Rataste kadumine:(
Re: Rataste kadumine:(
Ma olen kuulnud, et on olemas ka mingid GPS majakad, mis näevad välja nagu tavaline juhe. See tõmmatakse teiste juhtmetega kokku ning mine tee selgeks, et kus on ja kus pole. Iseasi on muidugi see, et kui palju nad maksta võivad ning kust saada. Mulle pole veel ühtegi interneti avarustest silma jäänud ( ei ole eriti viitsinud otsida ka muidugi).
Samas ega vargus kindlaks ei saa 100% midagi teha, aga tõesti saab teha selle varastamise korralikuks peavaluks. Autode puhul ( rääkides erilistest projektidest jne) on levinud variant, kus paigaldatakse masinasse 10 erinevat GPS majakat ning iga üks on eraldi toite pealt ning eraldi akuga. Kõige parem variant, mis ma olen ise näinud oli ühel Saksas ehitatud Mitsu 3000GT-l, kus oli majakad pandud käsipiduri juurde ning turvavöö kinnitus klambri korpuse sisse. Selle peale ikka annab tulla Samas oli kogu GPS majakate süsteem täiesti eraldi vooluvõrgus ( genekale oli siis veetud topelt juhtmed ). Et kui ka aku maha tõsta, siis ei katkenud majakate töö. Teine aku oli peidetud pagasi ruumi varuratta koha peale ning selle peale oli ehitatud helisüsteem.
Siin peaks mõtlemisainet nagu olema Paneks näiteks tsiklile paaki majaka, siis taha rehvi sisse, siis näiteks lenksu sisse ja miks mitte suunatulede sisse ka :
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.