Milline on parim Eesti VARUSTUSE POOD? Küsitlus.
Moderaator: Moded
Re: Milline on parim Eesti VARUSTUSE POOD? Küsitlus.
Kas kellelgi veel on olnud viimasel ajal probleeme Motodepoo teenindusega?
Ei tahaks nagu ilmaasjata siia kirjutada aga selline ükskõikne suhtumine ajab natuke keema küll.
Käisin eelmisel neljapäeval kohapeal küsimas, kas minu tellitud esiklaas on jõudnud kohale.
Selle peale teatati letist, et ei oska öelda ja peab saatelehtedelt vaatama, et helista pärast.
Helistasin siis neljapäeval kaks korda sellele mobiilile, mis on antud varuosade kohta motodepoo kodulehel ja mis on eelnevalt testitud ja toimiv. Keegi toru ei tõstnud. Helistasin reedel veel kaks korda ehk siis kokku juba neli korda kahe päeva jooksul ja ikka keegi toru ei tõstnud. Milleks sellist tumma telefoni siis kodukale üldse üles riputada?
Reede õhtul helistati viimaks tagasi küsiti, et mis mureks. Ma siis uuesti selgitasin mure ära, et selline klaas ja et neljapäeval lubati uurida et kas tuli jne. Sellepeale kostis kiire vastus, et „kohe uurime ja helistame tagasi“.
Täna on juba teisipäeva õhtu ja keegi tagasi helistanud ei ole. Ise nagu ka ei tahaks enam torkida, tundub et ei taheta minusugust klienti.
Ja siis kaupmehed imestavad, mis paneb mind kaupa netist ostma. Ostaks kohapealt, kui isegi kallim hind on, aga sinna juurde käib mõistlik teenindus ja sõbralik suhtumine.
Varustuse osas eelistan kindasti Bikemani, tänu neil müüdavale kvaliteetsele toodangule ning ka väga heale teenendusele.
Varuosade suhtes jällegi ainult head kogemused Streetmotos.
Hannes, vaata kalendrisse
Ilmselgelt on tegemist hooaja algusega, kus kõik ärkavad. Ja tegu on (vähemalt küsitluse järgi) parima poega.
Seega on nad pehmelt öeldes natuke üle koormatud. Ja sama lugu tundub olevat esikolmikul kõigil.
Ehk siis ma pakun välja lahenduse, et saatke e-postiga oma küsimused, kuna telefoni otsas nad paar nädalat lihtsalt ei jaksa rippuda. (Väike vihje müüjatele - võtke ajutist tööjõudu, saate suurema müügi )
Müüjad loevad siinseid kommentaare ja reguleerivad vastavaid hoobi.
hannesve kirjutas:Kas kellelgi veel on olnud viimasel ajal probleeme Motodepoo teenindusega?
Ei tahaks nagu ilmaasjata siia kirjutada aga selline ükskõikne suhtumine ajab natuke keema küll.
mella kirjutas:Hannes, vaata kalendrisse
Ilmselgelt on tegemist hooaja algusega, kus kõik ärkavad. Ja tegu on (vähemalt küsitluse järgi) parima poega.
Küsitluse järgi näeme et tegu on enim külastatud poega ja postitustest loeme et kõige probleemsemaga. Kas asjal ka seos, seda saab igaüks ise otsustada, kuid "parima poe" tiitlit mina talle anda ei julgeks. Nagu eelnevalt mainitud, siis peaks vastama need, kes kõigis poodides on käinud või kui saaks anda ühe poolt ja ühe vastuhääle. Lihtsalt minu arvamus.
mart211 kirjutas:mella kirjutas:Hannes, vaata kalendrisse
Ilmselgelt on tegemist hooaja algusega, kus kõik ärkavad. Ja tegu on (vähemalt küsitluse järgi) parima poega.Küsitluse järgi näeme et tegu on enim külastatud poega ja postitustest loeme et kõige probleemsemaga. Kas asjal ka seos, seda saab igaüks ise otsustada, kuid "parima poe" tiitlit mina talle anda ei julgeks. Nagu eelnevalt mainitud, siis peaks vastama need, kes kõigis poodides on käinud või kui saaks anda ühe poolt ja ühe vastuhääle. Lihtsalt minu arvamus.
