K: Teab keegi midagi Suomy kiivrist???
Moderaator: Moded
K: Teab keegi midagi Suomy kiivrist???
Teab keegi selle kiivri kvaliteedist või omab kasutus kogemusi? Tänan
Re: K: Teab keegi midagi Suomy kiivrist???
Äkki täpsustad, millist kiivrit mõtled?
Sama hästi võiks ju küsida: "Teab keegi midagi Honda mootorrattast?????????????????????????????????????????"
No üldse sellest firmast kui nii! Ma lihtsalt ei ole selles firmast midagi ennem kuulnud, võin ju kõik mudeli nimed välja tuua aga vaevalt sa viitsid neid kõike kommenteerida!!????
Korraliku Itaalia varustusetootjaga tegu. Eestist on maaletoojaks www.biker24.ee. Neil suur ja äge kaubamaja ka Tallinnas, kus väga palju erinevat Suomy varustust kohapeal vaatamiseks/katsumiseks olemas ning eks nad ise oskavad ka täpsemalt rääkida, mis firmaga tegu.
Turvalisuse näitajad on ära toodud siin: http://sharp.direct.gov.uk/testhelmetli ... ontinued=1
Võrdle siis turvalisust, hinda ja disaini ja loomulikult mine proovi pähe biker24 poes Tallinnas.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
erhard84 kirjutas:No üldse sellest firmast kui nii! Ma lihtsalt ei ole selles firmast midagi ennem kuulnud, võin ju kõik mudeli nimed välja tuua aga vaevalt sa viitsid neid kõike kommenteerida!!????
Suomy on Itaalia kvaliteetvarustuse tootja ja kuna ta on võrreldes teiste kõvade brändidega alles nooruke (1987 kui ma ei eksi) siis üritab ta võita turgu pakkudes sama kvaliteeti lihtsalt odavamalt. Suomy on muideks eelmine aasta seljatanud sellised nimed nagu Shoei ja Arai jt. ning tulnud nende ees maailmameistriks.
Enamus mudeleid on mul kohapeal olemas ja need om ka veebis üleval (tehnilised omadused ja täpsem kirjeldus on alles tõlkimisel) - supersport ja tänav: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=169 motokross: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=184
Tänan vastuste eest To: zx12r nägid kui lihtne kõik said aru mu küsimusest nii,et ei pea detailitsema
erhard84 kirjutas:Tänan vastuste eest
To: zx12r nägid kui lihtne kõik said aru mu küsimusest nii,et ei pea detailitsema
Pakun, et keegi ei oleks vaevunud su konkreetse küsimuseta teemale eriti vastamagi enne mu postitust ning see oleks lihtsalt ära kadunud valest rubriigist (Turg). Aga hea, et said infot.
Detailitsedes, võib-olla paned järgmine kord mõne küsimärgi vähem teema pealkirja?
Muretuid kilomeetreid!
Algusest peale lausa kolm neid olnud seal aga no eks näeb see kes tahab muretuid kilomeetreid teilegi
erhard84 kirjutas:Algusest peale lausa kolm neid olnud seal aga no eks näeb see kes tahab
muretuid kilomeetreid teilegi
Seda ma mainisingi,,,,,,,,,,,,,,, et ei ole korrektne kõiki kirjavahemärke mitmekordselt lisada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piisab ka ühest-kahest................................................
EDIT: kes teab midagi AGV kiivrist?
Teeme nii,et igaüks teeb ise oma postitused/teemad mitte kellegi ettekirjutiste järgi. Kui tahad emakeeleõpetaja olla siis selleks on kool.
Siiski-siiski, nii see ei ole. Biker.ee foorumi reegleid tuleb järgida ka Sinul.
Väljavõte neist Sulle:
- Postituse tegemisel järgi õigekirja.
Enne postitamist kasuta OTSINGU nuppu.
http://www.biker.ee/phpbb/search.php?st ... y&start=20Uue teema tegemisel kaalu kas see on õiges kohas ja kas see on enamusele foorumi lugejatele huvitav
Ja ma ise eksisin praegu samuti ühe reegli vastu:
- Isiklikud vaidlused lahendatakse erasõnumite teel!
Emakeele õppisin ma tõesti põhikoolis, keskkoolis ja ülikoolis selgeks aga õpetajaks ei soovi hakata.
Muretuid kilomeetreid!
Soumy kiivrid on väga head. Omal Spec1r ja ainult kiidan. Kui hind sobib siis osta.
-
- Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7
minul ka soumy kiiver, tip-top õhutusega ja väga mugav. soovitan... ostetud samuti biker24-st
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.