Sooviks rentida või vahetada üheks päevaks tsikli. KIIRE!!!!

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Teema algataja
HenXXu

Sooviks rentida või vahetada üheks päevaks tsikli. KIIRE!!!!

Lugemata postitus Postitas HenXXu »

Tere

Et probleem on siis järgmine: Mul on vaja minna Esmaspäeval 02.05.2011 kell 14.00 Haapsalu ARKi A2 sõidueksamit sooritama.
Endal on küll mootorratas olemas, isegi 25kw passis (tegelikult 88kw) ja kõik muud jutud aga probleem on selles, et ratas ei pööra platsiharjutustel välja, kuna pöörderaadius on liiga väike. Siit ka palve, kui kellegil on olemas tsikkel mis vastab A2 sõidueksami nõuetele, siis olen nõus rentima või vahetama tsikleid (endal siis Kawasaki Z750 2010.a). Samuti on mul olemas transport tsikkli transportimiseks. Vahetaks/rendiks hommikul ratta ning u kella neljast saaks juba tagasi vahetada.
Palun andke endast märku! Asjaga on KIIRE!!!!

Henri

Viimati muutis HenXXu, 03 Mai 2011, 15:23, muudetud 1 kord kokku.

Ercki
Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919

Re: Sooviks rentida või vahetada üheks päevaks tsikli.

Lugemata postitus Postitas Ercki »

Kuda ei keera välja, kus kas ringis ? Mine tee sisi suuremas ringis. Anna eksamineeriale ja las näitab ette.

Teema algataja
HenXXu

Re: Sooviks rentida või vahetada üheks päevaks tsikli. KIIRE

Ühe korra on juba Tallinna ARK mind sellega läbi kukutanud. Ütles veel, et oma viga, et sellise tsikli valisid.
Vastuseks sinu küsimusele: Ringini ma ei jõudnudki, sest kukkusin slaalom sõidus läbi.

Kasutaja avatar

lauri393

Lugemata postitus Postitas lauri393 »

endal sama lugu.. vaja eksamile minna kuid enda bike(yamaha R6) pööramise raadius platsi harjutuste jaoks liiga väike. mõtlesin ise just tuttavalt kawa Z-i laenata, kuid nüüd tuleb välja et sellega ka raske teha :shock:

If you find wearing proper gear is too hot, you are just not fast enough !

MartP
Tsikkel: Suzuki dr 650

Lugemata postitus Postitas MartP »

Aga, kas ei ole mitte see, et, kui A2 teed, siis ei pea platsisõitu tegema? Mul nagu oli niimoodi. Varem oli ka muidugi A1 ees.

Teema algataja
HenXXu

Platsisõit on igaljuhul sees. Sellest ei pääse kusagile.

Ercki

Tahaks kohe ise seda Z-i proovida ei usu et slalli ei saa sõita, peab saama :mrgreen: :bsmile:

MartP

Mul oli ainult linnasõit. Ja paljudel veel, keda tean.

Kasutaja avatar

indrek91
Tsikkel: sinine ja paljas

Lugemata postitus Postitas indrek91 »

Motokaru autokoolist sain mina endale tsikli renditud. kontakt : http://motokaru.skymoto.ee/index.php?op ... 4&Itemid=8 Kui motokaru ei aita, siis saada PS, ehk mõtleme midagi välja, peaks üks kontakt leiduma, aga pead ei anna.

Life may begin at 50, but it doesn't get real interesting until about 150
Kasutaja avatar

Torch
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Torch »

A2 kategooria puhul pidi tegema platsisõidu kindlasti .
A2 -> A ehk
kui A2 on olemas ja tahad "täis" A-d siis ei peaks olema.

RIDE BREAK FIX REPEAT

Piaggio Sfera 125 -> Kawasaki Z750 -> KTM SuperDuke 990 -> Aprilia Tuono V4R APRC + Aprilia RSV4-R

Ercki

Torch kirjutas:

A2 kategooria puhul pidi tegema platsisõidu kindlasti .
A2 -> A ehk
kui A2 on olemas ja tahad "täis" A-d siis ei peaks olema.

üldiselt nii ta on. kui A2 olmas siis A jaoks vaja lihtsalt linnasõit.

Teema algataja
HenXXu

indrek91 kirjutas:

Motokaru autokoolist sain mina endale tsikli renditud. kontakt : http://motokaru.skymoto.ee/index.php?op ... 4&Itemid=8 Kui motokaru ei aita, siis saada PS, ehk mõtleme midagi välja, peaks üks kontakt leiduma, aga pead ei anna.

Tänud, rääkisin just Raidoga ja ta ütles, et ei tohiks olla probleeme. Saan täpsemat informatsiooni tunni jooksul.
Suured tänud, kiire reageerimise eest.
Henri

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

HenXXu kirjutas:

kõik muud jutud aga probleem on selles, et ratas ei pööra platsiharjutustel välja, kuna pöörderaadius on liiga väike

Kui load käes, siis võiksid kuskil ohutu sõidu koolitusel ära käia. Neid korraldatakse sel aastal nii tasuta kui ka raha eest ja nii Tartus kui ka Haapsalus. Saad oma ratta paremini käppa.

Kawasaki Z750'ga võiksid mingil hetkel platsi tehtud saada. Harjutamise küsimus. 5cm pikema teljevahega Blackbirdi puhul on kõik harjutused täiesti teostatavad.

Ehk on järgnevatest videotest inspiratsiooni saada. Ühelgi seal sõitval "poisil" pole pisikest ratast tagumiku all:
http://www.youtube.com/results?search_q ... motorcycle+

Edit: Sama Raido on ka järgneva üritusega seotud http://www.emmk.ee/content/blogcategory/27/79/ Pärast seda koolitust teed ka naftatankeriga "kaheksa" ära.

