Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Re: Rumalad küsimused
Mis vedelik see OBD on? Või on koguni tahke?
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Keegi teab öelda või lehte juhatada ,Kui palju maksab 2 silla ületus kui sõita Laevaga Stockholmi ja sealt üle 2 silla Saksasse?
Hea uuem kütuse hindade leht ei teeks ka paha.
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Cado kirjutas:Keegi teab öelda või lehte juhatada ,Kui palju maksab 2 silla ületus kui sõita Laevaga Stockholmi ja sealt üle 2 silla Saksasse?
Hea uuem kütuse hindade leht ei teeks ka paha.
Aga palun: http://uk.oresundsbron.com/page/34
http://www.storebaelt.dk/priserprodukter
Soovitaks kaaluda ka laevateed. Hinnad võrreldavad ning saad ka tunnikese puhata. http://www.scandlines.com.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Tänan .
Laeva alternatiivi tean aga tahaks just sealt kaudu minna.
Bastard kirjutas:Mis juhtub kui tsikli karter tsikliõli asemel WD40-ga täita
Siis sul on karter täis WD-40et. Käima panemine ja tagajärjed on juba teine küsimus Arvatavasti määrib korralikult, puhastab, kaotab kiirelt mõju ja mootor jookseb kotti.
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ma just arvan, et mingi aja ei juhtu midagi erilist. Tuleohtlik? Seal "kõhus" ei jätku hapnikku põlemiseks. Lisaks, põhiline tuleohtlikkus on tal pihustist lendudes. Kui ta aga on massina karteris, ei mina usu, et ta süttib. Kui mul karter bensiini täis jooksis (lasin sealt õli-bensu segu vähemalt 5 liitrit välja), oli see kompott veel tuleohtlikum. Läks käima ja sõitis ka mingi 10 km, enne kui starter käivitades teada andis, et mingi jama on (ei tahtnud ringi vedada, jäi jonksti nagu kännu taha kinni). Mootori käigust ei saanud midagi aru. St mõnda aega ei juhtu ilmselt midagi hullu. Mis sidur teeb, muidugi ei kujuta ette.
.... üldiselt aga.... ma siiski ei prooviks.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
milliselt eesti neti leheküljelt leiab kõige parema valiku eestis müüdavatest kiivritest? vaatasin dragbike.ee mõned kiivrid ja motopost.ee mõned,äkki veel mõnd head lehte,kus saaks ülevaate,mis hinnad eestis on,soomlasest töökaaslane tahaks uurida
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
tanel- kirjutas:
jalgrattaga sõidame siin kõik või?
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
- Kas Ebay võtab registreerimise eest tasu 1,- eur ? Või mis teema selle 1,- euri mahavõtmisega oli ? Kuskil oli jutujamine ka sellest aga ei leidnud ülesse.
- PayPal võtab esmaregistreerimisel 1,50 euri aga tagastab selle. Lisaks sellele on veel broneeritud PayPali poolt 0,70 euri kas see võib olla liitumistasu vms ?
motoratsutaja kirjutas:1. Kas Ebay võtab registreerimise eest tasu 1,- eur ? Või mis teema selle 1,- euri mahavõtmisega oli ? Kuskil oli jutujamine ka sellest aga ei leidnud ülesse.
- PayPal võtab esmaregistreerimisel 1,50 euri aga tagastab selle. Lisaks sellele on veel broneeritud PayPali poolt 0,70 euri kas see võib olla liitumistasu vms ?
