Milline on parim Eesti VARUSTUSE POOD? Küsitlus.

Milline on parim Eesti varustuse pood?

Bikeman
54
11%
Biker24
41
9%
Brauermoto
16
3%
Motodepoo Tallinn
175
36%
Motodepoo Tartu
13
3%
Motohoov
47
10%
Motokeskus
8
2%
Motomarket
28
6%
Streetmoto
63
13%
Muu siin nimetamata asutus
35
7%

Hääli kokku: 480
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: Milline on parim Eesti VARUSTUSE POOD? Küsitlus.

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Õhtust,

minu tööpäev veel lõppema ei hakka. Kõikide jaoks tuleb kevad ja tsiklisõidu algusaeg ühekorraga. Minu hommikud algavad 6-7 vahel meilide läbivaatamise ja kõiksugu töökorralduseliku poolega ja lõppevad heal juhul sama päevanumbri sees. Hetkel saab üle vaadatud täna tehtud ja homme töösse tulevaid tsikleid. Igaühel oma mure ja probleem. Seega - tõesti ei jõua operatiivselt, kuigi abimehi ikka mõned on. Mis puutub Mella soovitusse abitööjõu osas, siis teoorias lihtne, praktikas suht võimatu. Teema on niivõrd spetsiifiline ja kogemust nõudev, et esimene aasta abitööjõud pigem koormaks, sest lisaks sellele, et pean ise vastama ja muresid lahendama peaks ka "abitööjõudu" nõustama. Ma tean peast, mis filtrid ja küünald lähevad suvalisele tsiklile ning mida ul laos on ja mida mitte. Abitööjõud ei tea ehk sedagi, mis levinud tsiklimudel oleks näiteks EX500 ja mis aastatel seda toodeti... Kui Mellal on pädev (kordan: pädev) abitööjõud, kes on nõus toimetama aprillist oktoobrini, olemas, siis olen mina (ja ka kõik teised motopoed ilmselt :-)) pakkumistele avatud.

Hooajalisel tegvusel paraku on omad hädad: ülekoormus kevadeti ja tegevusetus ning julge miinusetootmine talvel. Kui keegi teab lahendust, siis olen pakkumistele avatud :-)

Aga kokkuvõttes - ka mina ja terve StreetMoto ning Skymoto püüame kuidas jaksame. Juhtub, et mingit kaupa ei ole kohapeal, ka teeninduse järts on sel kevadel mingil põhjusel üle mõistuse pikk aga oleme paindlikud ja tõsise mure korral leiame miski erilahenduse. Jah - ka mõnele meilile jääb meil mitu päeva vastamata kui soov on selline, millele vastuse otsimine võtab tunde. Paraku tuleb sellessamas tunnis vastata veel umbes 20-30 telefonikõnele ja teenindada samal ajal letis üsna mitu kuni mitukümmend inemist. Kui keegi teab sellistele kulmineeruvatele olukordadele lahendust (v.a inimtööjõu kloonimine), mis töötaks, siis neeme@streetmoto.ee meil võtab kirju vastu. PS! vastan nädala jooksul. 24 või 48h jooksul lugemist ja/või vastamist ei garanteeri :-)

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”