Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 47 korda
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
marxius kirjutas:chadmuska kirjutas:Homme ka sõitma? mul üle pika aja vaba päev töölt?
Koguneme kell 17:15 ja teeme maantee tiiru?
17.30 oleks tiba parem ja kui pikk tiir plaanis?
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
koguneme siis 17.15-17.30 kesklinna statis, ega head sooja sõiduilma kauaks pole
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
Tulen ka ilmselt bensiinihaisu ja sinise suitsu saatel kohale . Loodan, et meeletult kiirelt ei sõideta, ma ei jõua järgi muidu
Mul diagnoositi täna hommikul kopsupõletik, eks 5 ajal otsustan, kas ikka tulen...
Viimane soe päev ju, laupäeval vihmane, kahtlen kas saan hooajaavamisele tulla
Ma arvan et kopsupõletiku võiks enne terveks ravida, enne kui sõitma minna, nii et teki alla ja kanasuppi manustama
Tuuuleks ka, aga keegi peab sel ajal poliitilise filosoofia seminaris istuma.
Aga kas keegi teab, kust saab üheks korraks/üheks päevaks laenata kogu varustust (riietust siis) Tartus ?
-
sips kirjutas:Aga kas keegi teab, kust saab üheks korraks/üheks päevaks laenata kogu varustust (riietust siis) Tartus ?
Mis suurust vaja on? mul naine saab kurjaks ,kui ta kiivri ja varustuse kaasa võtan, hakkab kahtlustama
Näh, sa pigem räägi naiskaga läbi, et sa korra laenad Laenata tahan enda jaoks, kuna endale saan soetada alles juuni lõpus, kuid mis teha, on vaja juba varem. Läheb muidu 40-41 suurus (aga kuna mul pikkust 189 cm, siis see loeb ka)
Ja ikka sümboolse tasu eest, kui vaja
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
Sõidust tagasi. Oli tore. Ratas oli koguaeg meeletult pöördes, aga vanakesele oligi elu tarvis näidata vähe . Teinekordki liikvel, kui jälle rahulikule märkide järgi sõidule minek on
sips kirjutas:Näh, sa pigem räägi naiskaga läbi, et sa korra laenad
Laenata tahan enda jaoks, kuna endale saan soetada alles juuni lõpus, kuid mis teha, on vaja juba varem. Läheb muidu 40-41 suurus (aga kuna mul pikkust 189 cm, siis see loeb ka)
Oleksin juba hea meelega terve varustuse pikemaks ajaks välja rentinud, aga suurus vist ei sobi, olen ainult 172 cm pikk
janata kirjutas:sips kirjutas:Näh, sa pigem räägi naiskaga läbi, et sa korra laenad
Laenata tahan enda jaoks, kuna endale saan soetada alles juuni lõpus, kuid mis teha, on vaja juba varem. Läheb muidu 40-41 suurus (aga kuna mul pikkust 189 cm, siis see loeb ka)
Oleksin juba hea meelega terve varustuse pikemaks ajaks välja rentinud, aga suurus vist ei sobi, olen ainult 172 cm pikk
Ma vist arvan ka, et ei sobi kahju.
Heh, ega ma arvasingi...Ei teist nii pikka ja paksu polegi Aga aitäh, et natuke kaasa mõtlesita ja üritasite abiks olla
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
sinilind123 kirjutas:Sõidust tagasi. Oli tore. Ratas oli koguaeg meeletult pöördes, aga vanakesele oligi elu tarvis näidata vähe
. Teinekordki liikvel, kui jälle rahulikule märkide järgi sõidule minek on
Väga hästi püsisid 125cc-ga järgi Tore sõit ja veelgi parem päeva lõpetamine.
Endal tuleb nüüd mõned päevad pausi pidada, nina tatine ja kurk valutab
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Kelle ilus punane ratas seisab Kodukeskuse ees? Juba mitu õhtut näinud.
-
- Tsikkel: kawasaki zx 600
Kes sõidab rohelise tsikliga( kuna ma pole pädev ütlema ega arvama mis masinaga tegu, siis parem ei hakka huupi midagi pakkuma ka) ...mc39 tagi seljas.. Lihtsalt huvitab, sest viimasel ajal on trehvamisi pidevalt olnud ja ju siis keegi oma kodukandist on..aga näääd
ei tea.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänatud: 11 korda
sips kirjutas:Kes sõidab rohelise tsikliga( kuna ma pole pädev ütlema ega arvama mis masinaga tegu, siis parem ei hakka huupi midagi pakkuma ka)
...mc39 tagi seljas.. Lihtsalt huvitab, sest viimasel ajal on trehvamisi pidevalt olnud ja ju siis keegi oma kodukandist on..aga näääd
ei tea.
Martin äkki? Motodepoo Team Green teema või midagi.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Kuulge Tartu tsiklistid, kas teil kehakaaluga probleeme ei teki kui iga õhtu Siriuses burksil käite?
Tuleks kah, aga lube pole veel . Sõidan sealt igaõhtusel tiirul see-eest jalgrattaga mööda
-
- Tsikkel: Honda CBR 600 f
- Tänatud: 2 korda
miu kirjutas:Kelle ilus punane ratas seisab Kodukeskuse ees? Juba mitu õhtut näinud.
