Viljandi mootorratturid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
Re: Viljandi mootorratturid
Ikka läheme Tartusse.....aga juba reede õhtul läheme Annimatsile "sooja" tegema.
To Kõri: Kahtlen ainult kas Sinu maks selle kõik välja kannatab...... ))
petz61 kirjutas:mingeid kaugeleulatuvaid plaane ei tee, aga kevadisele tartu üritusele olen katsund end kohale vedada.
võiks ju mingi rahulikuma kambaga koos sõita.
Ise plaanin küll ka viljandist tartusse minna sellel ajal
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
kui uskuda ürituse ajakava, siis kogunemine tartus 14.00 raekoja platsil ja paraadi algus 16.00. ja kes siis koos tartu poole tahavad sõita ,oleks paras mingi 13.00 liikuma hakata.
no ja koguneda võiks siis tallinna tn statoilis.saab enne starti vajadusel ennast ja tsiklik tankida.
ENZO kirjutas:Ikka läheme Tartusse.....aga juba reede õhtul läheme Annimatsile "sooja" tegema.
To Kõri: Kahtlen ainult kas Sinu maks selle kõik välja kannatab......))
eks ole juba mitukümmend aastat selle maksaga hakkama saadud.
Aga mis sa selle soojaga ikka sossutad tee parem korralik tuli alla ja palu taarat, et sinu maks kaua vastu peaks.
elagu reede õhtu vastu esmaspäeva
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
sõitma keegi? üksi nagu igav,päev otsa ringi täristanud juba
-
passin 19 paiku männa statoilis,kui tuleb keegi,siis tuleb
-
eile peale kõri ei tulnd kedagi,paari ratast nägin linna vahel,imelik oli ka vähe niisama sappa võtta täna ehk?põhim iga kell sobib,tunni paari pärast ajan ratta välja
normaalsed inimesed tahaks enne sõitma minemist ikka tööpäeva ära lõpetada:D
-
ma usun,et kui nad aknast välja vaatavad,siis see töö on küll viimane asi mida mõelda ja hüppaks kohe sadulasse
seda kindlasti a kui tööl ei käi, siis kuskohast sa tsiklile tarvilikku muretsed ?
Või on sul lihtsalt puhkus.
-
pyta kirjutas:ma usun,et kui nad aknast välja vaatavad,siis see töö on küll viimane asi mida mõelda ja hüppaks kohe sadulasse
ma muud ei teegi, kui aknast välja vaatan.
ma saan oma sõidukaifi tööle tulles ja töölt minnes kätte see pärast saab ka rahulikult aknast kaeda ...nii palju kui seda akent eemalt kätte paistab:D
Nagu kasutaja Rix siin väitis ei ole tsikliga Viljandi sees miskit peale hakata. Selle teepealse mudru ja 40kmh tunnis liikuvate autodega oma lubasid kaua ei säilita. Ma nädal otsa Viljandi kandis puhanud ja ikka väljaspool linna sõitnud. Kuid aeg-ajalt on ka linnas sees rattad silma hakanud.
asi on lihtsalt selles, et viljandi tsiklistid on laisaks muutunud...
Oioi kui palju rattaid eelmise aasta ringi sõitis...
endal lihtsalt tehnlilised probleemid, mis saavad varsti lahenduse.
-
a mida sa ikka niisama mõttetult mööda linna päev läbi ringi hõõrud, mõttekam ikkagi punktist a punkti b ja tagasi ( no kasvõi kablisse saiakesi sööma, pole seegi paha mõte, vähemalt pole ta niisama tühisõit)
ja päeval peab keegi töö kah ära tegema.
linnas igav jah a siis paratamatult nagu mainisid tuleb linnast välja minna.. viljandi lähedal on kyll häis teid kus sõita.... aga kümnekesi linnas sõites oleks ju väga huvitav... sõita teid kuhu tavalisel ''linnatiirul'' ei lähe jne.
-
- Tsikkel: V-MAX
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Keegi väga pahatahtllik inimene on Viljandi tänavad killustikuga üle külvanud . Seepärast läks ka sõidu isu mõneks ajaks ära. Ehk keegi koristab selle lahtise killustiku varsti ära . Siis on lõbusam
aga paljudel laupäeval tartu mineku plaanid on ? ise plaanime ühe sõbraga minna kui vihman väga hullult ei kalla.
mul ka üks tuttav sai endale päris kbeda iz-i vaatab räägin temaga äkki tuleb ka
Kuna ei leia omale enne uut nädalat ühte neetud simmerit esiratta laagrile siis jääb see aasta avamisele ilmselt minemata kahjuks Minumeelest niipalju kui ma igapäevaselt aknast näen tööjuures siis tulistab siin neid erinevaid pille ikka ringi üsna palju juba erinevatel aegadel aga jah enamik kiirendab tallinna poole linnapiiril nii, et kõrv puhkab
kas sanokis ei olnud kohapeal siis vajalikku simmerit. ma sain enda kawale küll kunagi kõik laagrid ja simmerid kohe kätte.
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
No ühe sõidu kannatab ka vana simmeriga ära........või osta Sanokist enam-vähem paras, mida saab siis vähe töödeldes parajaks muuta......hiljem võib ju õige mõõduga asemele panna.
No igal pool on 7 mm paksust aga kuna mul sinna kohe see spidovärk vastu läheb siis ei mahu kuidagi suurem sinna Vana simmeriga sai laagrite vahetuse ajal kah ilusti 1:0 tehtud
Korra juba mõtlesin küll, et lihvin seespoolt maha paksemal simmeril aga ei tea kas see õnnestuks ka normaalsuse piirides
Ega miskit teha pole kui ikka kõik asjad viimasele päevale jätad siis pead ise kannatama tagajärgi
Kas mingi punt on homme minemas tartusse? Mis kell ja mis koht?
plaan minna kella 13.00 kesklinna statoilist ,kui muidugi vihma väga hullult ei saja.
Nädalavahetuse ilmateade läks ikka väga ''täppi''
Paremat ilma vaat et ei saandki paraadiks olla:)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.