Tartu Tsiklimehed/naised

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

jorsin
Tsikkel: Kawasaki VN2000
Tänanud: 1 kord

Re: Tartu Tsiklimehed/naised

Lugemata postitus Postitas jorsin »

Kus kokku saame?

Kasutaja avatar

zorten22
Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 47 korda

Lugemata postitus Postitas zorten22 »

marxius kirjutas:
chadmuska kirjutas:

Homme ka sõitma? mul üle pika aja vaba päev töölt?

Koguneme kell 17:15 ja teeme maantee tiiru?

17.30 oleks tiba parem ja kui pikk tiir plaanis?

...
Kasutaja avatar

chadmuska
Tsikkel: z1000
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas chadmuska »

koguneme siis 17.15-17.30 kesklinna statis, ega head sooja sõiduilma kauaks pole 8)

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Tulen ka ilmselt bensiinihaisu ja sinise suitsu saatel kohale :mrgreen: . Loodan, et meeletult kiirelt ei sõideta, ma ei jõua järgi muidu :wack:

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

svenzik
Tsikkel: Honda Hornet

Lugemata postitus Postitas svenzik »

Mul diagnoositi täna hommikul kopsupõletik, eks 5 ajal otsustan, kas ikka tulen...
Viimane soe päev ju, laupäeval vihmane, kahtlen kas saan hooajaavamisele tulla :(

ABS - 8 elu 9-st alles

sips

Lugemata postitus Postitas sips »

Ma arvan et kopsupõletiku võiks enne terveks ravida, enne kui sõitma minna, nii et teki alla ja kanasuppi manustama :D :roll:

Kasutaja avatar

M.K
Tänatud: 22 korda

Lugemata postitus Postitas M.K »

Tuuuleks ka, aga keegi peab sel ajal poliitilise filosoofia seminaris istuma. :twisted:

The price of anything is the amount of life you exchange for it.

sips

Aga kas keegi teab, kust saab üheks korraks/üheks päevaks laenata kogu varustust (riietust siis) Tartus ?

Kasutaja avatar

chadmuska

sips kirjutas:

Aga kas keegi teab, kust saab üheks korraks/üheks päevaks laenata kogu varustust (riietust siis) Tartus ?

Mis suurust vaja on? mul naine saab kurjaks ,kui ta kiivri ja varustuse kaasa võtan, hakkab kahtlustama :mrgreen:

sips

Näh, sa pigem räägi naiskaga läbi, et sa korra laenad :) Laenata tahan enda jaoks, kuna endale saan soetada alles juuni lõpus, kuid mis teha, on vaja juba varem. Läheb muidu 40-41 suurus (aga kuna mul pikkust 189 cm, siis see loeb ka) :) Ja ikka sümboolse tasu eest, kui vaja :D

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Sõidust tagasi. Oli tore. Ratas oli koguaeg meeletult pöördes, aga vanakesele oligi elu tarvis näidata vähe :mrgreen: . Teinekordki liikvel, kui jälle rahulikule märkide järgi sõidule minek on :D

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

janata
Tsikkel: HD FXDL; KMZ

Lugemata postitus Postitas janata »

sips kirjutas:

Näh, sa pigem räägi naiskaga läbi, et sa korra laenad :) Laenata tahan enda jaoks, kuna endale saan soetada alles juuni lõpus, kuid mis teha, on vaja juba varem. Läheb muidu 40-41 suurus (aga kuna mul pikkust 189 cm, siis see loeb ka) :) Ja ikka sümboolse tasu eest, kui vaja :D

Oleksin juba hea meelega terve varustuse pikemaks ajaks välja rentinud, aga suurus vist ei sobi, olen ainult 172 cm pikk :?

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

sips

janata kirjutas:
sips kirjutas:

Oleksin juba hea meelega terve varustuse pikemaks ajaks välja rentinud, aga suurus vist ei sobi, olen ainult 172 cm pikk :?

