Viljandi mootorratturid
Moderaator: Moded
Re: Viljandi mootorratturid
Kus kõik viljandi poisid on?!? tiirutasin pool päeva ringi Viljandi vahet ja ei õnnestunud kedagi trehvata
ootan uut nukaketi pingutit ja siis tuld.
Krt ma vaatan viimastel päevadel tööl pidevalt aknast nukralt neid ringi paugutamas ja ootan kannatamatult, et saaks ka pilli valmis juba ja liikuma
Kõik annavad ratastele viimast lihvi Ise üritan pühapäev rajale saada ja tiiru teha.
kler kirjutas:Kus kõik viljandi poisid on?!?
tiirutasin pool päeva ringi Viljandi vahet ja ei õnnestunud kedagi trehvata
Homme hommikul ilmselt Viljandi ratta järgi, siis võiks tiiru teha küll
Mul ka 4 päeva tagasi hooaeg avatud, ning samuti ei kohanud kedagi peale kompanjoni ning yhe Tartu tsiklisti!
Ilus päev - lähme võtame Kabli pagaris kohvi ja pirukaid ?
56915288 Tiit.
evely kirjutas:Sorri, ma passin, mul pole lapsehoidjat
Lapsed on toredad eksole;) Sul siis väikseid 10 aastaseid naabri tüdrukuid pole ligiduses?:)
Kahjux ei, kindlasti olex need 10aastased usaldusväärsemad kui see kontingent, kelle siit õllepudeli eest palgata saax
Pole hullu, kyll ma jõuan sõita, homme ka päev!
Ja mis sinu vabandus on, et ilusal pealelõunal netis passid?
Sai täna tiiru tehtud ja mõnda tsiklitki nähtud. Sõbraga Viljandi ringteel nägime isegi vist ühte neiut, kes keerast paalalinna sisse?
Minu vaabandus oli tööl istumine ja töölt minnes nägin ka ühte neiut šhopperi seljas jalga puhkamas jämejala ristis autoparkla ees
Põristasin ka täna õhtul Viljandis paar tiiru... kummituslinn -täielik vaikus. Geniaalsed teemeistid on terve Tallinna tänava oma rosinaid täis pudistanud Ettevaatust siis Tasuja kurvi võttes
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
see tänavate ülepuistamne peene killustikuga on saamas vist igakevadiseks traditsiooniks., esmalt peatänav ja siis ka suuremad kõrvaltänavad. tsikliga ikka vaja väga ettevaatlik olla, mis veel, ka autoga suht s**t sellistel tänavatel sõita.
mõni ime, et tsikliga linnavahel vähe sõitjaid.
Eile oli nii räme tuul, et kui ma kuulsin kaugustest tsiklite kräunutamise hääli, Tarvastu vallas, tekkis mõte et mismoodi sellise tuulega pysti pysitaxe Jalakäijana isegi oli tunne, et tulex 2 telliskivi tasku panna! Aga täna tundub tulevat oluliselt etem sõiduilm
evely kirjutas:Eile oli nii räme tuul, et kui ma kuulsin kaugustest tsiklite kräunutamise hääli, Tarvastu vallas, tekkis mõte et mismoodi sellise tuulega pysti pysitaxe
Jalakäijana isegi oli tunne, et tulex 2 telliskivi tasku panna! Aga täna tundub tulevat oluliselt etem sõiduilm
Ehk täna siis rohkem inimesi Vilj. vahel...
-
evely kirjutas:Eile oli nii räme tuul, et kui ma kuulsin kaugustest tsiklite kräunutamise hääli, Tarvastu vallas, tekkis mõte et mismoodi sellise tuulega pysti pysitaxe
Jalakäijana isegi oli tunne, et tulex 2 telliskivi tasku panna! Aga täna tundub tulevat oluliselt etem sõiduilm
no mis see tuul ikka mootorratturile teeb, sõidab tuulest kiiremini ju
...jaa tuleb tõdeda, et Viljandis on tsiklistide kohapealt täielik vaikus, vahest mõni "pereljotnaja ptiitsa" eksib ära. Aeg ajalt mõni rollu ikka hakkas silma - ilma sumpsita, veniva variaatoriga, lahtisel kivikribul krõbistamas...ei muud huvitavat.
Tuleb tõdeda, et ka täna tahtis tuul ära puhuda, aga natuke sai sõidetud. Isegi ylevaatus sai tehtud
Yritasin ka tuulest kiiremini sõita, aga ei tulnud hästi välja
Sultsis tuli vastu suisa 1 tsiklist!
-
evely kirjutas:Yritasin ka tuulest kiiremini sõita, aga ei tulnud hästi välja
no pidi seal sultsis ikka tugev tuul olema.
petz61 kirjutas:no pidi seal sultsis ikka tugev tuul olema.
Ok, matemaatiliselt oli tuul aeglasem Aga olles siinolijatest ilmselt kõige vähem sadulas olnud ning omades teatud alalhoidlikkust, võin ma nats ju iniseda hootise suure kylgtuule yle?!
jaa Arnold tuleb tõdeda, et sul õigus Viljandis isegi ilusal kuumal suvepäeval (eelmine suvi) ei tarvitse kohata rohkemat, kui mikromootorei. Aga ise sain paar päeva tagasi ruuna tallist välja ja täitsa mõnus tunne oli. Väikepoiss (poeg, mitte...) oli ka kohe nurumas et tahab ka tahab ka. Sai talle ka paar reisijaringi tehtud. Siis veel rosinaid põlnud.
Kui peamine eesmärk on sõita sellepärast, et teisi rattureid kohata, siis võiks mõne klubi otsida ja sobivuse korral on alati kaassõitjad olemas.
-
- Tsikkel: HD Street Bob
- Tänanud: 2 korda
kõri kirjutas:jaa Arnold tuleb tõdeda, et sul õigus Viljandis isegi ilusal kuumal suvepäeval (eelmine suvi) ei tarvitse kohata rohkemat, kui mikromootoreid.
Arvata on et kedagi ei kohanud kuna kes ikka mööda linna ringi sõidab,kõik ikka kaugemale....
tõdemusi ei maksa ja ei tohigi eesmärkidega segi ajada. Aga see selleks. Kas 30 on siitmailt keegi tartu ka minemas?
-
mingeid kaugeleulatuvaid plaane ei tee, aga kevadisele tartu üritusele olen katsund end kohale vedada.
võiks ju mingi rahulikuma kambaga koos sõita.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.