Honda Shadow VT750C tagumised amordid.
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Re: Honda Shadow VT750C tagumised amordid.
Ma tegin (mono) amordile sellise töö u aasta tagasi. Probleemiks oli lekkiv simmer. Sama lugu..õhuke sein ja kinni valtsitud serv. Kiskusin lahti, siis lõikasin toru veidi lühemaks ja treisin vastava tüki, kuhu tegin keerme ja kaane, mis läks sinna peale ja kuhu sisse läks uus simmer. Kogu kupatus läks keevitusega amordi korpuse (see õhuke osa, kuhu keeret kerata ei saanud) külge. Kokku tuli siis asi õige pikkusega ja kõik oli ok.nimoxpl kirjutas:Olen kuulnud, et treitakse lahti, vahetatakse vajalikud jubinad ja kokku pannakse keermega. Mu omadel on selline jama et nende sein on liiga õhuke et sinna keeret saaks lõigata.
Pealt on kolb valtsitud, kui saaks selle lahti kangutada ja hiljem uuesti valtsida???
Teab ehk keegi sellist meest kes oskaks taolist keerulist tööd ette võtta??
Igasugused arvamused, info ja ettepanekud on teretulnud!
:
Sealt edasi oli mul väga lihtsalt keermega korgiga avatav amort, tee lahti, vaheta õli jne. Aga kurb lugu selle asja juures oli see, et pidama ma seda amorti siiski ei saanud, sest varras oli ilmselt ka niipalju kehva, et ka uue simmeriga hakas varsti jälle lekkima.
Järgmine käik oli uus amort alla.
Eelpool kirjeldatu on tegelt päris lihtne töö, aga kas ka mõtet... sellist tüüpi ratta amordid (sul vist stereo pera) poel eriti kallida ka. Ja uus asi on ikka uus. Mul pildid ka sellest peedistpesumasinaletrummel tööst, kui huvi on.
Kk
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.