Planeta 5 ja Jupiter 4 paremaks. → Re: Planeta 5 paremaks.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: Planeta 5 paremaks.

Lugemata postitus Postitas piloot »

miilits kirjutas:

Hr. Jumbu!
Väljend - piisavalt ametlik- on nagu - natuke rase -
Kui näitad mulle koha tehnikaleksikonist, kus kirjas - supler - siis olen nõus, vastasel korral mitte. :ner:

Krt. mõõda või m.....ga, mis vahet on, kui sama tulemuse saab, mis nihiku või supleriga :mrgreen:
Vbl keevitajad taovad selle instrumendiga hoopis slakki maha aga ma ka elu aeg supleriga mõõtnud.
Vabandan, et teemat läbustan aga...:
mul tuli kohe meelde, kui sai käidud kunagi Otepääl ühe Maz-i järgi ja see saadanas ei käivitunud. Maz-i juht arvas, et pumba latt kinni ja võiks natuke haamrit näidata aga kuna tegu oli värskelt kapitaalremondist tulnud isendiga siis otsustasime, et las tehase spetsid majandavad ise. Noh tulid kaks võrukeelset tüüpi kohale, niipalju saime ikka aru, et jõudsid samale seisukohale, mis meie ja ütlesid, et tuleb vasaraga koputada. Noh, koputasid ära, läks käima ja kui tüübid olid eemale läinud siis maz-i juht ütles: "Noh näed - vasaraga tuli koputada, me oleks siin omapead haamriga taguma hakanud ja oleks asja puhta p....e keeranud " :wack:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”