uitmõte valesti parkijate suhtes
Moderaator: Moded
uitmõte valesti parkijate suhtes
Vaatan just telkust miskit filmi "2 päeva Pariisis". Silma jäi selline hetk, et üks vana tõmbas kõigile valesti parkinud autodele võtmega kriipsu küljele. Mu arust selline käitumine ka Eestis distsiplineeriks way paremini kui MUPO ja Etkar jääks papist ilma.
Küsimus on muidugi selles, et kes suudab adekvaatselt otsustada, milline auto on "valesti" ja milline "õigesti" parkinud. Sry kui keegi leiab mind süüdi olema vale teema tekitamises ja asjassepuutumatuses.
Uitmõte tekkis lihtsalt filmi vaadates, et tõmbaks kah mõnel eriti nahaalsel parkijal lihtsalt kriipsu auto küljele. Võibolla parandaks see meite autojuhtide parkimise kultuuri kah.
lisavarustuseks GSR600
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
Re: uitmõte valesti parkijate suhtes
edaspidi pöörduvad kõik kriipsu saanud autojuhid Hitchikeri poole oma murega...
Sul hea muliseda kaugelt rootsimaalt eks..
lisavarustuseks GSR600
-
- Mode
just;) kui siiakanti satud, anna teada, muliseme veidi lives kah;)
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Ma ise küll päris risti üle joonte tavaliselt ei pargi, aga võtmega kriipsu tõmbamine oleks siiski kohati liiga kulukas karistus.
Ja kaagid võivad oma huligaanitsemise õigustamiseks hakata seletama, et kurat, ratas joone peal, tõmmasin kriipsu ära.
Mh... Tundub suht rumal. Võin öelda omast kogemusest, et kahel autol Ülemiste parklas kriimud peale tõmmatud. Mõlemad autod olid korrektselt pargitud ja kaugel parkimisplatsi keskel. Kui näeks ja kinni püüaks, siis lööks näpud uksevahele. Eriti vihaseks ajab see, kui su auto on just äsja ülevärvitud ja mingi debiilik tuleb ja mõtleb, et teeb nalja.
Hitchiker kirjutas:Vaatan just telkust miskit filmi "2 päeva Pariisis". Silma jäi selline hetk, et üks vana tõmbas kõigile valesti parkinud autodele võtmega kriipsu küljele. Mu arust selline käitumine ka Eestis distsiplineeriks way paremini kui MUPO ja Etkar jääks papist ilma.
Küsimus on muidugi selles, et kes suudab adekvaatselt otsustada, milline auto on "valesti" ja milline "õigesti" parkinud. Sry kui keegi leiab mind süüdi olema vale teema tekitamises ja asjassepuutumatuses.
Uitmõte tekkis lihtsalt filmi vaadates, et tõmbaks kah mõnel eriti nahaalsel parkijal lihtsalt kriipsu auto küljele. Võibolla parandaks see meite autojuhtide parkimise kultuuri kah.
Ära hakka jumalat mängima.Selle jaoks on seadused.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Hitchiker kirjutas:Vaatan just telkust miskit filmi "2 päeva Pariisis". Silma jäi selline hetk, et üks vana tõmbas kõigile valesti parkinud autodele võtmega kriipsu küljele. Mu arust selline käitumine ka Eestis distsiplineeriks way paremini kui MUPO ja Etkar jääks papist ilma.
Sellise käitumisega langed nende valestiparkijatega samale pulgale, ehk siis oled kurjategija. Siin sellist üleskutset tehes kutsud ju tegelikult kaasfoorumlasi kuritegelikule teele.
Hitc ma küll ei pargi valesti aga vaadates kuidas teised autod on mu lumivalget toyota hiacet karistanud stangega pikalt triipe vedades kylgedele siis ma isegi pooldan parkimist kahele kohale. Noaga tõmmatud jutt küljele oleks lapsemäng selle kõrval mida teised autojuhid teevad. Enne tuleks teha kampaaniat "parkimiskohad suuremaks" kui neid karistada. Mul pole küll kallist masinat aga kui oleks siis ma olen veendudnud, et ma pargiks ka nagu sigatsejad. Ühesõnaga ei poolda seda. Kuid kui olen kedagi oodanud poest ja näen, et täitsa terve inimene pargib oma auto invakohale siis ma olen ajaviiteks märkmepaberist invamärgi teinud pealkirjaga "ajuinvaliid" ning kojamehe vahele toppinud. Nii, et kui keegi midagi säärast leidnud on siis süüdalne on Siin. Küll aga ma ei pane märki siis kui pole näinud juhti vaid alati veendunud, et isik on füüsiliselt täiesti terve.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
sellise käitumisega langed kerge vägivalla ohvriks ma pakun.ei sõida uue autoga ja 95% pargin nii,kuidas peab,aga oma auto on mulle armas ja kui näeks,et mingi tropp hakkab järsku mulle külje peale kriime vedama annaks küll pikemalt mõtlemata vastu hambaid. kui nii jube maailmaparandaja oled ja sind nii jubedalt närib,siis teata lihtsalt vastavatele organitele
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8
Ise küll valesti ei pargi aga kui vaadata milliseks on mu auto 5 kuuga muutunud siis vahel olen hakanud isegi mõtlema, et peaks hakkama kahe koha peale parkima...
