VFR750 käivitub korraks ja sureb välja
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Re: VFR750 käivitub korraks ja sureb välja
Hm... eluaeg küünlaid paigaldanud ilma mingi määrdeta. Pole kunagi kohtunud asjaoluga, et mõnel mu masinal (igivanad Mosse-romud kaasa arvatud) oleks küünal peale kinni jäänud. Pole kunagi pingutanud küünalt kinni rohkema, kui randmejõuga. Ja pole kunagi juhtunud, et seetõttu oleks küünal lahti olnud/tulnud. Alati olen saanud küünla keerata peale näpujõuga ja ei kujutaks ette, et vajaksin selleks võtmejõudu - kui küünal hakkab vastu, ei ole ta järelikult keermes ja jõu rakendamine rikub selle. Tegemist ei ole ka liikuva sõlmega. Ja küünalde vahetamine... no tõesti, kui ma kord kahe-kolme aasta jooksul neid vahetan, on tõesti kõva sõna. Seega ei saa rääkida ka keerme liigsest kulumisest. Siit minu küsimus - milleks see määre? Mida see peaks üldse andma? Mõtlen, et seda satub ju ka küünla keerme alumisse otsa, mis on kaugelt kõrgemate temperatuuride käes, kui mistahes määre talub ja sealt tekib sel juhul tagi ikka korralikult.
Kuni ümberveenmiseni ma siinkohal küll Pingi paadis.
Ja muide, lisaks vasemäärdele on ju ka samasugune alumiiniummääre. Kui tarvis, siis võib seda kasutada, selle kuumataluvus ju sama.
Keemia vasemäärdega... pole ilmselt siiski väga julm probleem. Vase ja alumiiniumi vahelise elektrokeemilise reaktsiooni oluliseks komponendiks on vesi (elektrolüüs!). Määre kaitseb vee eest märkimisväärselt. Ka on vask seal pulbrina, mis segatud määrdesse, seega terad isoleeritud, määritud. Hästi ei usu, et see reaktsioon vasemäärde puhul oluliselt avalduks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.