Viimati muutis harimal, 29 Apr 2011, 15:33, muudetud 1 kord kokku.

MartP

Ma ei tea, mis värk siis mul oli. Igastahes oli mul all A1, sain 18 ja läksin autokooli tsikkliga Paidesse A2'te tegema. Seal tegin ainult linnasõidu.

Kasutaja avatar

Teek
Tsikkel: KawaZ;busak9;Duc

Lugemata postitus Postitas Teek »

Mis mõttes ei pööra platsiharjutustel välja??? Harjuta veel.
omast kogemustest võin öelda, et z750ga kannatab vajalikud kaheksad ja rõngad ilusti läbi lasta.

HenXXu kirjutas:

Tere

Et probleem on siis järgmine: Mul on vaja minna Esmaspäeval 02.05.2011 kell 14.00 Haapsalu ARKi A2 sõidueksamit sooritama.
Endal on küll mootorratas olemas, isegi 25kw passis (tegelikult 88kw) ja kõik muud jutud aga probleem on selles, et ratas ei pööra platsiharjutustel välja, kuna pöörderaadius on liiga väike. Siit ka palve, kui kellegil on olemas tsikkel mis vastab A2 sõidueksami nõuetele, siis olen nõus rentima või vahetama tsikleid (endal siis Kawasaki Z750 2010.a). Samuti on mul olemas transport tsikkli transportimiseks. Vahetaks/rendiks hommikul ratta ning u kella neljast saaks juba tagasi vahetada.

Henri Soosalu
tel: 5548172
Henrisoosalu@hotmail.com

Mihkel S
Tsikkel: Veereb..
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Mihkel S »

No kui rool päris sirgelt lukus pole, peaks slaalomi kenasti saama sõidetud. Vihje: tuleb kallutada ka :)

Kasutaja avatar

goal
Tsikkel: Kawa VN 1500 Mean Streak

Lugemata postitus Postitas goal »

Lenksu piirajat oled vaadanud? Äkki on see liiga "üle keevitatud" ja ei võimalda õiget raadiust võtta! Kui piiraja keevitamisjälgedeta, siis on asi ikka tihendis.

Jawa, Voshod, Kawa VN 750, Kawa Mean Streak
Kasutaja avatar

meph
Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas meph »

Tobe jutt tõesti, et naked bike'ga ei kannata platsi sõita. Päris superbike kohapealt on jah vaja juba tasakaaluharjutusi teha, aga isegi sellega täiesti teostatav :)

Kasutaja avatar

Dali
Tsikkel: BMW S1000RR

Lugemata postitus Postitas Dali »

Tegin oma sõidud GSX-R 750 bikega ja oli täiesti teostatav. Ilmselt ikka harjutamise asi, mitte see, et pole võimalik teha.

Kasutaja avatar

stev666
Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas stev666 »

Ei tahaks uskuda jah...ise tegin suzuki gsxr 600

dr800 2x

TAGURPIDIANTS

Lugemata postitus Postitas TAGURPIDIANTS »

HenXXu kirjutas:

Tere

Henri Soosalu
tel: 5548172
Henrisoosalu@hotmail.com

Mina tegin 2008.a. suure A kati eksami. Esialgu tundus et oma Yamaha YZF600-ga 97.a. platsile minna ei tasu, sest rattal pole pöörderaadiust ollagi. Viimaks ei jäänud mul muud üle kui oma rattaga siiski proovida, kas tõesti ei õnnestu. Õnnestus pärast 3h harjutamist küll. Ratas tahtis kallutamis saada ja nipp oli ühtlase gaasi peal hoidmises, et kallamis ajal tasakaal säiliks. Sai isegi ringis sõit ära tehtud, slaalomis ja tõkke ületamisest rääkimata. Soovitan soojalt "harjutamine teeb meistriks". Head "põrumist" eksamil.

Sõida aga ära mölise

monster1
Tsikkel: Suzuki gsxr, gsxf jne.

Lugemata postitus Postitas monster1 »

Tee eksamisõit selle tsikkliga mis kool pakub, üldjuhul on keegi sellega raja-aja ette teinud... ju siis on võimalik

JAWAmees
Tsikkel: R1200GS
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas JAWAmees »

Platsi sõit erineb A1, A2 ja A vahel. Mida suurema kategooria ratas seda suuremad 8-tegemise ringid ja ka koonuste vahe slaalomil. Piiratud rattaga, mis on teglikult ju suur A-kategooria pill on kindlasti palju keerulisem manööverdada A2 jaoks sätitud koonuste järgi. Niiet ei tasu võrrelda, et keegi on r6 või tonnise gixxeriga piiramata A-eksamil käinud ja siin mees ei saa lihtsama pilliga hakkama. :bsmile:

Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

2008 aastal tegin eksamit 1000cc Fazeriga, aga muidugi piiramata A-d enne seda käisin harjutamas platsi peal ühe korra selle rattaga, autokoolis söitsin BMW GS650F-ga

Pilt
Kasutaja avatar

recaro
Tsikkel: VN2000
Tänanud: 10 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas recaro »

Ütleme nii et A katekooria platsil väga raske A1 või A2 slaalomi teha. ma tegin oma eksami kawasaki ER6-ga mis muidu mega väike ja mõnus, aga kui arki onu kogemata tuutud A2 järgi ladus ja ma enne eksamit korra proovisin siis oli tunne et midaf????. Kuidagi megalt kallutades sain korra tehtud aga otsustasin ikka enne eksamineerijale märku anda et yle mõõdaks selle vahe. Niiet ma mõistan miks väga selle Z750ga ei kipu mees sinna :D

suzuki:)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”