Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Re: Rumalad küsimused
strato kirjutas:To madone: Tänud, ruum on hea ventilatsioonisüsteemiga. Usun, et saab hakkama.
Järjekordne küsimus: Mis tähendab fuel injected? Ja mille järgi saab aru, kas see on rattal olemas. Miks see parem on?
Ratas on siis sisse pritsega.
Karburaatoreid pole.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Kas LC4 plastikud on värvitavad, või on lihtsam ja odavam uued osta?
Mul on lihtsalt tsikli esi- ja tagaosa erinevat värvi, tahaks nad ühte värvi saada
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
on ikka värvitavad, kui korralikult töödelda ja plastikukrundiga enne üle värvida
Tere foorumi pere! Mure siis järgmine. Yamaha XTZ 660 Tenere hakkas käigu hoova juurest õli immitsema. Kas seal annab miskit ise kinni keerata või tuleb tihendi vahetus? Mis töö võiks maksta Tartus?
Ette tänades,
Forest
Simmeka vahetus aitab sellisel puhul, ega seal ise kinni keerata midagi ei anna.
extremist kirjutas:sips kirjutas:Nii et järelikult sulle teadmiseks, et võetakse arvesse küll.
Kurat siis on mulle kamarajura aetud, jälle uued teadmised..
Olen targem. Sul on täitsa õiged teadmised. Vabandust!
Tõepoolest, võttes kooliga otse ühendust, selgub tõsiasi, et B kategooria omistab 0 väärtust ja tõepoolest peab KÕIK uuesti tegema.
sips kirjutas:extremist kirjutas:sips kirjutas:Nii et järelikult sulle teadmiseks, et võetakse arvesse küll.
Kurat siis on mulle kamarajura aetud, jälle uued teadmised..
Olen targem.
Sul on täitsa õiged teadmised. Vabandust!
Tõepoolest, võttes kooliga otse ühendust, selgub tõsiasi, et B kategooria omistab 0 väärtust ja tõepoolest peab KÕIK uuesti tegema.
KÕIK on väheke karmilt öeldud vist. Tõsi see ei ole AINULT B kategoorias kinni, kuid vähemalt eelmisel hooaajl loeti A kategooria õpet veel täiendkoolituseks ja kui mõni eelnev kategooria oli omandatud, siis ei pidanud esmaabi kursust uuesti läbima. Selle juures oli see väike "aga", et see kategooria ei tohtinud olla tehtud rohkem kui ... aastat tagasi. Mitu täpselt ma praegu kahjuks peast ei mäleta.
siil_udus kirjutas:KÕIK on väheke karmilt öeldud vist. Tõsi see ei ole AINULT B kategoorias kinni, kuid vähemalt eelmisel hooaajl loeti A kategooria õpet veel täiendkoolituseks ja kui mõni eelnev kategooria oli omandatud, siis ei pidanud esmaabi kursust uuesti läbima. Selle juures oli see väike "aga", et see kategooria ei tohtinud olla tehtud rohkem kui ... aastat tagasi. Mitu täpselt ma praegu kahjuks peast ei mäleta.
Kui jutt esmaabikoolitusest, siis kui mina tegin B-kategooriat, tegin ka esmaabikoolituse, seda viis läbi punane rist ja selle kehtivuseks öeldi 5aastat tookord... tean seda hästi kuna kasutasin seda sama töendit A-kat tegemiseks 4 aastat hiljem
mis puutub B-kat arvestamist, siis teooriat mul uuesti teha ei tulnud täies mahus, piisas ainult 3 korda kohal käia ja tsikliteemalisi loenguid kuulata. Loomulikult tuleb teha uuesti ARK teooriaeksam.
reinz kirjutas:siil_udus kirjutas:KÕIK on väheke karmilt öeldud vist. Tõsi see ei ole AINULT B kategoorias kinni, kuid vähemalt eelmisel hooaajl loeti A kategooria õpet veel täiendkoolituseks ja kui mõni eelnev kategooria oli omandatud, siis ei pidanud esmaabi kursust uuesti läbima. Selle juures oli see väike "aga", et see kategooria ei tohtinud olla tehtud rohkem kui ... aastat tagasi. Mitu täpselt ma praegu kahjuks peast ei mäleta.