Minu ....ilus punane
Naisuke käib tööl, kui aega saan, sõidan õhtuti, meil vahetustega.
Teenus: Sõidukite remont, autoplekksepa-ja keevitustööd, eeltöö/värvimine, plasti-ning rehvitööd.Tel. 56 90 10 90
-
Bastard kirjutas:Kuulge Tartu tsiklistid, kas teil kehakaaluga probleeme ei teki kui iga õhtu Siriuses burksil käite?
![]()
Tuleks kah, aga lube pole veel. Sõidan sealt igaõhtusel tiirul see-eest jalgrattaga mööda
4.a kokatööd pole mul kehakaalu muutnud, siis vavalt seda mõned burxid nädalas teevad
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Saage tuttavaks kes veel ei tea.Politsei liigub sellise autoga.VW Passat B6 universaal.
Saime temaga tuttavaks Kallaste-Jõhvi vahel.
Laupäeval sõitsime seal mingi 100 järsku meie taga ta ilmus,kuigi varem pole temast möödunud,ta lisas kiirust ja sõitis meist mööda võtsime talle sappa siis ta näitas suuna ja võttis paremasse äärde ja lasi meid mööda.Pärast sõber ütles,et mundrites mehed olid ja möödasõidul filmisid meid.Ei tea kas nüüd tuleb koju trahv selle video alusel
Pühapäeval tagasiteel oli ta Narva-Jõhvi vahel kedagi maha võtnud.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
andryy kirjutas:Laupäeval sõitsime seal mingi 100
järsku meie taga ta ilmus,kuigi varem pole temast möödunud,ta lisas kiirust ja sõitis meist mööda võtsime talle sappa siis ta näitas suuna ja võttis paremasse äärde ja lasi meid mööda.Pärast sõber ütles,et mundrites mehed olid ja möödasõidul filmisid meid.
Kui nad möödasõidul kiirust ületasid ja alarmsõidul ei olnud, siis on küll tegemist vahvate sellidega.
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
2ndalpha kirjutas:andryy kirjutas:Laupäeval sõitsime seal mingi 100
järsku meie taga ta ilmus,kuigi varem pole temast möödunud,ta lisas kiirust ja sõitis meist mööda võtsime talle sappa siis ta näitas suuna ja võttis paremasse äärde ja lasi meid mööda.Pärast sõber ütles,et mundrites mehed olid ja möödasõidul filmisid meid.
Kui nad möödasõidul kiirust ületasid ja alarmsõidul ei olnud, siis on küll tegemist vahvate sellidega.
Ise ka imestasin aga sõitsid meist mööda vähemalt 120 km/h
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tervist jällegi, yle pika aja kirjutan siia midagi,
selline lugu, et mul on vaja arkis eksamit teha, katiks a1 ehk 12-25kw, endal vähe võimsam masin, nii et ei saa sellega arki minna...
On keegi nii autokoolist tsiklit laenanud? palju võiks umbes maksta selline lõbu? äkki oleks keegi heamees, kes sümboolse summa eest ise yheks päevaks ratast laenaks?
Ise olen tsikliga vähe sõitnud, alles eelmine aasta hakkasin sõitma 900sega, varem ainult möödaminnes mopeedidega põristanud.
kui oleks tõesti keegi, kes isiklikku ratast laenaks,
siis andmed:
jrasmusa@gmail.com
59004242.
Janis
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
kawaeisaki kirjutas:Tervist jällegi, yle pika aja kirjutan siia midagi,
selline lugu, et mul on vaja arkis eksamit teha, katiks a1 ehk 12-25kw, endal vähe võimsam masin, nii et ei saa sellega arki minna...
On keegi nii autokoolist tsiklit laenanud? palju võiks umbes maksta selline lõbu? äkki oleks keegi heamees, kes sümboolse summa eest ise yheks päevaks ratast laenaks?Ise olen tsikliga vähe sõitnud, alles eelmine aasta hakkasin sõitma 900sega, varem ainult möödaminnes mopeedidega põristanud.
kui oleks tõesti keegi, kes isiklikku ratast laenaks,
siis andmed:
jrasmusa@gmail.com
59004242.
Janis
Vasara autokool on sealsamas.
http://www.w-lex.ee/index.php?id=autojuhid
Ilmselt on tingimus see, et ühe reaalse tunni pead autokooli tsikliga sõitma ja alles siis saad seda eksamil kasutada. Miiniumina läheks autokoolist laenutades maksma 2x18eur=36eur
Kui ma endale täis A-d tegin sealsamas, siis varasem sõidukogemus oli suht nullilähedane ja seepärast sõitsin alguses A1-ga harjutusi. Kuskil 20-30min möödudes anti suurem ratas kätte, kuna sai ilusti harjutused läbi tehtud. Kallutamine oli tol hetkel mulle veel täiesti võõras teema ning harjutused olid läbitavad. Kui tolle A1-ga ei suuda platsi ka ära teha, siis on puhtalt tihendi viga.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Keegi tark mees ütles, et oma ratta laenamine on isklik teema, nagu oma isikliku piibu (piibu, mitte sigareti) välja laenamine. Ja tavaliselt oma ratast välja ei laenutata.
Aga edu eksamil! Uuri autokoolist seda asja. Mul tuttav tegi küll eksamit autokooli masinaga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.