Rumalad küsimused

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas piloot »

isakene kirjutas:

Gismeteo.ru paneb eriti rõõmsalt pange :

Eks nad panevad pange kõik, eilseks lubasid, kõik kolm, päev otsa vihma, ei tulnud piiskagi, tänased ennustused jälle pea 100% paigas. Eks see ennustamine üks tänamatu tegevus ole...
Miks ma üldse sõna võtan, tuli meelde paari aasta tagune ümber Botnia lahe reis, vahtisin ka igasugu ilmateateid, mis kätte sain ja gismeteo näitas nädala pärast, rootsis, Piteäst allapoole järjest jahenevat temperatuuri kuni 10-12 kraadi ja seda juuli keskel, ma mõtlesin, et need seal puha segi joonud :wack: , kuna teised kõik reklaamisid suurt suvist sooja. Ja kuramus, nädala pärast täpselt nii oligi, mul oli see venelaste ennustus juba meelest läinud aga tuli koos külma ilmaga kohe meelde, et algul sai isegi plaanitud rootsi poolt hakata põhja poole üles minema aga lõpuks sai ikka soome poolt, venelaste ilmateatele käega lüües, pihta hakatud ja täpselt selle "külmalaine" ajaks kohale jõutud, krt, seal puha graniit, suurt auku ei õnnestunud ka maasse sülitada :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Mine “Ajaviiteks...”