Klient pole enam ammu kuningas. Eriti sellistel puhkudel, kus raha, mis müüjale mingi väikese vidina eest kätte jääb, on marginaalne ning (olgu siis kas või hooaja alguse tõttu) kliente on jalaga segada. Eestis on siiski olukord, kus motopoode ei ole piisavalt - neid on küll kümme ja enam, kuid kui keegi soovib osta kindla brändi toodet, ei saa ta valida kõigi kümne poe vahel, vaid enamasti ühe-kahe-kolme vahel.
Aitab see, kui olla pealetükkivam, näida asjast rohkem huvitatuna ning vajadusel olla oma nõudmistes resoluutne.
Minu lemmikud on Motodepoo ja Bikepoint. Viimasest olen ostnud enamiku asju ning teinud peaaegu kõik hooldus- ja remonttööd, vahel sean sinna sammud kas või niisama. Liiga tihti vist juba.
Hannesve - Meil on väga kahju, et oled pidanud meiega ühenduse saamiseks nii palju vaeva nägema. Võtame sinuga ühendust ja lahendame tekkinud probleemi.
Mart211 - Igalühel on õigus oma isiklikule arvamusele ja mul on siiralt kahju, et sinu arvamus meist nii halb on. Oleme sinuga ka eraviisiliselt Tallinna Motodepoo puudujääkidest ja teenindusest rääkinud, ning omalpoolt oleme ka need probleemid kõrvaldanud. Kuna Motodepoo meeskond teeb oma tööd ihu ja hingega ja kasutab konstruktiivset kriitikat oma teeninduse ja kaubavaliku parandamiseks, siis oleksime tänulikud, kui saadaksid oma ideed Motodepoo töö parandamiseks erasõnumin või astuksid läbi meie poest: Telliskivi 62.
Tänud Mellale, kes tegelikult täiesti erapooletult suutis tekinud probleemide olemuse tuvastada. Hetkel tõesti seis selline, et hommikust õhtuni on pood klientidest pungil ja telefonidele vastamine on raskendatud, sest eelistatud on ikkagi kliendid, kes poes teenindamist ootavad. Tänu Biker.ee´s tõstatatud probleemidele, võtame need kiiremas korras luubi alla ja parandame ennast.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Õhtust,
minu tööpäev veel lõppema ei hakka. Kõikide jaoks tuleb kevad ja tsiklisõidu algusaeg ühekorraga. Minu hommikud algavad 6-7 vahel meilide läbivaatamise ja kõiksugu töökorralduseliku poolega ja lõppevad heal juhul sama päevanumbri sees. Hetkel saab üle vaadatud täna tehtud ja homme töösse tulevaid tsikleid. Igaühel oma mure ja probleem. Seega - tõesti ei jõua operatiivselt, kuigi abimehi ikka mõned on. Mis puutub Mella soovitusse abitööjõu osas, siis teoorias lihtne, praktikas suht võimatu. Teema on niivõrd spetsiifiline ja kogemust nõudev, et esimene aasta abitööjõud pigem koormaks, sest lisaks sellele, et pean ise vastama ja muresid lahendama peaks ka "abitööjõudu" nõustama. Ma tean peast, mis filtrid ja küünald lähevad suvalisele tsiklile ning mida ul laos on ja mida mitte. Abitööjõud ei tea ehk sedagi, mis levinud tsiklimudel oleks näiteks EX500 ja mis aastatel seda toodeti... Kui Mellal on pädev (kordan: pädev) abitööjõud, kes on nõus toimetama aprillist oktoobrini, olemas, siis olen mina (ja ka kõik teised motopoed ilmselt ) pakkumistele avatud.
Hooajalisel tegvusel paraku on omad hädad: ülekoormus kevadeti ja tegevusetus ning julge miinusetootmine talvel. Kui keegi teab lahendust, siis olen pakkumistele avatud
Aga kokkuvõttes - ka mina ja terve StreetMoto ning Skymoto püüame kuidas jaksame. Juhtub, et mingit kaupa ei ole kohapeal, ka teeninduse järts on sel kevadel mingil põhjusel üle mõistuse pikk aga oleme paindlikud ja tõsise mure korral leiame miski erilahenduse. Jah - ka mõnele meilile jääb meil mitu päeva vastamata kui soov on selline, millele vastuse otsimine võtab tunde. Paraku tuleb sellessamas tunnis vastata veel umbes 20-30 telefonikõnele ja teenindada samal ajal letis üsna mitu kuni mitukümmend inemist. Kui keegi teab sellistele kulmineeruvatele olukordadele lahendust (v.a inimtööjõu kloonimine), mis töötaks, siis neeme@streetmoto.ee meil võtab kirju vastu. PS! vastan nädala jooksul. 24 või 48h jooksul lugemist ja/või vastamist ei garanteeri
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Veebipoega on keerulisem. Sinna võib juba välismaiseid ka arvata, kuna vahe on ainult makseviisis ja tarneajas.
