põrusin eksamil
Re: põrusin eksamil
Endal oli eelmine kevad Tallinnas ARK-i eksami tegemisega ka probleeme. Kuna elasin vahelduva eduga nii Tallinnas kuiTartus, siis tegin autokooli Tartus ja et asjadele sujuvam käik anda otsustasin Tallinnas viibimise ajal ARK eksamid teha Tallinnas. Hakkasin helistama autokoolidesse, et kelle kaudu saaks tsikli, millega eksamile minna. Kohe oli suhtumine, et kui sa Tartus koolis käisid, siis Tallinnas ei saa raudselt hakkama, kuigi olen autoga aastaid päälinna teid mõõtnud ja linn on selge. Asi lõppes sellega, et sain siis ühe õpetajaga kaubale, kellega pidin alguses mõne sõidutunni tegema ja siis eksamile. Rõhutasin talle korduvalt nii meili kui ka telefoni teel millised kuupäevad mulle eksamiks sobivad. Lõpuks pani aja ikka sellele päevale, mis üldse ei sobinud. Ütlesin talle, et nii ei saa. Vana läks nii närvi et tahtis läbi telefoni kallale tulla Saatsin tüübi kukele ja tühistasin ise oma eksami aja ARK-is. Seejärel helistasin Tartusse, sain kohe eksami aja ja tegin esimese korraga ära. Tartus inimesed rahulikumad ja sõbralikumad. Tallinnas siuke pinge peal kõigil ja järjekorrad on meeletud. Olen seda Tallinna lubade tegemise süsteemi ka varem kiruda saanud kui B kati sõidu kolm korda läbi kukkusin ja kui esimest korda autokoolis A kati kursustel venitati nii kaua, et mai kuus alustasin ja sügisel eksamitele ei jõudnudki, sest järjekorrad olid meeletud. Nii et soovitus, kui vähegi võimalik, tee load kuskil teises linnas. Säästad enda närve ja raha. Edu!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.