Autokoolid
-
- Tsikkel: R1200GS
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Autokoolid
Raiki kirjutas:Vidget kirjutas:Praegusel hetkel lajatatakse neile sama puuga, aga võiks olla tiba paindlikum: Sõidutunde küll samapalju, aga kui platsiharjutused selged, siis võiks varem linnapeale minna ja seal põhjalikum olla.
Ju siis minu poolt läbitud kool erineb ka tavalistest, sest saades aru platsil, et oskan sõita jätkus viimane kohe tänaval...
Aga täissõidutunnid tuleks igal juhul teha läbi nii algajal, kui ka oma arust oskajal.
Mis aga puutub nendesse rolluvendadesse ja ilma lubadeta vendadesse, kes on 5a. sõitnud, siis minu nägemuse kohaselt tuleks neid ka võtta kui oskamatuid. Vaadates nende liiklemist linnas, siis 90% on ime, et nad pole kuhugi alla keeranud või kedagi alla ajanud... Ei ole päris ilma asjata välja mõeldud need miinimum sõidutunnid.
Raiki, ega ei olegi väitnud, et olen mina mingi kõva oskaja või et oskajad on need, kes on lubadeta sõitnud. Ma mõtlesin seda, et autokoolis õpetatakse mingi tasemeni(ehk minu arvates valmistatakse inimesi ette ARK eksamiks, mis on vale, aga kahjuks on nii), kogemused tulevad aga õnneks/kahjuks siis, kui osaled ise liikluses, kui sinu kõrval pole sõiduõpetajat või kui sõiduõpetaja ei sõida sinu taga. Aga nagu ka ennist mainisin, õpetamisel on siiski vahe suur, kas inimene on enne ratta seljas olnud või nagu ütles Vidget, et inimene ei püsi jalgrattagagi püsti. Ja see, et sõidutunde oli vähem: on märgitud ka mu sõpradel ja tuttavatel B-kat tehes teistes autokoolides viimased 4-5-6 sõidukorda niisama lehele, kui õpetaja on aru saanud, et ta on juba nii palju õpetanud, et pole mitte midagi öelda õppesõidu ajal ja inimene on valmis ARK eksamiks. Olen enam kui kindel, et seda asja juhtub pidevalt pea kõigis autokoolides.
Miinimum sõidutundide arv on harju keskmine, inimesed on erinevad, ei saa ju väga objektiivselt hinnata kes palju sõitu vajab, see tuleb alles autokoolis välja. Ja ütlen veel kord, kui mina tegin A-kategooriat oli mul all juba ca 100000km autoga. Peace
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.