Kes on tsikkliga kukkunud, mis on põhjuseks olnud?

Kasutaja avatar

Stinger
Tsikkel: Yamaha T7
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 68 korda

Re: Kes on tsikkliga kukkunud, mis on põhjuseks olnud?

Lugemata postitus Postitas Stinger »

Aga teemasse ka, väiksemaid kukkumisi on päris mitmeid kusagil karjäärides ja pinnasteedel.
Kõige ohtlikum lugu oli Kloostrimetsa teelt Pärnamäe teele vasakpööret tehes.
Vasakult Pärnamäe teelt (kõrvalteelt) sööstis autode rivist välja migi vana takso ja otse peateele.
Kui üksteist nägime panime mõlemad pidurit, kuna mina olin juba pöördel siis loomulikult mina külili ja lohisesin takso stange alla koos rattaga, kuna üks jalg jäi ratta alla kinni.
Õlg sai sellise põrutuse et valu läks 8 kuu pärast ära, aga kuna hoog oli väike jäid muud kahjud väikseks, ratta kahjusid hinnati 12 tuh, mille otsustasin rahas võtta.
Taksojuht pani kohapealt minema kusjuures.

Kui tagantjärgi mõtlen, siis kukkumist ära hoida oleks olnud üsna keeruline.
Kui ma oleks teadnud milline on mersu pidurdusteekond ja kus ta pidama saab, siis ehk oleks väga oskusliku pidurduse ja tasakaalu koostöös püsti jäänud, kuid see hetk kui pidurit vajutasin arvasin et raudselt saame kokku.
Ehk on moraal ka see, et ilmselt ostan järgmise ratta abs-iga.
Ja teine kasu on ka mängus, ostsin peale seda kukkumisrauad ära. Kuna olen ka raudadega külje maha pannud mitu korda on nad minujaoks juba ennast tasa teeninud ja pealegi on pikal sõidul hea puhkamise eesmärgil raudadele jalad sirgu lüüa :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”