Kogunemine
Moderaator: Moded
Kogunemine
Hei!
Kuna viimasel ajal on rataste varastamine üle käte läinud, siis ma arvan et oleks asjalik korraldada üks kokkusaamine ja arutada natukene probleemi. Kokku tuleks väljapool foorumit leppida peibutuse panek ja inimesed kes oleksid valmis varastega natukene võitlema.
Re: Kogunemine
tsiklile granaat sadula alla ja splint ratta külge ja kui rotiraibe ratast lükkab siis on ta jupid ja soolikad lendavad mööda ilma laiali.
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
426f kirjutas:tsiklile granaat sadula alla ja splint ratta külge ja kui rotiraibe ratast lükkab siis on ta jupid ja soolikad lendavad mööda ilma laiali.
Asi suht tõsine tegelikult
ma räägingi tõsiselt
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Uurisin natuke politseist ning oleks võimalik kaasata asja ka nemad. Ilma nendeta läheks asi hiljem võibolla kirja ebaseadusliku jälitustegevusena, millega võivad endale jamad kaasneda. Samas oleks hea kui mõni vargaraibe oma pea natukene katki "kukuks".
-
- Tsikkel: Veereb..
- Tänanud: 1 kord
Ei pea olema jälitustegevus, kui omanik "satub peale" vargusele, siis ju lubatud enda vara kaitsta. Kindlasti osutavad vargad vastupanu ja paratamatult saavad tõsiseid vigastusi võitluse käigus.
kunagi kui mul izh planeta 5 oli siis sellele käis sadula sisse suurem elektri kapi kaitse millel keermega vase karva korgid otstes ja sees püssirohi ja keskel sooja puhuri traat ja see oli ühendatud süüte süsteemi siis enam ei kadunud ratas maja eest ära...
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Põhimõtteliselt ei tunne siit foorumist kedagi ja tekkis sellega seoses üks küsimus. Kuidas tagada seda, et kokkusaamisel ei oleks seltskonnas inimest, kes reaalselt varaste punti ise kuulub?
ruubiq kirjutas:Põhimõtteliselt ei tunne siit foorumist kedagi ja tekkis sellega seoses üks küsimus. Kuidas tagada seda, et kokkusaamisel ei oleks seltskonnas inimest, kes reaalselt varaste punti ise kuulub?
Seepärast ei saagi sellist teemat avalikus foorumis arutada. Mitmetes linnades korraldatakse õhtuseid sõite. Üks võimalus on nendes osaledes asja arutada ja kokkuleppeid sõlmida, plaane teha. Selliseks aktsiooniks ei pea olema koos 50 inimest.
Edu!
Kui panna kaamera ratast jälgima, kas saab selle pildi niiviisi internetti panna, et usaldusväärsed inimesed saavad ka seda pilti näha kuskile sisse logides, nagu virtuaalne naabrivalve vms. Kui niiviisi ööaeg ära jagada, oleks ilmselt paljud nõus tunnikese ohverdama, et rattaid interneti kaudu valvata.
Pikk kirjutas:ruubiq kirjutas:Põhimõtteliselt ei tunne siit foorumist kedagi ja tekkis sellega seoses üks küsimus. Kuidas tagada seda, et kokkusaamisel ei oleks seltskonnas inimest, kes reaalselt varaste punti ise kuulub?
Seepärast ei saagi sellist teemat avalikus foorumis arutada. Mitmetes linnades korraldatakse õhtuseid sõite. Üks võimalus on nendes osaledes asja arutada ja kokkuleppeid sõlmida, plaane teha. Selliseks aktsiooniks ei pea olema koos 50 inimest.
Edu!
Jah see õhtune sõit oleks kõige turvalisem ka minu arvates .. saab jagada nr jne .. asi liiguks ..
Suures hirmus ei julge oma tsiklilt ka pilku eemale lasta aga see ei ole normaalne.
Teema algatajaga igati nõus ja kui saab asja võimalikult seaduslikult ajada siis on veelgi parem.
