Kiivrikaamera
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Re: Kiivrikaamera
Mõned asjad on sul Memph läbi uurimata veel ja su väited ei ole paika pidavad
....aga asja siis minu seisu kohalt natuke:
Ise just hiljuti valisin ka kaamerat ja lõpuks ikkagi jäi valida Contouri ja GoPro vahel
valisin viimase.
Kuna täiesti veekindel korpus (väga hea kasutada snorgeldamisel ja ATV-ga upumisel jettiga möllamisel jne.) ja pakis kaasas niiskus kindel korpus millega heli parem.
Contourile saab nii 150 lisa euri eest juurde osta ja teeb jube suureks.
GoPro kuju on tegelikuses eelis minu jaoks. Kuna saab näiteks baigile ninasse kinnitada (tüdinenud nendest piduri topsi filmidest ) või esi porika peale aga nii ,et filmiks taha poole.
Väga palju erinevaid kinnitusi on saada kõike mõeldavaid ning eri nurkade alla lihtne kaamerat saada.
Samas saan kinnitada RC helikopterile põhja alla nii ,et filmiks alla poole Contouriga see keeruline
Go Prole saab panna külge wirless saatja ja saata pildi kaugemal asuvasse LCD-le
Mul on olnud kaameraid mis filmivad MOV faili ja üks on präegugi. ON tüütum ringi käia nendega.
Muide GoProl käib LCD ekraan külge kohe maksab komplekt umbes 100 euri NÄIDE
teeb kaamera natuke paksemaks veekindlus säilib kuna LCD pakis on teine korpus kaasas.
GoProl on sise mälu olemas aga see lihtsalt on väike.
Tarkvara on uuentatav ja vigade parandusi tehakse usinalt
See siis minu seisukoht
Kellele mis sobib.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.