Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
Mhhh kirjutas:Mis kohast oleks võimalik Tartumaal/Tartus osta küünalt "numbritega": BP6HS.
Kokku olen juba 4 kohta läbi käinud; otsi nagu tikutulega taga
.
See peaks siis olema NGK BP6HS küünal. Autoekspert peaks neid esindama - http://www.autoekspert.ee/index.php?page=59& . Samas ma usun, et ka tsiklipoodides peaks olema saadaval.
56915288 Tiit.
Just.
Tänud. Eks ma uurin, kas neil on seda küünalt.
// Brauermotos oli B6HS ning BP7HS; seal oli hetkel otsa saanud see vms.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
meix96 kirjutas:On kellegil infot kuidas transportida mootorrattas Tallinnast Oslosse (mitte ise sõites)? Kuhu pöörduda ja palju maksta võiks? Lisan et pole ise kuskilt mujalt veel uurinud. Aeg: jaanipäeva paiku.
Pöördu rahvusvahelistesse vedudesse - norra vahet sõidab palju meie omasid (rekkad) kindalsti on kellelgi ühe ratta jagu ruumi .
Logistikakaeskusest võid küsida ... dsv näiteks .
kuidas PDF failist tsikli manuaalist eemalda kõik see prantsuse,hollandi ja muu keelne jama ja ainult inglise keelne osa alles jätta
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
426f kirjutas:kuidas PDF failist tsikli manuaalist eemalda kõik see prantsuse,hollandi ja muu keelne jama ja ainult inglise keelne osa alles jätta
Vaja kasutada mingit küljendusprogrammi, millega saab pdf formaati avada ja salvestada ja siis üleliigne lihtsalt järjest ära kustutada. Raha olemasolul alates Adobe Acrobat'ist kuni Photoshopini. Aga kindlasti peaks olema ka mingit vabavaralist tarkvara, google pakkus esimesena mulle sellise lingi http://www.freepdfeditor.net/

mis asi on küljendusprogramm? oimaivõi see eestindamine läheb ikka üle käte juba
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
madone, sõna "küljendusprogramm" oli kasutusel juba enne seda, kui sa oma papsi kellades loksusid
Näiteks Adobe Indesign ja tema eelkäijad. Aga neid kindlasti pole vaja pdf editeerimiseks, st see ei lähe praegu konteksti.
Tasulist tarkvara pole siin üldse vaja, võtad suvalise PDF printeri ja trükid omale vajalikud lehed välja, ongi korras.
CutePDF writer näiteks
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
madone kirjutas:mis asi on küljendusprogramm?
oimaivõi see eestindamine läheb ikka üle käte juba
See pole veel nii hull, minu jaoks saabus piir siis, kui tuttav ütles enamvähem sarnase lause: "Operatsioonisüsteemi töölaua suvandeid saab redigeerida möllides"

kui keegi tuleks mulle sellise jutuga tuppa siis ma ilmselt plahvataks peast.
paneks kõrvaklapid ruttu pähe ja röögiks "LÄLÄLÄLÄLGÄLGLÄGLGÄLÄGLÄ" nii kaua kui normaalse inimese kombel õpitaks asju ajama selle eestindamisega ei tasu nii võssa kah minna...
madone kirjutas:kui keegi tuleks mulle sellise jutuga tuppa siis ma ilmselt plahvataks peast.
paneks kõrvaklapid ruttu pähe ja röögiks "LÄLÄLÄLÄLGÄLGLÄGLGÄLÄGLÄ" nii kaua kui normaalse inimese kombel õpitaks asju ajama
selle eestindamisega ei tasu nii võssa kah minna...
http://www.hot.ee/pinuloend/dict.html
Väike sõnastik ehk teinekord abiks
lõõtsavõmm - Enamasti 16bitine isik kes kasutab Windows for Workgroupsi advantseerunud võrguvõimalusi skanneerimaks kurjade bittide saatjaid kohtvõrkudes ja maailma-laiuses-võrgus. Lõõtsapolitsei opereerub enamasti läbi loäsi kuid ärge olge üllatunud kui leiate kedagi oma leetporti pongeerimas!
puhas kuld! aga ok ma rohkem ei kaaperda seda teemat siin OT-ga
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Kas keegi oskaks soovitada head võimalust panna tsikli peale kellaaeg.
Hetkel sõidan siis vanema gixxeriga, kus puudub kellaaeg.
Tihti käin ka Saaremaal ning kellaaja puudumise tõttu nii mõnigi kord praamist maha jäänud napilt.