Hea meelega löön kampa. PS, kui arutamiseks läheb. Ja see granaadi idee oli küll kulda väärt minu meelest. Ma kujutasin ette just, kuidas mõni varga raibe tükkideks lendab
Suht porr oleks oma tsikliga sõitma minnes õhku lennata hajameelsuse tõttu... Huvitav, mis oleks viimased mõtted, kui paigalt startides jõuab meelde tulla ununenud granaat perse all?
Nähtavasti rõõm Darwini auhinna nominentide hulka sattumise üle.
Aga igatahes tasub meeles pidada, et oma vara kaitsmisel üle seaduses ette nähtud piiride minekul on võimalus ise ja üpris pikalt ruudulist päikest vaadata. Kõigist headest kavatsustest hoolimata.
A.
mina ei unusta,et granaat persse all
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
426f kirjutas:mina ei unusta,et granaat persse all
Vabandust et OT, aga see on tõesti hea vastus! Tükk aega saab naerda. Kui sul see granaat perse all meelde tuleb, ei unusta sina, ilmselt ei unusta pool Eestit seda meedia vahendusel võrdlemisi pika aja vältel...
Ise paigaldasin omal kuuri ukse ette piraka tabalukuga ühe metalltala. Nii öelda lisatakistuseks siis, sest relakale pole miskit kindlat vastu panna.
Et siis nagu levitasid infot, et granaat on istme sees või kuidas vargad teadsid, et enam ei ole soovitav näppida?
426f kirjutas:kunagi kui mul izh planeta 5 oli siis sellele käis sadula sisse suurem elektri kapi kaitse millel keermega vase karva korgid otstes ja sees püssirohi ja keskel sooja puhuri traat ja see oli ühendatud süüte süsteemi siis enam ei kadunud ratas maja eest ära...
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
mis selle purukslennanud laibaga pihta hakata? kas krematooriumis pole biker.ee kasutajaid?
veidi OT, aga kes Saaremaal nüüd suures hirmus hakkab tsiklile signat paigaldama, siis hoidke kudjapel tegutsevast autoelektrikust eemale.
on üks nässakas seal aiandi garaazhis. kolm aastat tagasi lasin oma gs-ile seal signa panna, mõned päevad hiljem üritati ratast ära viia aga pole roolilukust jagu saadud. alarmi toide oli ikka väga teadlikult õigest kohast läbi lõigatud. ma ei väida, et näss ise varas on aga kindlasti seotud saaremaa kaakidega.
Vaadates seda reporteri videot varguste kohta, kus tüübid lihtsalt naglalt ratta voyageri tõstsid mingi 5 sekundiga, siis ketta lukust siin erilist abi pole - kui ise vahetult peale ei satu siis kätte kahjuks ei saa ka. Mingi statsionaarse asja külge aheldamine tuleks vast kõne alla ainult öösel ja tihti on üpris raske leida ka seda kohta, kuhu külge kinnitada. Oma kortermaja eest üritati ära viia roller, mis oli ketiga ümber betoonposti aga varastel olid tangid kaasas - õnneks nägi valvas naaber ja kukkus karjuma akna peal - roller visati maha ja pandi jooksu, auto ootas tõkkepuu taga.
See virtuaalne naabrivalve on ka üpriski raskesti teostatav, isegi kui näed, et kuskil kaamera all viiakse ratast minema, siis väga keeruline on momentaalselt omanik kätte saada.
Peibutis-rattad on hea mõte ja oleks isegi nõus ohverdama mõne öö, et kamraadidega väheke stake-out'ida.
tnacc kirjutas:veidi OT, aga kes Saaremaal nüüd suures hirmus hakkab tsiklile signat paigaldama, siis hoidke kudjapel tegutsevast autoelektrikust eemale.
on üks nässakas seal aiandi garaazhis. kolm aastat tagasi lasin oma gs-ile seal signa panna, mõned päevad hiljem üritati ratast ära viia aga pole roolilukust jagu saadud. alarmi toide oli ikka väga teadlikult õigest kohast läbi lõigatud. ma ei väida, et näss ise varas on aga kindlasti seotud saaremaa kaakidega.
Kas just vana ise süüdi oli...pigem pole ta signa paigaldamisega liigselt vaeva näinud. Sama teema, et meil soiutakse, et kuidas te niii kaua signat panete, xxx pannakse kahe tunniga peale, saamatud olete vä....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.