Seljakaitse- kas eraldi või jope sisene?

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Re: Seljakaitse- kas eraldi või jope sisene?

Lugemata postitus Postitas korke »

Kuna olen kaks korda arstide käest kuulnud lauset '' nüüd harju ära ,et jalad enam liikuma ei hakka'' siis olen seljavigastus kartnud kui tuld. Kombes kasutan lisaks eraldi seljakaitsmele ka seda porolooni tükki mis kombes endas sees on.

Viimane kukkumine mis oli lättis, ei jäänud sellest poroloon tükkist mitte midagi järgi. Sulas ära ning lendas minema kombest ja eraldi seljakaitsme peal oli korralikud kriimud sees. Et, usun see eraldi seljakaitse kaitseb alati paremini ning kindlamalt kui see porolooni tükk seal kombes !

Ringrajal/kiirenduses ei nõuta nalja pärast seda eraldi kaitset. Küll nähtud kuidas väiksel kiirusel kukkumisel lendab tsikkel jalaraud ees sõitja selja peale ning seljakaitsmes auk jalarauast ! Mis oleks olnud kui poleks eraldi seljakaitset olnud ? Purustatud lüli või närv?!

Kindlasti õige kohapeal kaitse mis ei liigu kukkumisel ära kaitseb paremini kui kaks korda parem kaitse mis liigub kukkumisel ära !

õemehe õemees kirjutas:
korke kirjutas:

Eraldi Seljakaitse kindlasti !!!!!!!! Kui ei taha invaliidiks jääda !

Ähvardad? :ner:

Ei, tegelt on selle teema ainus häda, et kõigi arvamused on täpselt ühesugused. Ega keegi siinkõnelejatest ju mugavus/kaitse suhtelisuse uuringut nende kohta teinud/välja otsinud ei ole ja igaüks lähtub omaenda hirmudest. Väita, et riietesse paigutatud kaitsmed mingit kaitset ei paku ja kukkumise hetkel raudpolt kusagil mujal on, kui seal, kus nad kukkumist peaks pehmendama, on kuidagi ülepingutatud. Ma olen pigem seda meelt, et üldjuhul on kaitsmed oma õigel kohal ja teevad seda, milleks nad mõeldud on. Erinevused kerkivad ülesse just äärmuslikes tingimustes - suurema kiirusega rullumine, äärekivisse/posti lendamine, kõrged õhulennud. Seal pakuvad suured jäigad kehakülge kinnitatud kaitsmed kindlasti märksa paremat kaitset.

(Mhhh. Vist ikka peaks oma jopele ka kasvõi selle poroloonigi sisse panema)

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”