K: Teab keegi midagi Suomy kiivrist???

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
erhard84

K: Teab keegi midagi Suomy kiivrist???

Lugemata postitus Postitas erhard84 »

Teab keegi selle kiivri kvaliteedist või omab kasutus kogemusi? Tänan :bsmile:

zx12r

Re: K: Teab keegi midagi Suomy kiivrist???

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Äkki täpsustad, millist kiivrit mõtled?

Sama hästi võiks ju küsida: "Teab keegi midagi Honda mootorrattast?????????????????????????????????????????"

Teema algataja
erhard84

No üldse sellest firmast kui nii! Ma lihtsalt ei ole selles firmast midagi ennem kuulnud, võin ju kõik mudeli nimed välja tuua aga vaevalt sa viitsid neid kõike kommenteerida!!????

Teema algataja
erhard84

Vandal antlantic city,Apex tornado, Trek

Rene

Lugemata postitus Postitas Rene »

Korraliku Itaalia varustusetootjaga tegu. Eestist on maaletoojaks www.biker24.ee. Neil suur ja äge kaubamaja ka Tallinnas, kus väga palju erinevat Suomy varustust kohapeal vaatamiseks/katsumiseks olemas ning eks nad ise oskavad ka täpsemalt rääkida, mis firmaga tegu.

Kasutaja avatar

Douchebag

Lugemata postitus Postitas Douchebag »

Turvalisuse näitajad on ära toodud siin: http://sharp.direct.gov.uk/testhelmetli ... ontinued=1
Võrdle siis turvalisust, hinda ja disaini ja loomulikult mine proovi pähe biker24 poes Tallinnas.

Nobody is perfect, except me and my monkey!
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

erhard84 kirjutas:

No üldse sellest firmast kui nii! Ma lihtsalt ei ole selles firmast midagi ennem kuulnud, võin ju kõik mudeli nimed välja tuua aga vaevalt sa viitsid neid kõike kommenteerida!!????

Suomy on Itaalia kvaliteetvarustuse tootja ja kuna ta on võrreldes teiste kõvade brändidega alles nooruke (1987 kui ma ei eksi) siis üritab ta võita turgu pakkudes sama kvaliteeti lihtsalt odavamalt. Suomy on muideks eelmine aasta seljatanud sellised nimed nagu Shoei ja Arai jt. ning tulnud nende ees maailmameistriks.
Enamus mudeleid on mul kohapeal olemas ja need om ka veebis üleval (tehnilised omadused ja täpsem kirjeldus on alles tõlkimisel) - supersport ja tänav: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=169 motokross: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=184

Teema algataja
erhard84

Tänan vastuste eest :) To: zx12r nägid kui lihtne kõik said aru mu küsimusest nii,et ei pea detailitsema 8)

zx12r

erhard84 kirjutas:

Tänan vastuste eest :) To: zx12r nägid kui lihtne kõik said aru mu küsimusest nii,et ei pea detailitsema 8)

Pakun, et keegi ei oleks vaevunud su konkreetse küsimuseta teemale eriti vastamagi enne mu postitust ning see oleks lihtsalt ära kadunud valest rubriigist (Turg). Aga hea, et said infot.

Detailitsedes, võib-olla paned järgmine kord mõne küsimärgi vähem teema pealkirja?

Muretuid kilomeetreid!

Teema algataja
erhard84

Algusest peale lausa kolm neid olnud seal aga no eks näeb see kes tahab :) muretuid kilomeetreid teilegi :bsmile:

zx12r

erhard84 kirjutas:

Algusest peale lausa kolm neid olnud seal aga no eks näeb see kes tahab :) muretuid kilomeetreid teilegi :bsmile:

Seda ma mainisingi,,,,,,,,,,,,,,, et ei ole korrektne kõiki kirjavahemärke mitmekordselt lisada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piisab ka ühest-kahest................................................

EDIT: kes teab midagi AGV kiivrist?

Teema algataja
erhard84

Teeme nii,et igaüks teeb ise oma postitused/teemad mitte kellegi ettekirjutiste järgi. Kui tahad emakeeleõpetaja olla siis selleks on kool. 8)

zx12r

Siiski-siiski, nii see ei ole. Biker.ee foorumi reegleid tuleb järgida ka Sinul.

Väljavõte neist Sulle:

1. Postituse tegemisel järgi õigekirja.
  1. Enne postitamist kasuta OTSINGU nuppu.
    http://www.biker.ee/phpbb/search.php?st ... y&start=20

2. Uue teema tegemisel kaalu kas see on õiges kohas ja kas see on enamusele foorumi lugejatele huvitav

Ja ma ise eksisin praegu samuti ühe reegli vastu:

1. Isiklikud vaidlused lahendatakse erasõnumite teel!

Emakeele õppisin ma tõesti põhikoolis, keskkoolis ja ülikoolis selgeks aga õpetajaks ei soovi hakata.

Muretuid kilomeetreid!

jakim
Tsikkel: Hetkel jalamees
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas jakim »

Soumy kiivrid on väga head. Omal Spec1r ja ainult kiidan. Kui hind sobib siis osta.

Kasutaja avatar

rumbold
Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7

Lugemata postitus Postitas rumbold »

minul ka soumy kiiver, tip-top õhutusega ja väga mugav. soovitan... ostetud samuti biker24-st

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”