Ma vist arvan ka, et ei sobi :) kahju. :(

Kasutaja avatar

chadmuska

Mul on naise varustus ka 36-38 ja pikkus 170, vist ei mängi välja :roll:

sips

Heh, ega ma arvasingi...Ei teist nii pikka ja paksu polegi :) Aga aitäh, et natuke kaasa mõtlesita ja üritasite abiks olla :D

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 371 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

sinilind123 kirjutas:

Sõidust tagasi. Oli tore. Ratas oli koguaeg meeletult pöördes, aga vanakesele oligi elu tarvis näidata vähe :mrgreen: . Teinekordki liikvel, kui jälle rahulikule märkide järgi sõidule minek on :D

Väga hästi püsisid 125cc-ga järgi :D Tore sõit ja veelgi parem päeva lõpetamine. 8) Endal tuleb nüüd mõned päevad pausi pidada, nina tatine ja kurk valutab :(

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

Kelle ilus punane ratas seisab Kodukeskuse ees? Juba mitu õhtut näinud. 8)

Midnight bugs taste best.
Kasutaja avatar

draakon666
Tsikkel: kawasaki zx 600

Lugemata postitus Postitas draakon666 »

Täna ka keegi sõitma?

sips

Kes sõidab rohelise tsikliga( kuna ma pole pädev ütlema ega arvama mis masinaga tegu, siis parem ei hakka huupi midagi pakkuma ka) :) ...mc39 tagi seljas.. Lihtsalt huvitab, sest viimasel ajal on trehvamisi pidevalt olnud ja ju siis keegi oma kodukandist on..aga näääd :roll: ei tea.

Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

sips kirjutas:

Kes sõidab rohelise tsikliga( kuna ma pole pädev ütlema ega arvama mis masinaga tegu, siis parem ei hakka huupi midagi pakkuma ka) :) ...mc39 tagi seljas.. Lihtsalt huvitab, sest viimasel ajal on trehvamisi pidevalt olnud ja ju siis keegi oma kodukandist on..aga näääd :roll: ei tea.

Martin äkki? Motodepoo Team Green teema või midagi. :?

Midnight bugs taste best.

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Kuulge Tartu tsiklistid, kas teil kehakaaluga probleeme ei teki kui iga õhtu Siriuses burksil käite? :mrgreen:
Tuleks kah, aga lube pole veel (crash) . Sõidan sealt igaõhtusel tiirul see-eest jalgrattaga mööda :)

Kasutaja avatar

HMP
Tsikkel: Honda CBR 600 f
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas HMP »

miu kirjutas:

Kelle ilus punane ratas seisab Kodukeskuse ees? Juba mitu õhtut näinud. 8)

Minu ....ilus punane (w)
Naisuke käib tööl, kui aega saan, sõidan õhtuti, meil vahetustega. :mrgreen:

Ajalugu: Verhovina Sport - 80.a, Võrr -87.a.(omavalm), Jawa 250 -70.a, CZ 250 Cross - 86.a, Yamaha WR 450 - 04.a, Honda CBR 600F - 99.a.
Teenus: Sõidukite remont, autoplekksepa-ja keevitustööd, eeltöö/värvimine, plasti-ning rehvitööd.Tel. 56 90 10 90
Kasutaja avatar

chadmuska

Bastard kirjutas:

Kuulge Tartu tsiklistid, kas teil kehakaaluga probleeme ei teki kui iga õhtu Siriuses burksil käite? :mrgreen:
Tuleks kah, aga lube pole veel (crash) . Sõidan sealt igaõhtusel tiirul see-eest jalgrattaga mööda :)

4.a kokatööd pole mul kehakaalu muutnud, siis vavalt seda mõned burxid nädalas teevad :mrgreen:

Kasutaja avatar

andryy
Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas andryy »

Saage tuttavaks kes veel ei tea.Politsei liigub sellise autoga.VW Passat B6 universaal.
Pilt
Saime temaga tuttavaks Kallaste-Jõhvi vahel.
Laupäeval sõitsime seal mingi 100 :mrgreen: järsku meie taga ta ilmus,kuigi varem pole temast möödunud,ta lisas kiirust ja sõitis meist mööda võtsime talle sappa siis ta näitas suuna ja võttis paremasse äärde ja lasi meid mööda.Pärast sõber ütles,et mundrites mehed olid ja möödasõidul filmisid meid.Ei tea kas nüüd tuleb koju trahv selle video alusel (togi)
Pühapäeval tagasiteel oli ta Narva-Jõhvi vahel kedagi maha võtnud.

Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom

sips

Mina tean. Oli kogemus nende tegelinskitega Tartu - jõgeva mnt. :)

Kasutaja avatar

2ndalpha
Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 2ndalpha »

andryy kirjutas:

Laupäeval sõitsime seal mingi 100 :mrgreen: järsku meie taga ta ilmus,kuigi varem pole temast möödunud,ta lisas kiirust ja sõitis meist mööda võtsime talle sappa siis ta näitas suuna ja võttis paremasse äärde ja lasi meid mööda.Pärast sõber ütles,et mundrites mehed olid ja möödasõidul filmisid meid.

Kui nad möödasõidul kiirust ületasid ja alarmsõidul ei olnud, siis on küll tegemist vahvate sellidega.

Kasutaja avatar

andryy
Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas andryy »

2ndalpha kirjutas:
andryy kirjutas:

Laupäeval sõitsime seal mingi 100 :mrgreen: järsku meie taga ta ilmus,kuigi varem pole temast möödunud,ta lisas kiirust ja sõitis meist mööda võtsime talle sappa siis ta näitas suuna ja võttis paremasse äärde ja lasi meid mööda.Pärast sõber ütles,et mundrites mehed olid ja möödasõidul filmisid meid.

Kui nad möödasõidul kiirust ületasid ja alarmsõidul ei olnud, siis on küll tegemist vahvate sellidega.

Ise ka imestasin aga sõitsid meist mööda vähemalt 120 km/h

Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom

kawaeisaki

Lugemata postitus Postitas kawaeisaki »

Tervist jällegi, yle pika aja kirjutan siia midagi,
selline lugu, et mul on vaja arkis eksamit teha, katiks a1 ehk 12-25kw, endal vähe võimsam masin, nii et ei saa sellega arki minna...
On keegi nii autokoolist tsiklit laenanud? palju võiks umbes maksta selline lõbu? äkki oleks keegi heamees, kes sümboolse summa eest ise yheks päevaks ratast laenaks?

Ise olen tsikliga vähe sõitnud, alles eelmine aasta hakkasin sõitma 900sega, varem ainult möödaminnes mopeedidega põristanud.
kui oleks tõesti keegi, kes isiklikku ratast laenaks,
siis andmed:
jrasmusa@gmail.com
59004242.
Janis

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 371 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

kawaeisaki kirjutas:

Tervist jällegi, yle pika aja kirjutan siia midagi,
selline lugu, et mul on vaja arkis eksamit teha, katiks a1 ehk 12-25kw, endal vähe võimsam masin, nii et ei saa sellega arki minna...
On keegi nii autokoolist tsiklit laenanud? palju võiks umbes maksta selline lõbu? äkki oleks keegi heamees, kes sümboolse summa eest ise yheks päevaks ratast laenaks?

Ise olen tsikliga vähe sõitnud, alles eelmine aasta hakkasin sõitma 900sega, varem ainult möödaminnes mopeedidega põristanud.
kui oleks tõesti keegi, kes isiklikku ratast laenaks,
siis andmed:
jrasmusa@gmail.com
59004242.
Janis

Vasara autokool on sealsamas.
http://www.w-lex.ee/index.php?id=autojuhid
Ilmselt on tingimus see, et ühe reaalse tunni pead autokooli tsikliga sõitma ja alles siis saad seda eksamil kasutada. Miiniumina läheks autokoolist laenutades maksma 2x18eur=36eur
Kui ma endale täis A-d tegin sealsamas, siis varasem sõidukogemus oli suht nullilähedane ja seepärast sõitsin alguses A1-ga harjutusi. Kuskil 20-30min möödudes anti suurem ratas kätte, kuna sai ilusti harjutused läbi tehtud. Kallutamine oli tol hetkel mulle veel täiesti võõras teema ning harjutused olid läbitavad. Kui tolle A1-ga ei suuda platsi ka ära teha, siis on puhtalt tihendi viga.

Viimati muutis ranel, 01 Mai 2011, 23:44, muudetud 2 korda kokku.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

sips

Keegi tark mees ütles, et oma ratta laenamine on isklik teema, nagu oma isikliku piibu (piibu, mitte sigareti) välja laenamine. Ja tavaliselt oma ratast välja ei laenutata.
Aga edu eksamil! Uuri autokoolist seda asja. Mul tuttav tegi küll eksamit autokooli masinaga.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”