Aga mul on tehtud pisike nimekiri, mis kindlasti pole täielik.
-
- Tänatud: 1 kord
Momendi seisuga on Tartu motodepoo ja Brauer samal pulgal. Huvitav kes see kiidab Tartu depood?
Kui miinus hääli saaks anda, võiks ka kirja panna ka Wild Ridersi nimelise kuningapalee. Mina annaks kohe kolm häält, ---
korben kirjutas:Mart211 - Igalühel on õigus oma isiklikule arvamusele ja mul on siiralt kahju, et sinu arvamus meist nii halb on. Oleme sinuga ka eraviisiliselt Tallinna Motodepoo puudujääkidest ja teenindusest rääkinud, ning omalpoolt oleme ka need probleemid kõrvaldanud. Kuna Motodepoo meeskond teeb oma tööd ihu ja hingega ja kasutab konstruktiivset kriitikat oma teeninduse ja kaubavaliku parandamiseks, siis oleksime tänulikud, kui saadaksid oma ideed Motodepoo töö parandamiseks erasõnumin või astuksid läbi meie poest: Telliskivi 62.
:
Asi võib-olla kõlab veidi hullemini kui asi on. Mul ei ole midagi teie poe vastu, saatsin isegi oma sõbra hiljuti ka teie poodi remontööd tegema(ma ei teadnud et teil niipalju tööd on, sry ). Temalgi käis kõik kiirelt ja mugavalt. Minu ainuke halb tilluke ebameeldivus ei annaks asjale põhjust negatiivne olla. Tegu oli ääretult tühise asjaga ja see sai ka lahendatud
Selline avalik uurimustöö tundub veidi ebaõiglane kõigi teiste väikeste poodide vastu, kus pooled vastajatest vb pole käinudki. Sealt ka minu väikene pahameel, ei midagi isiklikku teie poe vastu.
mella kirjutas:Veebipoega on keerulisem. Sinna võib juba välismaiseid ka arvata, kuna vahe on ainult makseviisis ja tarneajas.
Aga mul on tehtud pisike nimekiri, mis kindlasti pole täielik.
Väga kasulik ja hästi tehtud leht! Suurt vaeva ja tööd tehtud.
Aga sa võta inimene, kes 2-3 nädalat telefoni teel tellimused registreerib ja kontaktandmed võtab. Kliendile ei meeldi, kui telefoni ei võeta. Aga kui viisakalt seletada, et elav järjekord ja telefoni teel ei saa paraku pädevat vastust onlines lähima 2 nädalaga, on see ikka parem, kui vastamata jätta. (see ei käinud nüüd konkreetselt Streetmoto kohta ).
StreetMoto kirjutas:Paraku tuleb sellessamas tunnis vastata veel umbes 20-30 telefonikõnele ja teenindada samal ajal letis üsna mitu kuni mitukümmend inemist. Kui keegi teab sellistele kulmineeruvatele olukordadele lahendust (v.a inimtööjõu kloonimine), mis töötaks...
Kuigi ma olen StreetMoto hardunud austaja, pean ma Tallinna Depoole oma plusshääle ikkagi ära andma. Laupäeval kooles mu ratas Depoosse küünalde järgi sõites sinnasamma ära (viimane enam-vähem küünal tegi oma viimase piiksu). 5 minutit hiljem olin uute küünalde omanik ja 20 minutit hiljem olid uued küünlad juba peal, sest Depootegelased vinnisid mulle tööriistu laenata. Olen siiani veidi tänulik
Ja varemgi pole mul probleeme olnud, võibolla olen ma liiga konkreetne klient, kes teab, mida tahab..
PS: Naljakas fakt on, et senikaua, kui ma seal platsil oma tupsuga mässasin, ei tulnud sinna mitte keegi rattaga, ainult autodega..
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
reimps kirjutas:PS: Naljakas fakt on, et senikaua, kui ma seal platsil oma tupsuga mässasin, ei tulnud sinna mitte keegi rattaga, ainult autodega..
Nendel kooles enne depood ära järelikult
Ju sul on siis sellega kõik korras. Või pole kliente
tramm66 kirjutas:Et siis nagu kuivkäimlas vett tõmmata?
