Goretex vs. nahk
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 25 korda
Ehk tegelikult oleks teema õigem nimetus NAHK VS TEKSTIIL (või MEMBRAANID). Membraanid siis need imevigurid mis tekstiliriietel peaks õhku läbi laskma, vett aga mitte.
Olen kunagi olnud 100% naha kummardaja ning Euroopas matkates imestanud mis KÕIK teised matkajad tekstiilis ringi liiguvad. Nüüd olen ise samasugune ... eriti pikematel sõitudel.
Tekstiili eelised - külmaga soojem ja kuumaga jahedam kui nahk. Samuti oluliselt suurem vihmakindlus (ka tekstiilmaterjal imeb ennast vett täis aga see vesi jääb jope sisse pidama).
Naha eeliseks parem "seljas istumine" ja IMHO näeb nahk stiilsem välja
Ja kukkumisel tugevam.
Kuna nüüdseks mõlemad variandid olemas siis pikkadel otsadel (reisides) + halva ilmaga sõidan tekstiiliga, ilusa ilmaga ja lühemad otsad sõidan nahaga. Kui peaks ainult ühe asja ostma siis esmalt soovitaks tekstiili.
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Olen kunagi olnud 100% naha kummardaja ning Euroopas matkates imestanud mis KÕIK teised matkajad tekstiilis ringi liiguvad. Nüüd olen ise samasugune ... eriti pikematel sõitudel.
Tekstiili eelised - külmaga soojem ja kuumaga jahedam kui nahk. Samuti oluliselt suurem vihmakindlus (ka tekstiilmaterjal imeb ennast vett täis aga see vesi jääb jope sisse pidama).
Naha eeliseks parem "seljas istumine" ja IMHO näeb nahk stiilsem välja

Kuna nüüdseks mõlemad variandid olemas siis pikkadel otsadel (reisides) + halva ilmaga sõidan tekstiiliga, ilusa ilmaga ja lühemad otsad sõidan nahaga. Kui peaks ainult ühe asja ostma siis esmalt soovitaks tekstiili.
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.