SBK

Kasutaja avatar

allan777
Tsikkel: BMW S1000 RR
Tänatud: 2 korda

Re: SBK

Lugemata postitus Postitas allan777 »

aprilia hind(velt motocenter) 13 740

abol rääkis mulle mingist 25000 euri hinnast aprsc puhul :D. juhul kui ta ülejäänut sama adekvaatselt iseloomustab, siis pole hullu noh :D.

aga see selleks, siiski arvan, et bemm on parem toorik. arvestage siiski meie siinset nö "taset", siin loevad hobused rohkem kui miski muu ;). miks, see mõelge ise välja, kodune ülesanne.
bemmi suurim miinus on amort ja see tuleb ära vahetada korraliku vastu, aprilial on kohe õige Öhlins all, eks see mängib stockide võrldluses rolli ja ilmselt päris olulist. aga siiski, kui te kahtlete siin minu arvamuses, rääkige Markoga, las ta seletab teile ehk põhjalikumalt asja. kui viitsib. Muide, ka Klauseni eelistus on bmw.

hint - Marko ei ole endine võidusõitja. :D

ringiaegade võrdluse kohta, teie küsimusele vastates, miks on aprilia kuskil testis kiirem kui bemm. siis see on samahea küsimus kui, et näiteks miks Stoner oli eile kiirem kui Rossi. ma loodan, et saate ehk aru. ärge unustage subjektiivset faktorit. aga klappima peab ka objektiivne pool, ehk füüsika ;)

NB! ma ei taha öelda, et aprilia on kuidagi halb, kindlasti mitte!!! tegemist on väga hea rattaga, kuid sügisel eeltööd tehes - võrreldes apriliat, kawat, ducat ja bemmi. siis jäi pika ja päris põhjaliku kaalutluse tulemuselt sõelale siiski bemm. toonitan, see ei tee teisi rattaid halvaks, lihtsalt arvesse tuli võtta päris paljusid faktoreid ja bemm andis kokku parema tulemuse :).

Viimati muutis allan777, 16 Mai 2011, 00:36, muudetud 1 kord kokku.
BMW S1000RR by alphaRacing; 192 hp from rear wheel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”