Autokoolid
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Re: Autokoolid
JAWAmees kirjutas:.. kogemused tulevad aga õnneks/kahjuks siis, kui osaled ise liikluses, kui sinu kõrval pole sõiduõpetajat või kui sõiduõpetaja ei sõida sinu taga. Ja see, et sõidutunde oli vähem: on märgitud ka mu sõpradel ja tuttavatel B-kat tehes teistes autokoolides viimased 4-5-6 sõidukorda niisama lehele, kui õpetaja on aru saanud, et ta on juba nii palju õpetanud, et pole mitte midagi öelda õppesõidu ajal ja inimene on valmis ARK eksamiks. Olen enam kui kindel, et seda asja juhtub pidevalt pea kõigis autokoolides.
Miinimum sõidutundide arv on harju keskmine, inimesed on erinevad, ei saa ju väga objektiivselt hinnata kes palju sõitu vajab, see tuleb alles autokoolis välja. Ja ütlen veel kord, kui mina tegin A-kategooriat oli mul all juba ca 100000km autoga. Peace
Sõiduõpetaja Sinu seljataga ongi vajalik just selleks, et sa ei õpiks valesti sõitma. See, et sõidutunnid õhust märgitakse lehele ongi vale. Miinimum sõidutunnid ei ole suhteline mõiste ja ei jookse mitte kellelgi mööda külge maha. Miks käivad ka pika sõidukogemusega rattusrid Moto Survival üritustest osa võtmas??? Siia ei puutu mitte miskit pidi ARK, vaid hoopis see, et Sa peale eksamit kuhugi kägarasse ennast ei sõidaks.
See kui palju sa autoga enne oled sõitnud, ei puutu üldse asjasse. Mina olen kaherattalistega tatist peale liigelnud ja lubade tegemise hetkeks olid autoload käes juba 14 aastat. See aga ei puutu üldse asjasse. Ega need sõidutunnid pole välja mõeldud õpetaja jaoks. See ikka Sinu enda turvalisuse huvides, et sõita läbi need miinimum tunnid ja saada õigete sõiduvõtetega sõidutunnetus. Ja kui miinimumist ei peaks piisama, siis on alati võimalus ka lisatunde võtta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.