Ei ole huvi panna lenksu külge telefon, nagu olen kohanud vahel.
Lisaks ei saa sõidu ajal kombe seest telefoni kätte ning käe kellale ei pääse ka ligi ( kui see ka olemas oleks )
Ise mõtlesin korra osta mingi 10€ käekell, rihmad minema ning see kuskile ette gondli alla kleepida. Pole kuigi kahju ka kui see ära põrub või kui kellegil seda rohkem vaja läheb.
Kuid kindlasti on sellise murega ka ennegi keegi pead murdnud ning sooviks saada häid mõtteid.
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Thesaarlane kirjutas:Kas keegi oskaks soovitada head võimalust panna tsikli peale kellaaeg.
Tihti käin ka Saaremaal ning kellaaja puudumise tõttu nii mõnigi kord praamist maha jäänud napilt.
Lisaks ei saa sõidu ajal kombe seest telefoni kätte ning käe kellale ei pääse ka ligi ( kui see ka olemas oleks )
Ise mõtlesin korra osta mingi 10€ käekell, rihmad minema ning see kuskile ette gondli alla kleepida. Pole kuigi kahju ka kui see ära põrub või kui kellegil seda rohkem vaja läheb.Kuid kindlasti on sellise murega ka ennegi keegi pead murdnud ning sooviks saada häid mõtteid.
jalgratta spidokas ka kell peal tavaliselt, lisaks ilmastikukindel ja sobiva kinnitusega =)
-
villy kirjutas:Thesaarlane kirjutas:Kas keegi oskaks soovitada head võimalust panna tsikli peale kellaaeg.
Ise mõtlesin korra osta mingi 10€ käekell, rihmad minema ning see kuskile ette gondli alla kleepida. Pole kuigi kahju ka kui see ära põrub või kui kellegil seda rohkem vaja läheb.Kuid kindlasti on sellise murega ka ennegi keegi pead murdnud ning sooviks saada häid mõtteid.
jalgratta spidokas ka kell peal tavaliselt, lisaks ilmastikukindel ja sobiva kinnitusega =)
Kas seda spidokat on võimalik ka panna kiirust näitama ?
Mul esihammakas veidi väiksem ning spidokas nii kui nii valetab.
Kas velo spidod võtavad selliseid kiiruseid ?
ideepoolest on ikka võimalik aga siis pead uurima, et see asi sobiks ja peaks vastu tsikli küljes
ma olen isegi päris mitmetel ratastel neid peal näinud.
Thesaarlane kirjutas:Kas keegi oskaks soovitada head võimalust panna tsikli peale kellaaeg.
Aga sellised kahepoolse teibiga kinnituvad pritsmekindlad kellad ? Maksavad nii 10 euri ringi. Aretad tuuleklaasi varju kuhugi , et otseselt tugev vihm ka peale ei sajaks. Midagi sellist näiteks - http://www.louis.de/_10dc0cb563dee4a184 ... r=10034850
56915288 Tiit.
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
......Kuid kindlasti on sellise murega ka ennegi keegi pead murdnud ning sooviks saada häid mõtteid.
Vaevasin sama teemaga pead. Vahel vaja tsikliga sõites mingi kindla aja peale kohale jõuda kuid pikema sõiduga kipub enda ajataju puusse panema. Müüakse spets veekindlaid kellasid koos lenksukinnitustega, kuid neil 2 häda. Natuke kallid ja enamasti kohapeal olemas vaid miski väikese sihverplaadiga kell(-ad).
Hetkel kasutan velokompuutrit. See oli olemas ja on veekindel ning ka lenksukinnitus oli olemas. Puuduseks see, et diginäitu on teinekord päikese käes raskem vaadata. Seieritega (või osutitega, kuis keegi ütleb) kellast on kiire pilguga lihtsam aru saada.
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Thesaarlane kirjutas:Kas seda spidokat on võimalik ka panna kiirust näitama ?
Kas velo spidod võtavad selliseid kiiruseid ?
Jah on küll võimalik. Kui ma eksi siis kõigil jalgrattaspidiodel saab manuaalselt sisestada mitme tolline velg on.
Kiirus enamustel maks siis 199 km/h
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Ise mõtlesin korra osta mingi 10€ käekell, rihmad minema ning see kuskile ette gondli alla kleepida. Pole kuigi kahju ka kui see ära põrub või kui kellegil seda rohkem vaja läheb.
