uitmõte valesti parkijate suhtes
Re: uitmõte valesti parkijate suhtes
jakim kirjutas:reimps kirjutas:No ma ei tea, ju ma siis olen ka idioot või maailmaparandaja, aga kui mu õigesti paiknevale autole pargiti teine masin (olgu siis mingi saan või korralik ja kallis pill) nii kõrvale, et ma praktiliselt juhiuksest sisse voolama pidin, siis ega ma väga selle ukse lahtitõmbamisega tagasi ei hoidnud. Suht suva, kui tal juba on nii lai auto, siis vaadaku ka, mis risu ta kinni pargib, risu omanikul (mul) võib lihtsalt pohui olla. Parkigu sinna, kuhu mahub ja nii, et ka teised mahuvad.
Täpsustus: minu auto on korrektselt, mõlemalt poolt võrdselt joonte vahel, teine paneb oma kõrvalistuja külje nii minupoolse joone lähedale, et peaasi ise omast juhiuksest välja pääseda. Ja mul oli paras saan, st 10 kilo Eesti vana raha maksev auto.
Kui ülbelt uksega teisi autosi tambid siis mingit õigustust su tegevusele pole. Võib olla parkis teine auto selliselt kuna tema kõrvale oli keegi juba valesti parkinud. Kui ikka on isu maailma parandada siis oota ära teine juht ja rääkige asjad selgeks. Niisama mõlkimine ja kriipimine on nõrkadele.
Äkki loeks enne jõuetult lahmima hakkamist mu jutu läbi ka? Mõttega või nii?
Kui mu sara on esimesena kohal, siis pole teisel tondil mingit moraalset õigustust mu juhiuks kinni parkida. Ja mul targematki teha, kui mingit venda ootama jääda, et temaga sõnavahetusse laskuda. Tagumine aeg nahaalsetel parkijatel oma rahakotiga maksma hakata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.