Mida arvad harley kirjast

Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

korgits kirjutas:
ja nii ma vaikselt venisin rekkale taha nurga juurde umbes 1m kaugusele kui mitte just vähem ja jõllitan seal ,et millal see hea võimalus on möödasõit teostada. Aga tagant lähenes teine soome rekka juht kes oli minust taga pool mingi 5m kaugusele ja kui lõpuks ma loobusin möödasõidu katsest ja hakkasin vahet sisse tegema siis tagumine rekka vend kohe yldse ei olnud nõus kiirust maha viskama ja vahet suurendama ...ja nii ma sõitsin 2m eespool tagumist rekkat ja 3 meetrit oli esimese rekkani .....tunne oli vastik ning mõtlesin ,et lähenen tagumisele siis meetri lähedusse ehk siis suurendab tema vahet...ei sittagi .......pani oma 90kmh kiirusega edasi ja mina kaherekka vahel :( Möödasõitu ka ei saanud teha kuidagi .....ei olnud siis piisavalt kogend tsiklist ,et hakkata tegema ohtlikut möödasõitu . Pärast ikkagi loobusin ja sõitsin esimesest rekkast parema poolt mööda.
vot siin tõstaks mina käed taeva poole ja küsiks ülaltpoolt, kellele sinu mõistuseosak anti. meetri kaugusele rekkast ronida möödasõitu ootama? segi oled vä? sellele oled mõelnud, et rekkavennad su nimelt sinna haardesse võtsid, ettevaatlikult iga su liigutust jälgides, et kõik terveks jääksid, aga eesmärgiga sind veidi õpetada?

džiiisas küll!
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”