Miks ollakse rollerdajate vastu????

Teema algataja
BlueDog

Lugemata postitus Postitas BlueDog »

Põhimõtteliselt on asi ikka tegelt selles ,et enamus rollerid millega sõidetakse on lihtsalt aeglase kiirendusega(eriti kui kahekesi sõidetakse) ja autojuhid on enamus ajast kärsitud... Mul juhtus näiteks nii: Sõitsin koos sõbraga läbi kesklinna ,fooris punane ,jäin seisma... Lõpuks sõitis taha mulle mingi civicuga tüüp kes muudkui tuuritas nagu neeruhaige ja noh ,mina aru ei saanud mis tüübil viga oli... Sõitsime siis rahulikult edasi(mis kahekesi sõites tähendab ,et rolleril gaas kohe põhja) ja ühtäkki see samune tüüp sõitis sellise kiirusega meist mööda ,kusjuures meie ja tema vahe oli vast mingi 0.3m ,et peale seda oleksime peaaegu vastu äärekivi sõitnud (no ära ehmatas ju)... Õnneks lahenes asi rahulikult ,kuna mus sõber oli 2x2 suurem kui too civicutatt ,võttis minu käest rolleri ,sõitis järgi ja andis järgmisel ristmikul vanale vasta tatti...
Lihtne ja aus lahendus ,andke kohe vasta tatti kui keegi midagi valesti teeb ,mitte ärge hakake siis foorumis seletama ,et kas rolleristid on pahad või ei... Kui keegi teeb vea.... KOHE VASTA TATTI.... :P

Mine “Rollerid”