-
- Tsikkel: cbr1000rr cbr1000f
Kas teema on nali, või on teemaalgataja eriline idioot. Vabandused kui liiga solvav sai.
Mul korra on käidud auto kallal ja peale juhtunut oli küll selline tunne, et karistaks neid natuke füüsiliselt, ilma suuremaid süümepiinasid tundmata. Kari noori venelasi, aga õnneks viskasid varastatud saagi põõsasse ja nende õnneks neid kätte ei saanud.
Teemaalgataja ju ütles ,et see uitmõte mitte mingi tõsine plaan
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Sellist uitmõtlejat tabades parklas teo pealt, ja mitte just enda autot kriipimist tabades vaid suvalist, tõmban ma mõnuga jalaga kaalikasse, ja kutsun politsei kohale. Las ta seal tõestab politseile ja omanikule et karistas valesti parkijat!
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
Seps kirjutas:Ise küll valesti ei pargi aga kui vaadata milliseks on mu auto 5 kuuga muutunud siis vahel olen hakanud isegi mõtlema, et peaks hakkama kahe koha peale parkima...
Mul oli selline seik, et sai auto üle värvitud ning jäi mõneks ajaks kortermaja parklasse seisama. Mitte sentimeetritki ei sõitnud 3 kuu jooksul. Kõrval parkis alati sama auto. Ükskord uurisin oma autot lähemalt ning see külg, kus alati sama auto kõrvale parkis oli mõnuga mõlke täis taotud, kohati oli isegi mõlgi kohast värv lahti tulnud (naabril on 3 last, eks nemad ilmselt nende ustega laiutasid).
Ega midagi, läksin viisakalt naabri ukse taha nig selgitasin olukorda. Esiti mind kostitati küllalt üleoleva suhtumisega ning saadeti pikale lainele.
Päev hiljem läksin uuesti ning paar teist naabrit olid tunnistajateks, et mu auto tõesti ei ole selle aja jooksul sõidus käinud, seega mõlgid on kõrvaleparkija tekitatud.
Õnneks saime lõpuks kaubale, ning kodanik maksis enda poolt rikutud külje korda tegemise kinni.
Sellest ajast peale mulle naabri poolt enam "tere" ei ütelda aga imekombel ei taota ka mõlke autosse.
Seega moraal: teisele "tagasi tegemine" ei ole ainus lahendus, vahel saab ka inimlikult asju ajada.
Edu
yllar21 kirjutas:Kas teema on nali, või on teemaalgataja eriline idioot. Vabandused kui liiga solvav sai.
Mul korra on käidud auto kallal ja peale juhtunut oli küll selline tunne, et karistaks neid natuke füüsiliselt, ilma suuremaid süümepiinasid tundmata. Kari noori venelasi, aga õnneks viskasid varastatud saagi põõsasse ja nende õnneks neid kätte ei saanud.
Teemaalgataja on idioot! Sellist uitmõtet terve mõistusega inimesel ei tule!
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Mul tekkis veel parem idee. Hakkaks hoopis kiiruse ületajaid pesapallikurikatega vigaseks peksma.
Samuti võiks hakata vales kohas üle tee minevatel vanamemmedel jalaluid murdma, teepeal ees mängivaid lapsi jalaga näkku taguma ning muid toredaid kodanikualgatusi sisse juurutama.
Usun, et varsti enam eeskirjade rikkujaid ei oleks.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
No ma ei tea, ju ma siis olen ka idioot või maailmaparandaja, aga kui mu õigesti paiknevale autole pargiti teine masin (olgu siis mingi saan või korralik ja kallis pill) nii kõrvale, et ma praktiliselt juhiuksest sisse voolama pidin, siis ega ma väga selle ukse lahtitõmbamisega tagasi ei hoidnud. Suht suva, kui tal juba on nii lai auto, siis vaadaku ka, mis risu ta kinni pargib, risu omanikul (mul) võib lihtsalt pohui olla. Parkigu sinna, kuhu mahub ja nii, et ka teised mahuvad.
Täpsustus: minu auto on korrektselt, mõlemalt poolt võrdselt joonte vahel, teine paneb oma kõrvalistuja külje nii minupoolse joone lähedale, et peaasi ise omast juhiuksest välja pääseda. Ja mul oli paras saan, st 10 kilo Eesti vana raha maksev auto.
