja. :lol:

Sry, näpukas- tegelt on M16 ja see kõik on maa sees. Ei kujuta ette, kuidas nähtava pooliku tõsteaasa murdmine käiks.
Loomulikult, piisava tahtmise ja abivahendite korrral on igasugune lukk murtav.

Pilt

skulptor

Lugemata postitus Postitas skulptor »

Räägin asja illustreerimiseks väikese loo. Paar aastat tagasi Rimi ette autot parkides, kuulsin kedagi hüüdvat "varastab, varastab". Ennäe, varastaski, jalgratta luku kallal askeldas keegi, ajaleht oli varjamaks toimetusi. Jätsin auto seisma, hüppasin välja. Samal ajal pistis varas jalgratas käekõrval punuma. Jooksin järgi, minuga ühines ka inimene kes enne oli tumedale teole tähelepanu juhtinud. Varas hüppas jalgratta selga, tõukasin ta üle lenksu. No, võibolla veidi üritasin varast "rahustada", et ta ikka ilusti lebama jääks ja ootaks politsei saabumist. Seepeale libistas varas, varrukast lühemaks lõigatud poldilõikurid välja. Tangid vuhisesid, sain pea eest ära. Varas lonkas minema, mul ühtäkki läks vargapüüdmise isu ära. Poldilõikuritega trossist jagusaammine võttis tal mõni sekund aega. Asi see siis väike ketike või kaheksane raud läbi naksata. Rimi turvamehed vahtisid poe uksel juhtunut pealt ja ei teinud midagi. Marin jalgratas oli päästetud ja viisime kaasaktivistiga jalgratta poodi sisse. Turvamehi küsitledes öeldi, et oi, jälle oli see tüüp siin, ta olevat olnud juba mitu tretti teinud aga õues toimuv ei olevat nende asi.

Igasugu ketid ja trossid on ikka rohkem nalja pärast ja nendega on iga varas arvestanud. Vahendid varrukast võtta, nagu näha.

Axu

Lugemata postitus Postitas Axu »

margoman kirjutas:
Axu kirjutas:

no selline lihtne varras näiteks d=20 (võiks kasutada ka toru) millel paar "oga" küljes ja aas otsa saab vast 20.- kätte. Kui ei ole viimistlusele suuremaid nõudeid (kuumtsink, roostevaba jne...)

KarmoT

Lugemata postitus Postitas KarmoT »

Selline kett aitab kenasti:
Lõiketangid seda puruks ei lõika.
1Foot maksab 11.95$:http://www.westechrigging.com/pewag-sec ... n-038.html

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Mul miskine ABUS-e kett.Seda lõiketangid,päris pikkade sabadega,mis mõeldud üsna jämeda materjali lõokamiseks, ei võtnud.Ise proovisin.Ei maksnudki eriti palju.Sain hulgihinnaga, vist mingi a´30-ga.
Midagi taolist.
http://www.abus.com/eng/Mobile-Security ... me-Plus-59
Kasutan seda ka kiivri ratta külge jätmiseks üsna tihti,kui näiteks kiiver kohvrisse ei mahu.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”