Kuid kindlasti on sellise murega ka ennegi keegi pead murdnud ning sooviks saada häid mõtteid.
-
villy kirjutas:Thesaarlane kirjutas:Kas seda spidokat on võimalik ka panna kiirust näitama ?
Kas velo spidod võtavad selliseid kiiruseid ?Jah on küll võimalik. Kui ma eksi siis kõigil jalgrattaspidiodel saab manuaalselt sisestada mitme tolline velg on.
Kiirus enamustel maks siis 199 km/h
Siit vist koorub välja, et velo spido on kõige parem.
Saab kaks kärbest ühe hoobiga.
Kiirelt uurides siis vaatasin, et need ei maksa ka suurt midagi.
Tänan väga pakkumiste eest.
Poodi spidokat ostma nüüd.
Kas mitte ratta spidokatel ei ole oluline kaugus võllist? Füüsikateadmised ütlevad ka, et nurkkiirus ei suurene, kui suureneb ringi raadius, küll aga suureneb joonkiirus.
St, et spidokalt pole juskui vaja midagi sisestada, manualist vaja vaid järgi vaadata, kui kaugel tsentrist andur asetsema peab. Velje läbimõõduga tuleb hakata ju arvestama ka rehvi kõrgust.
Marxy kirjutas:Kas mitte ratta spidokatel ei ole oluline kaugus võllist? Füüsikateadmised ütlevad ka, et nurkkiirus ei suurene, kui suureneb ringi raadius, küll aga suureneb joonkiirus.
St, et spidokalt pole juskui vaja midagi sisestada, manualist vaja vaid järgi vaadata, kui kaugel tsentrist andur asetsema peab. Velje läbimõõduga tuleb hakata ju arvestama ka rehvi kõrgust.
Praktikas käib asi teistpidi. Sisestad ratta ümbermõõdu ja vahet pole kuhu anduri paned, iga täisring on sama pikkusega.
Mina ostsin oma esimesele mootorrattale lihtsalt RIMIst väikese kella (müüakse autotarvetesektsioonis). Sellise: . Maksis tollal alla saja krooni kindlasti. Paigutasin selle suurema vihma eest tuuleklaasi alla spidomeetri kõrvale kahepoolse teibiga. Toimis ilma igasuguse kõhkluseta ning kell ise kah piisavalt suur, et kaugeltki näha. Jalgrattaspidol võib jah kellaaeg olla mikrokirjas nii et peab lähedalt vaatama.
Mõõtudelt oli see nii umbes tikutopsi-suurune äkki.
Aga see oli ka mitu-mitu aastat tagasi.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Ma panin käekella lihtsalt rihmaga(selline kummine plast) ümber amordikolmnurga,tuiama kuhugi läksin siis panin käele tagasi.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Elektrimeestele väike küsimus:
Vaja on Clutch Position Switch'st lahti saada nii, et kui starteri nupp oleks alla vajutatud, siis saaks ka CPS ühendust. Ehk praegu on kaks nuppu mida pean vajutama et ratas tööle saada, kuid tahan et oleks üks(ilma et aju arvaks et sõidu ajal on sidur alla vajutatud). Kui sõidu ajal sidur on koguaeg all(ehk juhtmed lihtsalt kokku kruditud), siis pöörded kõiguvad ja asi ei tööta nii nagu peaks.
Skeemi järgi tuleb starterist vool ja CPS ühendab massi? Kui nii, siis neid ei tasu vist kokku ühendada? Või annab starteri lülit läbi starter relay'le massi siis kui CPS annab ka massi? No elekter ei ole minu sõber
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
See vist ei olnud ainult elektri asi,Suzudel ei lase aju sellise jada ühenduse puhul pööretega väga mässata.Sa saad siduri ainult lahtiseks jätta aga välja suremise puhul pead uuesti vabale vahetama.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Mis masinale võiks sobida rehv mõõtudega 100/90-19? Sain kunagi tsiklit ostes kaasa aga oma rattale ei oska seda küll kusagile panna. Mingi KYOTO kirja kandev rehv siis.
Bastard kirjutas:Mis masinale võiks sobida rehv mõõtudega 100/90-19?
izh jupiter/planeta 2
franz125 kirjutas:See vist ei olnud ainult elektri asi,Suzudel ei lase aju sellise jada ühenduse puhul pööretega väga mässata.Sa saad siduri ainult lahtiseks jätta aga välja suremise puhul pead uuesti vabale vahetama.
Vabal käigul peab sidurit ikka lahutama, et tööle hakkaks.