Miks ollakse rollerdajate vastu????

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

Njah... See teema paneb vägisi mõtlema meie liikluskultuuri peale, mis on täpselt selline, milliseks me selle ise kujundame...

Üks tõmbleb liikluses, teine mõtleb, et mida kuradit, ma talle "joonistan" ning selle "joonistamise" käigus keerab ise kellegile ette, sõidab hästi ligidalt mööda väi teeb muud, mis jätab temast samasuguse tõmbleja mulje ning tekitab ahelreaktsiooni. Mida sellega saavutati? Jõuti kuskile minut või paar varem? Sai kellegile "vastu tatti anda"? Selle viimasega tuleb meelde see reklaam, mis meenutab, et ka iga liikleja lähedased liiklevad ja ületavad teid... siin on sobilik vist parralleel tõmmata - kõigi meie tuttavad liiklevad ja ma ausalt öeldes ei vaimustu mõttest, et mõni mulle oluline inimene liikulses "vastu tatti saaks" (eriti veel, kui see mõni juhtuks olema naisterahvas) ja seda tänu sellele, et mõnel rullnokal sarved sügelevad. Kui on vaja ennast maandada, siis võib alati trenni minna, mingi hobi leida, vms., liiklus ei ole koht, kus oma pahameelt ja pingeid väljaelada. Kui sellest aru ei saada või elatakse põhimõttega, et teine ju tegi nii, ma teen kah (karjainstinkt?), siis pole midagi teha. Samas kui ise rahulikult sõita ja rahulikult teeda anda (ka siis, kui mõni tahab "trügida") on juba omal palju parem olla - kellele neid lisapingeid ikka vaja on, tänapäeval on stressiallikaid niigi piisavalt.

Juba vanadel eestlastel oli üks ütlus, mis puudutas teise silmas olevat pindu ja enda silmas olevat palki... Kasutage rohkem kiivri sisu...

Terv Sys

Mine “Rollerid”