Kõik saab tagasi(kes varem, kes hiljem), see mida tagasi ei saa, jääb paypal'i kontole. Ainuke mis maksab on raha saatmine.
sips kirjutas:Nii nüüd tuleb eriti loll ja rumal küsimus
Nimelt, kui mina, kui sõidan (autoga), 95 km/h ( roheline leht veel) ja minu taha ilmub tont t-teab kust- ja tont teab kui kiirelt sõitev tsikkel, mida ma tegema pean? Loogilina vastus oleks , et sõitma ja mitte tegema liigutusi mis võiksid saatuslikuks saada mulle või siis sellele tsiklistile. AGA antud juhul....siit küsimus... Alateadlikult hoidsin ma end võimalikult paremale poole, et tsiklist saaks mööda minna, aga suht 4-5 km ta lihtsalt passis mu kannul ja/või peaaegu et mu kõrval, siis küsimus, kas see on nagu normaalne või? Pikkivahe hoidmine peaks nagu ka tsiklistidele kehtima, aga seda no mida polnud-seda polnud.Seega kui antud situatsioon pole normaalne, siis mida sellises olukorras teinekord teha?
Ja kui situatsioon on normaalne, siis pean ma veel seda liiklemist harjutama, ilmselt
Lase klaasipesuvedelikku- kohe kaob tagant ära!
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Eelmine nädal veel ei filmitud
-
- Tsikkel: KTM 890 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
küsiks ka siis teemakohase küsimuse.
Kui rumal peaks olema küsimus, et oleks ikka rumal küsimus?
olevik : KTM 890 Adventure R
tulevik : Sõidukorras mootorratas
.
nii loll küsimus peab olema, et ise vastuse peale ei tule.. siis on kõik korras
quote="TaivoP" küsiks ka siis teemakohase küsimuse.
Kui rumal peaks olema küsimus, et oleks ikka rumal küsimus?
[/quote]
Küsimus on võrdväärselt rumal küsijaga
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
Kas siin teemas kõige rohkem postitanud isik on kõige rumalam siin foorumis?
Let the good times roll.
Vidget kirjutas:Kas siin teemas kõige rohkem postitanud isik on kõige rumalam siin foorumis?
Pigem kõige targem. Vanasõnagi, et see kes ei küsi jääbki lolliks? Samas võib olla siia teemasse enim postitanud ainult vastaja rollis.
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Vidget kirjutas:Kas siin teemas kõige rohkem postitanud isik on kõige rumalam siin foorumis?
Pigem kõige targem. Vanasõnagi, et see kes ei küsi jääbki lolliks? Samas võib olla siia teemasse enim postitanud ainult vastaja rollis.
Vahest üks loll jõuab rohkem küsida kui sada tarka vastata
http://www.revemont.eu/
-
- Tsikkel: Honda Deauville
Küsin. Kas ja kus on määratlatud "seljakoti" vanus (alampiir)? Kui ma tahan lapse kooli sõidutada, siis alates mis vanusest ta taga sõita võib? Kui mu üks laps tahab rolleriga teise kooli sõidutada, siis mis vanusest alates võib olla kaassõitja?
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
roheline lõvi kirjutas:Küsin. Kas ja kus on määratlatud "seljakoti" vanus (alampiir)? Kui ma tahan lapse kooli sõidutada, siis alates mis vanusest ta taga sõita võib? Kui mu üks laps tahab rolleriga teise kooli sõidutada, siis mis vanusest alates võib olla kaassõitja?
Kaassõitja peab olema vähemalt 12a.
margus014 kirjutas:roheline lõvi kirjutas:Küsin. Kas ja kus on määratlatud "seljakoti" vanus (alampiir)? Kui ma tahan lapse kooli sõidutada, siis alates mis vanusest ta taga sõita võib? Kui mu üks laps tahab rolleriga teise kooli sõidutada, siis mis vanusest alates võib olla kaassõitja?
Kaassõitja peab olema vähemalt 12a.
Pärnus pidasin sininahalise juures kinni ja küsisin otse kaassõitja vanuse kohta. Ütles, et neile on antud korraldus reguleerida nende liiklemist, kelle kaassõitjal puudub kiiver või jalad ei ulatu jalatugedeni ja pole kusagilt kinni hoida.
See siis jutt otse küsituna. Seadusele vastavust ei oska kommenteerida.

Liikluseeskiri ütleb:
§ 63. Alla 12-aastast last ei tohi sõidutada mootorratta tagaistmel.
Aga kui ikka üle 12-aastasel jalad õige kohapeale ei ulatu siis mina sõidutama nõus poleks.