Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
Re: Soome tsiklimehed
kuni+30 üle saad trahvi kui muid lollusi all pole, +40üle siis 100% oled natuke aega jalamees, kui on +70 või oli see 80 üle on kõik sama karistusega- lagi mis olla saab.
Seda roolijoodikute juttu ei tasu kiirustega soomes võrrelda. 0,5 lubatud juba niisama, kui just umbjoobes ei ole siis pole see nii karmi tagajärjega kui kihutamisel sind oodata võivad.
-
- Tsikkel: Cbr1krr Repsol
Jah niipidi võib see variant olla küll!
Et kui purjus oled siis ei ole hullu aga kui kihutama kipud siis oled mõrvar ja riigivaenlane kohe
-
Teema algataja
egon75 kirjutas:tre.kes võtab omaks,ja komentaarid kuidas paberimajandus ja muu läks.http://www.postimees.ee/?id=427015
Tervitus
Kuna siin foorumis teema üles võetud, siis on aeg teha ülestunnistus:(
Ühtegi õigustavat lauset mul antud juhtumi kohta öelda loomulikult ei ole ,sest kõik teavad ,et tegemist on rikkumisega ,mida ei saa kuidagi heaks kiita.
Ainus, mida teha saan on selgitada olukorra detaile.
Käisin sõitmas ja natuimas ilusat ilma.Ring oli kuskil 100 km mille olin sõitnud ,kui pöördusin tagasi koju. Tuusulast minnes on lai neljarealine eraldusribaga maantee.Kiiruse piiranguks nagu ka artiklis kirjas 100km/h. Olin foori tagant minnes esimene ja minu ees ei olnud ühtegi autot.Kiirendasin hetkeks ja siis pidurdasin.Pidurdamise hetkel nägin teeääres olevat korrakaitsjat ,kes siis oli mootorrattaga. Möödumisel temast teadsin juba ,et minu kiirendus sai fikseeritud ja loomulikult tuli ta mulle järgi andes märku soovist vestelda.
No esimene küsimus oli ,et "oli siis vaja ?" Mis mul ikka vastata on sellise küsimuse peale.Andsin oma juhiload härrale ,kes siis ütles ,et no 4-5 kuu pärast ehk näed neid jälle. Niipalju tuli ta mulle vastu,et kirjutas protokolli "leevendavad" asjaolud ,sest siin mõjutab otseselt karistust millise ilmaga sõidad ja mis sinu ümber toimub.Minu protokolli kirjutati ,et kiirendas hetkeliselt ,ilusa ilmaga ja liiklustühjal teelõigul.
Karistus tuleb karm ,kuna tegemist on raske seaduse rikkumisega.Miinimum on 3 kuud jala ja 30 päevapalga ulatuses trahv.Maksimum 5 a sõidukeeldu ja 120 päevapalka trahv.
Kogu juhtum on äärmiselt kahetsusväärne ja vabandan kaasliiklejate motoristide ees ,et olen motomeeste mainet kahjustanud.
Omad vitsad peksavad ja suve naudin seekord siis pedaalidega kaherattalise seljas.
Karistusest saab rääkida alles peale ülekuulamist ja kohtuotsuse langetamist.
Turvalist liiklemist ja loodan,et kui kellelgi oli veel isu kiirendada liikluses siis õpib teiste vigadest.
-
- Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Olgem ausad.... südame teeb soojaks kui saab ka süüdistatava osapoole ülevaadet olukorrast teada. Muidu ajakirjanike jura põhjal jääb asjadest ikka väga väärakas mulje ja asjast mitteteadvad komentaatorid sülitavad paska suust nii kuis jaksavad. Täiesti inimlik eksimine ja ei midagi nii hirmsat ja eluohtlikku kellegile.... Kes meist pole tühjaks keeranud, joone tagant liikuma pääsedes kui ilmastik ja teeolud võimaldavad? Isegi minu vanuses tuleb seda veel ette
Ja vaata purjus ehitajate audisid, mis bussioote paviljonide katustel ripuvad pääle nädalavahetusi, ei kajastata sugugi mitte kuskil. Nii, et kõik on kahe otsaga tänapäevastes uudistemaailmas.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
krt tulin tunnike tagasi Helsinkist soome kodu poole,sai ikka mõnusalt lund,peab vist vägisi ilmateadet uskuma hakkama
-
- Tsikkel: Honda CBR 1000RR Repsol 2008
- Asukoht: Martinlaakso, Vantaa, Soome, kodukoht aga Särevere, Järvamaa
- Kontakt:
puna kirjutas:keegi sõidab ka kuskil lõunas ringi?