Kui jutt esmaabikoolitusest, siis kui mina tegin B-kategooriat, tegin ka esmaabikoolituse, seda viis läbi punane rist ja selle kehtivuseks öeldi 5aastat tookord... tean seda hästi kuna kasutasin seda sama töendit A-kat tegemiseks 4 aastat hiljem
mis puutub B-kat arvestamist, siis teooriat mul uuesti teha ei tulnud täies mahus, piisas ainult 3 korda kohal käia ja tsikliteemalisi loenguid kuulata. Loomulikult tuleb teha uuesti ARK teooriaeksam.
Minul oli A-kat'ga samuti ainult 10 teooriatundi(3 korda kohal), sest b-kati tegemine oli lõpusirgel ja kooli teooriaeksam sai koos b-kati omanikega koos edukalt sooritatud.
extremist kirjutas:Kas CDI-st saab sättida sädet hilisemaks ja varasemaks?
enamasti mitte
Kas kusagil nõuka aegseid garaaži võtmeid järgi tehakse? Neid torust moodustisi ?
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
jlx kirjutas:Kas kusagil nõuka aegseid garaaži võtmeid järgi tehakse? Neid torust moodustisi ?
Tehakse. Saaremaa kohti ei oska ainult nimetada. Tartus saab vanas Kaubamajas teha lasta.
Ega kellelgi imekombel Push up'i lugusid arvutis pole?
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Oleks vaja kõrvaklappidele volüümi kontrolli regulaatorit! Teab äkki keegi kustkohast saab sellist asja ilma, et oleks juba kõrvaklappide küljes!?
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
velg puhastatud ja nyyd pulbrisse.kysimus siis selline et tuleb uued laagrid osta vist sest see ju pulberv2rvimine t2hendab ahju minekut...
kui veljed pulbrisse lähevad siis tuleb laagrid välja võtta ja peale värvimist on mõttekas juba uued laagrid panna
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ja vaata, et sa laagripesasid ära ei värvi.
sitavares kirjutas:Kuidas selgitada tibinale kolvi ja silindri tööd mootoris?
Reedeõhtuse live showga magamistoas.
mart211 kirjutas:sitavares kirjutas:Kuidas selgitada tibinale kolvi ja silindri tööd mootoris?
Seda küll, aga kuidas selgitada neljasilindrilise mootori tööd, kui üks silinder ei tööta? Probleem on elust enesest.
sitavares kirjutas:mart211 kirjutas:sitavares kirjutas:Kuidas selgitada tibinale kolvi ja silindri tööd mootoris?
Seda küll, aga kuidas selgitada neljasilindrilise mootori tööd, kui üks silinder ei tööta? Probleem on elust enesest.
Ega see ei tähenda et ei tööta üldse. Silindris ei käi pauku lihtsalt
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
sitavares kirjutas:mart211 kirjutas:sitavares kirjutas:Kuidas selgitada tibinale kolvi ja silindri tööd mootoris?
Köhi, tatista ja peereta

Improviseeri!
sitavares kirjutas:Seda küll, aga kuidas selgitada neljasilindrilise mootori tööd, kui üks silinder ei tööta? Probleem on elust enesest.
Siis on aeg end mugavalt sisse seada ja vaadata vähe õppevideoid portaalis http://www.redtube.com. Soovitavalt siis ikka mingi 4+1 grupi poolt sooritatavaid näitlikke harjutusi ja demoesinemisi.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Pole midagi. Peab esimese raundi vastu pidama siin foorumis ja siis hakkab juba ka asjakohast juttu tulema.
Muidugi ei oska keegi välistada, et tibinal mootori töö täiesti selge, aga soovib läbi lillede küsides näitlikku õppetundi.
Miks ma ei suuda leida ühtegi 250 ninjat müügil? Euroopas ei müüda seda mudelid vms? Pidvat parim algaja ratas olema.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/chang ... 50&lang=de
Saksas täitsa müügil ju. Eestis olen isegi ühte näinud. Pole kindel kas muidugi Eesti numbritega oli.