Autokoolid

JAWAmees
Tsikkel: R1200GS
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Re: Autokoolid

Lugemata postitus Postitas JAWAmees »

Nu edu teile kõigile:) Ma olen tegelt 13 ja ostan see suvi endale esimese jalgratta :bsmile:
meix96, mis Teile ei meeldi onu?
Õnnekas, äkki Te räägiksid, mis Teile nii väga ei meeldi?
Hakkame lõngakera lahti harutama. Mis on ARK eksamite eesmärk? https://www.riigiteataja.ee/akt/131032011013.pdf<- loeme, 2. peatükk, paragraf 2: Juhi eksamineerimise eesmärk on selgitada isiku teadmiste, oskuste ja käitumise vastavust juhi kvalifikatsiooninõuetele.
Kui inimene läbib eksamid edukalt(mina olen seni kõik ARK eksamid läbinud edukalt esimesel katsel, ptüi-ptüi-ptüi), siis mida on ette heita? Või noh, kui tahate kellegile midagi öelda, siis see organisatsioon on Maanteeamet, mis väljastab pidevalt juhilube inimestele, kes ei suuda iseseisvalt liigelda. Arvestama peab asjaolu, et inimesed on erinevad, nende võimed on erinevad. Kes suudab mingi asja ära õppida paari päeva, kellel läheb samade oskuste omandamiseks aastaid.
Teie pole kindlasti sülitanud ühegi piirangu ega seaduse peale, ei ületa kunagi kiirust, ei lähe üle tee kohast, kus see pole ette nähtud. Võin ainult õnnelik olla teie üle, mina nii puhas poiss ei ole kahjuks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”