Rumalad küsimused

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Kipun nõustuma Isakesega. Mul on ÜKS kogemus Accuweatheriga, kus prognoos läks täppi 2 nädala osas (üks põhjamatk Nordkinni, kus täppi läks üks ilus päev tormide jadas, kusjuures aega sinnani hetkest, kus ennustust vaatasin, oli ligi 2 nädalat). Aga see oli ka ainus kord. Edasipidi on nende ennustus alati olnud uduoptimistlik, võrreldes tegelikult saabuvaga. Ise arvestan ka kõige rohkem EMHI-ga, kui jutt Eesti ja lähikonna ilmast.
Ainus, mida ilma puhul tegelikult ka usun, on statistika. Ükskõik, mis, aga aasta keskmine sademete hulk ja temperatuur tuleb kokkuvõttes ikka sama. St kui mingi periood on kole palav, tuleb mingi periood ka keskmisest külmem. Sama vihmaga. Ja ei nuta mina selle üle, et mai vihmane ja jahe. Minu kogemus ütleb, et väga soe ja ilus mai toob kaasa tagumikku sattunud suve ja seejärel leebe sügise (aga kellele kuradile seda leebet sügist vihmase suve eest tasuks vaja on?). Nädal - poolteist ilusat ilma keskmist eriti ei mõjuta. St loodan ilusat suve. Eks sügiseks paista.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Mine “Ajaviiteks...”