Miks ollakse rollerdajate vastu????
-
korgits kirjutas:Sa ikka tead ,et linnas on kiiruse piirang olemas ? See ,et sinu roller suudab kiiremini sõita kui 50kmh ei tähenda ,et sul on lubatud linna vahel kiirema kiirusega sõita !!!!! Ja sina oled muideks yks näide miks meil vanematel inimestel teie vastu on vaenpasant4u kirjutas:ma pakun et nad ei võta meid võrdsetenalinna liikluses oleme neist ju kõvasti kiiremad ja minumeelest jäävad nad vahel ise ka ette
50cc ei tähenda veel et me neist kehvemad oleme
Ütle mulle palun kas sa oled kunagi rikkunud eeskirju ...ja kui rikkusid miks sa seda tegid .....mis sul on õigustuseks öelda ?
Ja nüüd küsimused teistele ....
MIS ASI ON HD VEND ??????????????? Äkki räägite mulle ka ...ma vist olen ajast maha jäänud !
Mul olemas yks bike ning ma ei ole mitte kordagi yle punase tule sõitnud .....ja mitte kellegile veel ette keeranud mida aga teevad pidevalt rolleritega sõitjad . Sest enamus rolleriga sõitjad on noored kes ei tea mis asi on LE !!!! ....
Samas söidan minagi rolleriga ja pole ka kordagi punase tule alt läbi söitnud ega kellegile ette keeranud. Ikkagi köik arvavad, et ma olen selline nagu need 12-aastased, kes söidavad nii, kuidas Jumal juhatab.. Ainuke rikkumine ongi mul see, et ma vahest söidan üle 50km/h. Annan korralikult teed ja ei söida ringteedel teistest mööda, nagu möni teine kodanik meil teeb.
Paberitega hull.