-
- Tsikkel: honda cbr900rr suzuki gsf600
- Tänatud: 4 korda
See eelviimane postitus pani vist sellele teemale nüüd punkti küll.
Hmm ja mina mõtlen kogu aeg,et miks oli vene ajal niplite korgid koos divaisiga millega saab ventiili seest välja keerata, aga nüüd ei ole. Jube mugav oli ju võtta kui vaja läks:)
reimps kirjutas:No ma ei tea, ju ma siis olen ka idioot või maailmaparandaja, aga kui mu õigesti paiknevale autole pargiti teine masin (olgu siis mingi saan või korralik ja kallis pill) nii kõrvale, et ma praktiliselt juhiuksest sisse voolama pidin, siis ega ma väga selle ukse lahtitõmbamisega tagasi ei hoidnud. Suht suva, kui tal juba on nii lai auto, siis vaadaku ka, mis risu ta kinni pargib, risu omanikul (mul) võib lihtsalt pohui olla. Parkigu sinna, kuhu mahub ja nii, et ka teised mahuvad.
Täpsustus: minu auto on korrektselt, mõlemalt poolt võrdselt joonte vahel, teine paneb oma kõrvalistuja külje nii minupoolse joone lähedale, et peaasi ise omast juhiuksest välja pääseda. Ja mul oli paras saan, st 10 kilo Eesti vana raha maksev auto.
Kui ülbelt uksega teisi autosi tambid siis mingit õigustust su tegevusele pole. Võib olla parkis teine auto selliselt kuna tema kõrvale oli keegi juba valesti parkinud. Kui ikka on isu maailma parandada siis oota ära teine juht ja rääkige asjad selgeks. Niisama mõlkimine ja kriipimine on nõrkadele.
-
- Mode
skulptor kirjutas:yllar21 kirjutas:Kas teema on nali, või on teemaalgataja eriline idioot. Vabandused kui liiga solvav sai.
Teemaalgataja on idioot! Sellist uitmõtet terve mõistusega inimesel ei tule!
Hitchiker pole idioot kohe kindlasti, kui siis õige pisut, aga idioot on see kes ei tea mida tähendab uitmõte, ja eriti tobe on sellest põlema minna...
jakim kirjutas:Võib olla parkis teine auto selliselt kuna tema kõrvale oli keegi juba valesti parkinud. Kui ikka on isu maailma parandada siis oota ära teine juht ja rääkige asjad selgeks. Niisama mõlkimine ja kriipimine on nõrkadele.
On olnud selline juhus ka endal, kui olen parkinud valesti seisvate autode vahele. Sel ajal kui ära käisin olid autod minu ümbert minema läinud ja üks lipukestega ehitud tibla mõtles, et nüüd pargib mul ukse kinni. Läksin siis tema auto juurde ja koputasin veits jalaga, et signa hakkaks karjuma. Ja ennnäe, jobu jooksis kisades kohale, midagi venekeeles lõugas seal ka, aga no ma ei mõista seda välismaa keelt eriti ja saatsin ta mõnda kohta ja sõimasin eesti keeles vastu. Ei tea mina kas ta sai aru mis ma talle seletasin või mitte, aga millegi pärast tõmbas ta sealt minema, kuigi oli just tulnud sinna.
Selle kriipimisega on selline asi, et kui keegi selle juti peale veaks ja vahele jääks, siis saaks ta kohe esimese kättejuhtuva asjaga vastu lõusta. Tuttavale vedasid kari tiblasid kahe ukse peale juti selle eest, et ta oli julgenud nad oma rannaäärselt maalt minema ajada, kus jobud läbustasid ja keelatud kohas lõket tegid. Selle väikse juti parandus läks maksma 18 000 EEK-i.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Siin räägitakse ainult parklas parkimisest (valesti joonte vahele jne) aga minumeelest palju suurem probleem on tänavatel sadade viisi kõnniteedel ja haljasaldel parkijad. Kellel hoovi ei ole on ju hädasti vaja auto oma maja ette kõnniteele või haljasalale parkida, et ikka kenasti akna all oleks. Ei ole enam paljudel seda rammu et auto kõrvaltänavasse tänava äärde parkida ja siis 200, 300 või 500 m koju kõndida...
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Erci kirjutas:Siin räägitakse ainult parklas parkimisest (valesti joonte vahele jne) aga minumeelest palju suurem probleem on tänavatel sadade viisi kõnniteedel ja haljasaldel parkijad. Kellel hoovi ei ole on ju hädasti vaja auto oma maja ette kõnniteele või haljasalale parkida, et ikka kenasti akna all oleks. Ei ole enam paljudel seda rammu et auto kõrvaltänavasse tänava äärde parkida ja siis 200, 300 või 500 m koju kõndida...
