Honda VFR 750f 1 ja 3 silinder ei tööta!
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Re: Honda VFR 750f 1 ja 3 silinder ei tööta!
hiirepoeg kirjutas:Tere jälle kaasratturid! MUL ON SELLEST JAMAST TÄIEGA SIIBER! Tahaks juba sõita aga ei saa ratast korda.Mure endine. Ise olen kõik teinud mis on võimalik käesolevate vahenditega ja ratas on käinud Tartus töökojas kaks korda aga korda pole saadud(tundub ,et asi on jäänud tahtmise taha). Nüüd tahakski teada kas Tartu piirkonnas on mõistlikku mehhaanikut kes teeks ratta korda. Kedagi keda saaks usaldada ja kes ei lööks kirvest selga
! Ei tahaks ka seda suve mööda lasta nii ,et sõita ei saa!
Kelle juures remondis käis?
Ei tahaks küll midagi halba öelda aga kohaks oli Motohoov.
hiirepoeg kirjutas:Ei tahaks küll midagi halba öelda aga kohaks oli Motohoov.
Ja mis nad ütlesid, et miks korda ei saanud?
Põhjust ei öeldud.Helistasin ja küsisin kas on midagi selgunud öeldi,et korras, küsisin mis viga oli öeldi, et kindlat põhjust polnudki. Läksin järgmine päev järgi ,lasin käima panna, EI TÖÖTAND.
Kas teab siis keegi normaalset mehhaanikut?
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Normaalne on suhteline mõiste.
Sa kunagi ikka selle rattaga normaalselt sõitnud oled, millest see jama alguse sai?
Normaalne tähendab seda, et keegi keda saab usaldada ja kes ei lööks kirvest selga. Minu eesmärk on tsikkel korda saada! Seda ei oska öelda millest viga alguse sai,soetasin ta eelmise aasta jaanuaris, võibolla oligi juba vigane. Igatahes pärast mõnesaja kildi sõitmist hakkas õlitase kerkima ja nii ta edasi kulges.
See on nüüd küll raske küsimus,oleneb veast ja kui kalliks läheb.Teist tsikli hinda küll ei maksaks.
markku kirjutas:Palju sa oled nõus kulutama, et ratta korda saaksid?
Kuidas saab sellel vastat, teadmata mis tsiklil üldse viga on? Mees tahab normaalset mehaanikut ja ma pakun et tunnihind võib ka grammi kõrgem olla, peaasi et asi korda saaks. Alternatiivina palju odavaid kasutuid töötunde ilmselt ei ole lahendus.
544mx kirjutas:markku kirjutas:Palju sa oled nõus kulutama, et ratta korda saaksid?
Kuidas saab sellel vastat, teadmata mis tsiklil üldse viga on? Mees tahab normaalset mehaanikut ja ma pakun et tunnihind võib ka grammi kõrgem olla, peaasi et asi korda saaks. Alternatiivina palju odavaid kasutuid töötunde ilmselt ei ole lahendus.
vaevalt, et Motohoov odav oli! Mingi piir peab ikka inimesel ees olema, kas sina oleksid nõus istuma päev otsa vana vfr karpaga möllates 10 euri eest! Olles ise vfr omanud tean mis jamad seal on ja kusjuures paljusid varuosasid ei saagi enam tellida ainult oma leidlikus ja väga palju vaba aega!
-
- Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280
markku kirjutas:Palju sa oled nõus kulutama, et ratta korda saaksid?
Minu arust täiesti õigustatud küsimus, kui seda masinat on juba mitmeid kordi proovitud parandada, siis ilmselt on kõik lihtsamad variandid juba järgi proovitud!
Kui on mingi hinna piir ees, siis ei saa ka väga sügavale kaevuda ja tuleb ka juba mõtekuse küsimus, kas tasub nii palju selle masina peale kulutada!
Kasutute tundide eest ei peagi ju maksma, kui mehhaanik võtab otsuse vea osas ja tolku polnud, siis ju tema risk(vähemalt mina teen nii)!
Ka teema algatajal hea enda jaoks see hinna piir paika panna, et otsustabda mis teha8kas remontida vana mootorit, või soetada töötav süda!
Teemaalgatajal pole ilmselt õrna aimugi milline võiks sellise vaeva eest olla õiglane hind. Markku, aga paku talle ise oma hind ja tingumused välja, ega ta ilma kõrvalise abita seda korda saa.
544mx kirjutas:Teemaalgatajal pole ilmselt õrna aimugi milline võiks sellise vaeva eest olla õiglane hind. Markku, aga paku talle ise oma hind ja tingumused välja, ega ta ilma kõrvalise abita seda korda saa.
Ma ei ole nii pädev!
markku kirjutas:hiirepoeg kirjutas:Ei tahaks küll midagi halba öelda aga kohaks oli Motohoov.
Ja mis nad ütlesid, et miks korda ei saanud?
Hoi,
kuna Motohoovi nimi on selles arutelus esile tulnud, siis kordan meie arusaama selle masina probleemist.
Jah, esimesel korral kontrollisime mootori tööd, vahetasime küünlad ja kütusefiltri, puhastasime ja sünkisime karburaatorid, mõõtsime kompressioonid ning masin sai justkui korralikult käima.
Selle töö eest küsisime 3hx20€ +km.
Teistkordse veaotsingu eest me raha ei küsinud, küll soovitasime masinal kontrollida klappe, sest ühest karpast kostis kahtlast sisinat, mis võib olla põhjustatud sisselaskeklapi veast.
Mulle tundub, et lahenduse leidmise huvi puudumises Motohoovi süüdistada on pisut ülekohtune. Tegu ei ole lihtsa veaga ja kahtlen, kas leidub hiromant, kes mootorit lahti võtmata kindla diagnoosi paneb.
Igatahes hoian pöialt, et tsikli peatselt korda saad, meie oleme valmis remonditeemat edasi arutama. Kui saad abi mujalt, siis anna teada, milles probleem oli.
parimat,
Peeter Pihelgas
www.motohoov.ee
Tere! Vabandage väga, aga keegi polegi midagi halba öelnud! Ma sain lihtsalt aru, et teil pole aega sellega eriti tegeleda, kuna garaaz ja selle ümbrus oli masinaid ,mis ootasid tegemist! Ja ma ei viitsi lihtsalt 100 km edasi tagasi kogu aeg uhada ja loota, et tsikkel on korras!
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
jäi natuke arusaamatuks, kas siis komp. mõõtmisel ei hoomatud võimalikku klapiviga?
mõõtsime kompressioonid ning masin sai justkui korralikult käima.
Selle töö eest küsisime 3hx20€ +km.
Teistkordse veaotsingu eest me raha ei küsinud, küll soovitasime masinal kontrollida klappe, sest ühest karpast kostis kahtlast sisinat, mis võib olla põhjustatud sisselaskeklapi veast.
Esimesi karpasid ei kannata tagumistele tõsta? Saaks ehk teada kas karpa võiga või ei.
Tere! Pole küll pikka pikka aega siia sattunud aga arvan, et peaks selle teema lõpetama. Lahendus oli asjale lihtne: võtsin karpad maha, viisin eriti taibuka vana koolivenna juurde.Ta võttis karpad juppideks, selgus et neid pole kunagi lahti võetudki ja puhastatud,mõned rõngastihendid olid ka otsa saanud. Seest puhtaks, uued tihendid ja ongi korras. Ma ei saa aru milleks neid remonditöökodasid üldse vaja, karpad käisid kaks korda ja tsikkel ka kaks korda!
Igatahes tänud kõikidele info eest!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.