Uue ratta ost

Kasutaja avatar

kmx

Re: Uue ratta ost

Lugemata postitus Postitas kmx »

Piipz kirjutas:

SXV / RXV nii 550 kui 450 on praktiliselt ainukesed rattad, mida ma kohe ei soovitaks. Käisime testipäeval ja enamus, kes seda esimest korda proovida said, tulid käed värisedes tagasi, see ei ole normaalne ratas :) Kuigi seda ratast sul valikus pole, siis ma soovitaks pigem Hayabusat või ZX12r-i, kui SXV550t.
Miks ? Gaas käib praktiliselt ainult on-off asendis, igal pool, kus teised rattad lähevad kiirendades edasi, hakkab see nokka tõstma ainult paljalt gaasist ja seda päris mitme käiguga. Väga hirmuäratav pill.

Kõik teised rattad nimekirjas on omas klassis head, ise sõidan XT660R-ga ja olen rahul. Saan kõike teha, lisaks väikesele metsavahel müdistamisele kannatab ka pikka matka sõita, kasvõi ümber maakera, vastupidiselt WRX250 ja DRZ400-le. Lisaks on hooldusvälp pikem ja odavam.

Kui sa oled Tallinna tüüp, siis minu oma saab vabalt katsuda (pole küll müügis aga saad näha, millega tegu).

Kui käed värisema hakkavad, siis tuleb rohkem trenni teha. Pole see Aprilia sxv midagi nii karm pill. 550 v2 on ideaalne tsikkel tänavale. Mootor on mõnusalt võimekas, sõiduasend on väga meeldiv, linnas ringi sõites saab väga hea ülevaate, mis ees toimub. Gaas on tõesti sellel rattal äkiline, aga harjub kiirelt ära, minu arust väga väärt tsikkel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”