Pärnu offroad fotod ja video
Moderaator: Moded
Pärnu offroad fotod ja video
Mul on natuke fotomaterjalit sealt, aga pange siia kõik mis teil on sellest üritusest.
-
- Tsikkel: CB fighter,KawaKX450,Husa550SM
- Kontakt:
Re: Pärnu offroad fotod ja video
Timofei kirjutas:Mul on natuke fotomaterjalit sealt, aga pange siia kõik mis teil on sellest üritusest.
käisid ka sõitmas seal ja kas rahvasportlastel oli start koos väikestega
Õlu järel:Sääreväristaja/Peolt koju:kondimootor
http://www.carma.ee
http://www.krestonehitus.ee
#7 ja 585
vandaal kirjutas:Timofei kirjutas:Mul on natuke fotomaterjalit sealt, aga pange siia kõik mis teil on sellest üritusest.
käisid ka sõitmas seal ja kas rahvasportlastel oli start koos väikestega
Start oli seal igavesti lahe. Esimese laksuga lasti kõik laste ATV rajale minema, sest lindid olid ümber panemata. Ilgelt kitsas oli
Aga rahvasportlased olid koos Hobi ja 50+ klassiga teises stardireas. Igati respektaabel seltskond oli pandud teise ritta ja sealne start oli veel ägedamgi sest kõigil oli terake rohkem ruumi. Nii et rahvasportlastele EMV etappidel liiga ei tehta. Igati aus värk on.
Oli ise sõitmas küll ja jõudsin lõppuni 13 ringiga. Raske ja huvitav seal sõita oli, ei kahtle et tulin kohale, super üritus!
-
- Tsikkel: Gas Gas, HD rott
- Tänatud: 2 korda
Rada oli hästi ette valmistatud ja hea korraldus
Tulemused ka http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=1838224
korralduse poole pealt jäi 1 asi natuke hinge närima, nimelt see valestart. esimesena esimesele ringile minnes ajab selline asi s.ta keema
Kas see rikkus sul kogu sõidu ja ilma valestardita oleks kogu sõidu esimesena püsinud?
Arx14 kirjutas:korralduse poole pealt jäi 1 asi natuke hinge närima, nimelt see valestart. esimesena esimesele ringile minnes ajab selline asi s.ta keema
tõe huvides ytlen, et lintideni jõudes oli esimene Lärm. oleme ausad kui esimeste ringidega pead 40-st-50st sõitjast mööda pääsema, siis kulub selle peale päris palju aega... ja energiat. ja närve. minu esikoha alles jäämine v mis iganes pole siin kysimus, probleem on selles, et seekord pole vaja korraldajale kummardusi teha kui on selline möödalaskmine toimunud.
Kas kuskil pilte veel näha saab?
-
- Tsikkel: Gas Gas, HD rott
- Tänatud: 2 korda
Arx14 kirjutas:tõe huvides ytlen, et lintideni jõudes oli esimene Lärm. oleme ausad kui esimeste ringidega pead 40-st-50st sõitjast mööda pääsema, siis kulub selle peale päris palju aega... ja energiat. ja närve. minu esikoha alles jäämine v mis iganes pole siin kysimus, probleem on selles, et seekord pole vaja korraldajale kummardusi teha kui on selline möödalaskmine toimunud.
Olin teises reas ja asi ajas veidike muigama (ikka juhtub), aga lahendus tehti kiirelt ja see näitabki head korraldust.
Timofei, vabandan, et Sinu foto- ja videoteemat emotsioonidega solgin.
mul küll ainult pakkuda neljarattaliste pilte, kuid äkki kedagi huvitab, ja küsiti ikkagi kõiki pilte jms
Jumbu kirjutas:Timofei, vabandan, et Sinu foto- ja videoteemat emotsioonidega solgin.
See pole küll midagi
Head fotod, GKK
mella kirjutas:Kas see rikkus sul kogu sõidu ja ilma valestardita oleks kogu sõidu esimesena püsinud?
Arx14 kirjutas:korralduse poole pealt jäi 1 asi natuke hinge närima, nimelt see valestart. esimesena esimesele ringile minnes ajab selline asi s.ta keema
kiskudes nüüd vana teemat uuesti üles, julgeks küll peale hooaja lõppu öelda, et suure tõenäosusega võis E1 klassi Eesti meistri saatuse otsustada just see vale start ja kellegi tegemata töö...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.