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Pidasin silmas sinu nõu võtta tööle tellimuste registreerija. Tule päevaks töövarjuks ja saab sul hetkega pilt selgeks. Motomeestel on asju vaja kõige odavama hinnaga ja eilseks - kui seda pakkuda ei suuda siis juba ongi käes esimene FAIL
Pigem kulutame oma resurrsse suunas, et kõik vajaminev oleks kohapeal olemas ja seeb saabki õige pea nii olema - ehk siis tellimuste registreerja asemel on kohal asjad mida oleks tellima hakatud
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Lihtsalt üks vahpealne kommentaar poodide kohta
tere
mis maksavad järgmised detailid
Kawa KVF750 2005a
39145-0001
ja
92093-0083
Kaua tellimisaeg on?
Saadetud kuu tagasi Tallinna depoosse. Vastust pole siiani
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
tramm66 kirjutas:Pidasin silmas sinu nõu võtta tööle tellimuste registreerija. Tule päevaks töövarjuks ja saab sul hetkega pilt selgeks. Motomeestel on asju vaja kõige odavama hinnaga ja eilseks - kui seda pakkuda ei suuda siis juba ongi käes esimene FAIL
![]()
Pigem kulutame oma resurrsse suunas, et kõik vajaminev oleks kohapeal olemas ja seeb saabki õige pea nii olema - ehk siis tellimuste registreerja asemel on kohal asjad mida oleks tellima hakatud
Sa ei suuda kunagi tagada, et sul kõik vajaminev kohapeal olemas on. Nii tekibki seis, et enamuses eesti motopoodides on kohapeal heal juhul olemas õlifilter, piduriklotsid ja küünal. Kuna muude juppide tellimisega ennast eriti ei vaevata, siis tavaliselt järgneb muude juppide küsismisele kätega laiutamine ja teadmatus nii hindade kui saadavuse kohta.
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
Jätaks selle teema äkki varustuse jaoks, mitte varuosade.
Varuosade kohta võiks eraldi siunamise teema teha, kus iga mats saab oma ratta esindust kiruda?
Aga üldiselt teemasse ka:
Endal koos prouaga varustuse uuendamine käsil ja Tallinna poed nüüd kõik läbi käidud.
Ning kui ma veel mõni aeg tagasi plaanisin mõne asutuse kohta kurja ja tulist vanduda, siis hetkel ütleks küll, et võrreldes eelmise ja eelmiste aastatega on teeninduse tase siiski poodides tõusnud. Mustad lambad on märkamatult halliks pleekinud.
... kui motopoed on nii ignorantsed ja laiutavad käsi isegi jupi tellimisaja ja hinna kohta ning toru ei viitsi võtta siis koidab lähiajal ka see päev kui kõik varuosad tellitakse piiri tagant ja veebi vahendusel. Varustuse (riided, kiivrid jms) osas olen mina juba küll Eesti hüljanud. On olemas paar veebipoodi väljamaal, kus on valikut ja numbreid nii et kohe mõnus on valida (eriti naisterahval). Lisaks sellele on isegi kaugelt võimalik saada personaalselt teenindatud nagu näitas minu hiljutine kogemus ja tänu personaalsusele saan järgmise tellimuse juba oluliselt soodsamalt. Hinnad ka paremad kui meil kohapeal (võrreldes siis nende üksikute pärlitega, mis meil leiab). Ja lisaks mõni väljamaine veebipood saadab jutu järgi kauba tasuta Eestisse (varsti katsetan, kas ka nii on). Et kui kodumaal tahad tellida siis lüükse niigi kallimale kaubale ka veel ulmeline postikulu otsa, samas kui maapostiga väljamaalt natuke kannatades saab tasuta...
Kõik on kõvad ettevõtjad ja teevad aina uusi poode veebi, aga enne võiks ise natuke ringi surfata ja vaadata ka seda, et oleks eelis väljamaiste poodide ees (no näiteks kaup sama hinnaga aga pole postikulu ja kaup kiirelt kätte). Sest kui ma juba veebist telliv klient olen siis ma suudan oma "alternatiive" ka läbi kammida ja otsustangi väljamaa poe kasuks kuna seal on ainuke miinus transpordile kuluv aeg.
