Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

TDM
Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas TDM »

K2x kirjutas:

Vihane video :D

Ma olen täiesti nõus, et asja eest peab, muudmoodi ei saagi. Kuid ma ju ei teinud midagi häirivat endaarust. Ma polegi vihane, tahan teada lihtsalt MIKS ?

Kui autode taha toppama jäin siis kõlbas sul mind järgi oodata küll, aga kui teise suunda keerasin ja enam ei viitsind järgi sõita sulle siis pidid ringi keerama ja mul peeglile jalaga panema? Minujaoks veidi arusaamatu.

Minu arust tuleks sellise närvikavaga ja teguviisidega inimesed ühiskonnast isoleerida teatud raviasutusse!
Mitte, et endal pole olnud situatsioone ja tahtmist mõnel hälvikul suunatule kangi ära murda, kuna ta seda nagunii ei kasuta, või siis pimedatele autojuktidele aknale koputada, aga selliste teguviiside kiitmine ja lubamine ka ise järgi teha, ei ole mitte avalik vägivallale õhutgamine?!
Ei mäleta, et oleks tsikli ostuga kaasa tulnud luba teiste vara tahtlikult hävitada mistahes situatsioonis!
Ja mida peaks siis liikluses kõige nõrgemad, jalakäiad, koguaeg raudkang kaasas ringi käima ja käiku laskma, kui talle tundub, et keegi kaasliikleja tema elu ja tervist ohustab!
Tulge ikka mõistusele! :bsmile:

Ei midagi . . . peale tuule!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”