Milline on parim Eesti VARUSTUSE POOD? Küsitlus.
Re: Milline on parim Eesti VARUSTUSE POOD? Küsitlus.
Pean tunnistama, et pole tõesti käinud kõigis nimekirjas olevates poodides aga siiamaani polegi vaja olnud mujal käia kui motomarketis, streetmotos ja tallinna depoos sest nendest kohtadest kõik vajalik kätte saadud.
streetmotost on ostmas käidud mõningaid määrdeid ja lisatarvikuid teenindus on sõbralik ja kiire olnud ja küsimused on saanud pädevad vastused, sama kehtib ka skymoto kohta.
motomarketis endal kah ainult positiivsed kogemused varustuse ostmisel kuigi sõber käis eelmine nädal seal poes sooviga oma esimest varustusekomplekti osta, mida ta ka müüale ütles aga kuna reageering oli leige olnud ja müüja leti edasi tiksunud suuremat tähelepanu kliendile pööramata siis peale mõne jope uurimist loobus ja läks järgmisse poodi.. juu siis oli müüjal vaja meile lugeda/vastata aga jah ka minuarust võiks eelistada konkreetsete soovidega kliente kes on juba kohale vedanud ennast, et infot/nõustamist/kaupa saada.
tallinna motodepoo on minumeelest üldse ühe parima teenindusega müügiasutus eestis. Kui ma eelmine kevad sinna sisse astusin kõigepealt sooviga osta endale esimene kiiver siis vaatamata sellele, et kliente oli mitmeid, leidis Kristi aega mulle, kui see aeg veel varustuse koha pealt suht lollikesele, seletada kiivrite hingeelust ja kõigest muust vajalikust ning ma arvan et ligi tunni aja jooksul proovimiseks pakkuda mulle vist ligi 20kiivrit sai leitud see õige. Mõlemad olime väsinud kuid õnnelikud, mina vähemalt. Järgmine kord sama positiivne kogemus villuga kui ta teiste klientide vahepealt leidis piisavalt aega et mulle riidevarustus selga otsida. Lisaks heale suhtumisele ka mitte nii konkreetsete soovide ja väheste teadmistega klientidesse käin ma seal ka sellepärast, et peale esimese kiivrisuka pole vist ühtegi asja ega varuosa mulle niiöelda letihinnaga müüdud isegi kui pole ise ale teemat puudutanudki. Minult depoole igastahes 5+
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.