Pean tunnistama, et pole tõesti käinud kõigis nimekirjas olevates poodides aga siiamaani polegi vaja olnud mujal käia kui motomarketis, streetmotos ja tallinna depoos sest nendest kohtadest kõik vajalik kätte saadud.
streetmotost on ostmas käidud mõningaid määrdeid ja lisatarvikuid teenindus on sõbralik ja kiire olnud ja küsimused on saanud pädevad vastused, sama kehtib ka skymoto kohta.
motomarketis endal kah ainult positiivsed kogemused varustuse ostmisel kuigi sõber käis eelmine nädal seal poes sooviga oma esimest varustusekomplekti osta, mida ta ka müüale ütles aga kuna reageering oli leige olnud ja müüja leti edasi tiksunud suuremat tähelepanu kliendile pööramata siis peale mõne jope uurimist loobus ja läks järgmisse poodi.. juu siis oli müüjal vaja meile lugeda/vastata aga jah ka minuarust võiks eelistada konkreetsete soovidega kliente kes on juba kohale vedanud ennast, et infot/nõustamist/kaupa saada.
tallinna motodepoo on minumeelest üldse ühe parima teenindusega müügiasutus eestis. Kui ma eelmine kevad sinna sisse astusin kõigepealt sooviga osta endale esimene kiiver siis vaatamata sellele, et kliente oli mitmeid, leidis Kristi aega mulle, kui see aeg veel varustuse koha pealt suht lollikesele, seletada kiivrite hingeelust ja kõigest muust vajalikust ning ma arvan et ligi tunni aja jooksul proovimiseks pakkuda mulle vist ligi 20kiivrit sai leitud see õige. Mõlemad olime väsinud kuid õnnelikud, mina vähemalt. Järgmine kord sama positiivne kogemus villuga kui ta teiste klientide vahepealt leidis piisavalt aega et mulle riidevarustus selga otsida. Lisaks heale suhtumisele ka mitte nii konkreetsete soovide ja väheste teadmistega klientidesse käin ma seal ka sellepärast, et peale esimese kiivrisuka pole vist ühtegi asja ega varuosa mulle niiöelda letihinnaga müüdud isegi kui pole ise ale teemat puudutanudki. Minult depoole igastahes 5+
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
mis maksavad järgmised detailid
Kawa KVF750 2005a
39145-0001
ja
92093-0083
Kaua tellimisaeg on?
teema vast pole selliseks küsimiseks õige. miks sulle pole vastatud ma ei tea, kuna depoos ei tööta. eks ma vastan siis ise, kui sa seni vastust pole saanud.
tellimisaeg - 7 kuni 13 päeva - sõltuvalt sellest mis päev sa tellimuse sisse annad.
umbkaudne hinnaklass on järgmine:
esimene vidin ehk mingisugune tihend maksab ca 7 kuni 8 jevrikut
ja teine tihend maksab sul ca 9 kuni 10 jevrikut.
nii et vea küsitluses pluss mõnele depoo konkurendile
JA depoo juhib küsitlust, kuna neil on KÕIGE rohkem töötajaid
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
endale varustust otsides jõudsin tõdemusele, et Motomarketis on Tallinna, kui mitte Eesti parimat naha valik.
kristjanh kirjutas:endale varustust otsides jõudsin tõdemusele, et Motomarketis on Tallinna, kui mitte Eesti parimat naha valik.
Ja käisidki kõikides eelmainitud poodides ära?
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
kristjanh kirjutas:endale varustust otsides jõudsin tõdemusele, et Motomarketis on Tallinna, kui mitte Eesti parimat naha valik.
Mitu aastat tagasi see võis olla ei tea?
käimata jäid bikerman, mille olemasolust ma kahjuks ei teadnud ja biker24 kuna viimane polnud vist veel avatud ning tartu motodepoo kuna see asub lõuna osariikides.
kristjanh kirjutas:käimata jäid bikerman, mille olemasolust ma kahjuks ei teadnud ja biker24 kuna viimane polnud vist veel avatud ning tartu motodepoo kuna see asub lõuna osariikides.
Ega asjata ühte neist baltimaade suurimaks motokaubamajaks kutsuta
Kevadest aega palju mööda läinud ja kuna küsitlus on kogu aeg lahtine, teen vahekokkuvõtte.
Motodepoo Tallinn 35%
Streetmoto 13%
Bikeman 11%
Motohoov (Tartu) 11%
Biker24 8%
Muu siin nimetamata asutus 7%
Motomarket 6%
Brauermoto (Tartu) 4%
Motodepoo Tartu 4%
Motokeskus 2%
Hääli 367
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.