uitmõte valesti parkijate suhtes

Kasutaja avatar

Komisjon
Tsikkel: Yamaha TDM 850

Re: uitmõte valesti parkijate suhtes

Lugemata postitus Postitas Komisjon »

Seps kirjutas:

Ise küll valesti ei pargi aga kui vaadata milliseks on mu auto 5 kuuga muutunud siis vahel olen hakanud isegi mõtlema, et peaks hakkama kahe koha peale parkima...

Mul oli selline seik, et sai auto üle värvitud ning jäi mõneks ajaks kortermaja parklasse seisama. Mitte sentimeetritki ei sõitnud 3 kuu jooksul. Kõrval parkis alati sama auto. Ükskord uurisin oma autot lähemalt ning see külg, kus alati sama auto kõrvale parkis oli mõnuga mõlke täis taotud, kohati oli isegi mõlgi kohast värv lahti tulnud (naabril on 3 last, eks nemad ilmselt nende ustega laiutasid).
Ega midagi, läksin viisakalt naabri ukse taha nig selgitasin olukorda. Esiti mind kostitati küllalt üleoleva suhtumisega ning saadeti pikale lainele.
Päev hiljem läksin uuesti ning paar teist naabrit olid tunnistajateks, et mu auto tõesti ei ole selle aja jooksul sõidus käinud, seega mõlgid on kõrvaleparkija tekitatud.
Õnneks saime lõpuks kaubale, ning kodanik maksis enda poolt rikutud külje korda tegemise kinni.
Sellest ajast peale mulle naabri poolt enam "tere" ei ütelda aga imekombel ei taota ka mõlke autosse.

Seega moraal: teisele "tagasi tegemine" ei ole ainus lahendus, vahel saab ka inimlikult asju ajada.

Edu

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”