Mida arvad harley kirjast

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Ma arvan nii, et kuna B kati lube on üsna lihtne saada ja ka ostetud lubadest on enamus B kati load, siis tegelikult on paska väikeautode juhtide seas rohkem kui rekka juhtide seas.
Täna näiteks jälgisin ühe turvafirma operatiivsõiduki (!!!) juhi manööverdamisi maksuameti hoone ees, kus "külgboksi" ajamiseks vajas see juht AINULT kuus tagurdamist ... Samas olen oma silmaga näinud, kuidas suvila kooperatiivi kitsastel teedel Long Vehicle sõitis tagurpidi ja peatumatult üle 800 m mööda neid siseteid, kus mõni Sierra juht ukerdab ikka pikka aega, enne kui higisena ja kraabitud külgedega asfaldile jõuab.
Arvamusi on muidugi mitmeid. Aga fakt on see, et rekkajuhid ON paremad autojuhid kui ainult B kati omanikud. Isiku omadused on aga juba hoopis muu teema. Ja hakata kedagi raputama ainult selle eest, et ta on rekkajuht - ma ei ole sellega nõus.
Samas aga tahaks kogu tähelepanu teravdatud pilgu pöörata selliste ilmakodanike peale, kes skandeerivad, et "rekkajuhte tuleb ... ja siis veel ..."
Põhitõde, mida minu C kati sõiduõpetaja (eluaegne rekkajuht) 1985 aastal rääkis: tee mida heaks arvad, sõida kasvõi tagurpidi jalakäijate teel ja 120km/h aga sinu tegevus ei tohi mitte kedagi segada, keegi ei pea sinu pärast ehmatama, liikumissuunda muutma või pidurdama. Kui sellega hakkama ei saa jäta baranka rahule ja mine kraavi viskama ...
Mõistlikud tegelased teevad omad järeldused, rumalad pole aga ravitavad ....

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”