Samas ma tean inimesi, kelle igapäevased käigud ongi 500 meetri raadiuses, aga autoga käivad
jakim kirjutas:reimps kirjutas:No ma ei tea, ju ma siis olen ka idioot või maailmaparandaja, aga kui mu õigesti paiknevale autole pargiti teine masin (olgu siis mingi saan või korralik ja kallis pill) nii kõrvale, et ma praktiliselt juhiuksest sisse voolama pidin, siis ega ma väga selle ukse lahtitõmbamisega tagasi ei hoidnud. Suht suva, kui tal juba on nii lai auto, siis vaadaku ka, mis risu ta kinni pargib, risu omanikul (mul) võib lihtsalt pohui olla. Parkigu sinna, kuhu mahub ja nii, et ka teised mahuvad.
Kui ülbelt uksega teisi autosi tambid siis mingit õigustust su tegevusele pole. Võib olla parkis teine auto selliselt kuna tema kõrvale oli keegi juba valesti parkinud. Kui ikka on isu maailma parandada siis oota ära teine juht ja rääkige asjad selgeks. Niisama mõlkimine ja kriipimine on nõrkadele.
Äkki loeks enne jõuetult lahmima hakkamist mu jutu läbi ka? Mõttega või nii?
Kui mu sara on esimesena kohal, siis pole teisel tondil mingit moraalset õigustust mu juhiuks kinni parkida. Ja mul targematki teha, kui mingit venda ootama jääda, et temaga sõnavahetusse laskuda. Tagumine aeg nahaalsetel parkijatel oma rahakotiga maksma hakata.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Krt, eestlased on ikka tõsised autopederahvas, tundub, et see kehtib ka enamus mootorratturite kohta.
Auto on tarbeese mis mõeldud ühest kohast teise liikumiseks või nänni vedamiseks (ma ei räägi momendil mingitest pühapäeval ilusa ilmaga vahetevahel garaazist väljaaetavatest classiccaridest)! Iga sõiduomadusi mitte mõjutava mõlgikese või kriipsu pärast põlema minna on haige. Täitsa huvitav oleks vaadata, mitu tundi liiklemist või parkimist Teie närvid oma masinaga lõuna-euroopas või aasias vastu peaksid.
oldmoped kirjutas:Krt, eestlased on ikka tõsised autopederahvas, tundub, et see kehtib ka enamus mootorratturite kohta.
Auto on tarbeese ühest kohast teise liikumiseks või nänni vedamiseks (ma ei räägi momendil mingitest pühapäeval ilusa ilmaga vahetevahel garaazist väljaaetavatest classiccaridest)! Iga mingi mõlgikese või kriipsu pärast põlema minna on haige. Täitsa huvitav oleks vaadata, mitu tundi liiklemist või parkimist Teie närvid oma masinaga lõuna-euroopas või aasias vastu peaksid.
auto on ikkagi päris kallis(nii hinnaliselt ning paljudele ka tähtsuselt) asi ning nende siledana hoidmine ei ole nüüd küll autopdsus.. see, kui inimene oma asjast ei hooli, see ei tähenda, et ta võiks teiste vara rikkuda. Samamoodi võiks öelda, et mobiilid on ju helistamiseks/SMS'imiseks ning täitsa ükskõik kui see on kraabitud ekraani ja mõlkis korpusega, peaasi et töötab..? Kuid isiklikult on asi n-ö poolepeerune, kui sõidan ringi kriibitud ja mõlkis autoga ning panen kuskil lauale asfaltiga tutvust teinud telefoni.. Lõuna-Euroopas ja ka Aafrikas leiavad muidugi mõlkis ja kriibitud jms autod üksteist, kuid seal ka hinnatakse teiste vara, kui on ikka sile ja korras auto, siis ei paugutata seal uksi vastu autot jms..
Ära nüüd Jaan sina kah mind idioodiks pidama hakka. Teema algas uitmõttest, et võibolla teinekord mõjub nö tavaõigus paremini kui juriidika. Ma ei ole kunagi ühelegi autole viga teinud ega plaanigi seda teha. Teema mõte oli pigem diskussioon selles vallas, et nahhalsus ei peaks jääma karistuseta.
lisavarustuseks GSR600
Probleem on siin selles, et mõni inimene ei liigu lihtsalt kui jalaga p... ei anna ja siis ka toriseb. Eestis on täiesti Liiklusseaduses olemas, et parkimiskohale sõites, et tohi jooni ületada, seal küll väiksed erandid aga ilma jooniseta seda raske seletada. Teiseks, kui välismaal parkida auto üle joone, siis põhimõtteliselt on parkimistrahv kindlustatud, sest sa pargid kahel kohal aga maksad ühe eest! Tihti on veel kohad kitsamad kui Eestis aga ometigi inimesed hoolivad ja vaatavad kuidas saaks viisakamalt teiste liiklejate suhtes.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.