väga paljud sõidavad, aga mina ei ole nende seal veel
Bike Beasts MCC
Veiko 0445588055, viis viis kuus kaks kaks viis kolm kuus (55622536)

felix18 kirjutas:puna kirjutas:keegi sõidab ka kuskil lõunas ringi?
väga paljud sõidavad, aga mina ei ole nende seal veel
Kas ratas juba soomes arvel?
ma lasin väikse tiiru õhtul Kuusiojärvi ja lennujaama vahel
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
-
- Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Ikka, tiirutamine käiks küll aga ratas tööjuures ja oleks vaja kodu saada. Muidu , et sõitma minnagi peab krt autoga tööpaigale sõitma ja siis alles sadulasse.
suundusin 2 nädalax Savonlinna....ei saa kaasa lyya
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Täna oli pikk päev tööl ja päike oli nii hea, et tegin päevitades ületunde.
Ei saanud sõidus osaleda.
käisin tegin üksi pisikese tiiru, lihtsalt oli vaja tuulutada väheke
aga teinekord vöib ikka minna kui ilma on
-
Manfeld kirjutas:egon75 kirjutas:tre.kes võtab omaks,ja komentaarid kuidas paberimajandus ja muu läks.http://www.postimees.ee/?id=427015
Tervitus
Kuna siin foorumis teema üles võetud, siis on aeg teha ülestunnistus:(
Tere.
On midagi selgunud? oli täna endalgi kergelt sinna kanti kokku puude poliisidega,teaks mida oodata. mulle öeldi,et min kuu jalamees ja min 60 trahviühikut,mis see trahviühik on soomes,see sõltub palgast jah?
-
ütles,et mingi 60 ühikut minimum,korra olen kunagi autoga saanud,siis tehti jah kohe palga järgi,midagi arvutas seal
pyta kirjutas:ütles,et mingi 60 ühikut minimum,korra olen kunagi autoga saanud,siis tehti jah kohe palga järgi,midagi arvutas seal
tervist jah, kui oled otse soome firmas tööl siis pole miskid teha, maksad nagu soomes ,kui eesti vahendaja kaudu tööl ,siis luuleta mida tahad kokku
-
ikka soome firmas. lihtsalt umbkaudu mingi number,teaks ette valmistada ennast
-
60 ühikut ju nagu ise ütlesid
miinimum ühik oli vist 6.- raha
siit ma sinu palka välja ei loe seega ei saa keegi sulle ka seda öelda.
puna kirjutas:60 ühikut ju nagu ise ütlesid
miinimum ühik oli vist 6.- raha
siit ma sinu palka välja ei loe seega ei saa keegi sulle ka seda öelda.
nii ta on jah..
pyta kirjutas:ikka soome firmas. lihtsalt umbkaudu mingi number,teaks ette valmistada ennast
kui sa kergelt pääsesid siis hea,jargmine kord sebi luuleta omale eesti firma,se toimib ainult siis kui sul lube hetkel kaasas ple ei tahaks siin eriti kirjütada ...
-
Tegelt ei ole mingeid soovitusi
On konkreetsed juhtumid ja nende edasised käigud.
ei ole väga normaalne siin seletada kuidas pääseda politsei eest kui oled midagi teinud.
puna kirjutas:Tegelt ei ole mingeid soovitusi
On konkreetsed juhtumid ja nende edasised käigud.
ei ole väga normaalne siin seletada kuidas pääseda politsei eest kui oled midagi teinud.
seda muidugi, aga alati kõik tomub siis kui sa kohal mendis ,ja pääsemine on se kui sa oled saba näidanud neile,omal kõik kogemused olemas aga noh vähemalt pole õhtu lehte sattunud
-
- Tsikkel: Yamaha Virago
-
- Tsikkel: Honda VFR 1200 X Crosstourer
tere,,paistab soomes ei taha keegi kokkutulekul käia,põristavad niisama linna vahel
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.